icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

zuzanka595
8. feb 2016

@koka231 ja som kupovala tu na mk,jedna bab tu predava 3 za 15

bzebra
8. feb 2016

@koka231 som sa prave sla opytat, ze za kolko dostanes vysledky 😉 neviem sa dockat! Ja sa este raz vyspim a testujem zas.

osky
8. feb 2016

zeny vidim ze zu sa len o testoch.mna by zaujimalo ako sa citite?

lebo mne je dnes veru divne.mam celkom pocit ze dostanem MS,taky slaby zaludok,nevolno mi je dako a tie prsia ma zu bolia ozaj hrozne,je to velmi otravne,musela som si vyzliect podprsenku,lebo ked ju mam tak mi to vadi na bradavkach....no poviem,ze taketo stavy som este nemala.veeeeelmi zvlastne.

inak co sa tej euforie tyka,aj u mna opadava,sa chystam konecne po 2 tyzdnoch do mesta,konecne som vo Vidni.neskutocn pocit,ako keby ma pustili z klietky 😀

co vy?
ako je vam?

bzebra
8. feb 2016

@osky mne absolutne nic...
Bola si u toho doktora? Uz vies co za injekciu ti to chcel pichnut?
Podla mna tie tvoje pocity su iba dobre znanenia 😉 uz nemas daleko do testov ☺

danielita35
8. feb 2016

@osky ja som preležala celý víkend boleli ma vaječníky všetko tak akoby som mala dostať ms a vkuse by som spala , prsia mam naliate jak pred výbuchom.Dnes je to už lepšie len som ospala stále neviem či to nebude tými liekmi

pauliq
8. feb 2016

@osky do predvcera aj mne tak bolo. Uz len vecer krize.... a dnes uz vobec nic 😕

zabka75
8. feb 2016

@osky mna len prsia bolia a to je cele, ziadne spinenie nic podobne... krize ma boli kedy kolvek, tak tomu ani nevenujem pozornost 🙂
ale to este stale nie je best znamenie, musime pockat.
Ked som bola minuly rok na IVF vsetko bolo super do 13 dna a potom som zacala spinit a 14 den krvacat ale strasne nie ako normalna ms :(

danielita35
8. feb 2016

Ešte mám na vás jednu otázočku ak by to náhodou nevyšlo,tak za aký čas je možné ísť zase pre mraziačikov?

koka231
autor
8. feb 2016

@danielita35 no to by som aj ja rada vedela ale kedze nas tu ma vecsina 1ivf tak asi neviem ci budu kocky vediet ...ja si myslim ze asi az po druhej ms teda terazby prisla prva potom druha a ide sa na to v tom cykle ..ale neviem ako to maju centra ci davaju hned ja by som isla aj hne po ms

farebnymotylik
8. feb 2016

Tak baby, uz len cakaaame 🙂))

sono2
8. feb 2016

@danielita35 okamžite môžeš ísť. Neni dôvod čakať.

danielita35
8. feb 2016

@farebnymotylik jak čakanky 😀

danielita35
8. feb 2016

@sono2 to vážne?

bzebra
8. feb 2016

@danielita35 @koka231
Co som pocula, tak hned ten dalsi cyklus sa da ist vraj. 😉 ale to vam hovorim len pre pokoj duse, stale je tu moznost, ze to vyslo a ja vam verim! ☺ Myslite, akoby ste uz mali noveho cloveka v bruchu aby sa citil vitany 😁

sono2
8. feb 2016

@danielita35 noa? Veď neúspešný transfer príde MS a cyklus začína odzačiatku sliznica ovu transfer. Teda neviem ake máte cykly či klasika alebo treba pomáhať estrimaxom že či rastie dobre sliznica. Veď to všetko s dr treba ale určite netreba čakať.

danielita35
8. feb 2016

@sono2 Ďakujem za odpoveď . Ja mám cyklus v pohode problém bol v tom,že som mala raz mimomaternicové teh.a raz som potratila a pritom moj manžel ma pomalé spermie. Kôli tomu sme šli na ivf.

pauliq
8. feb 2016

A netreba znova ziadat preplatenie poistovne?

sono2
8. feb 2016

@danielita35 tak neni o čom. Kľudne ďalší cyklus môžeš ísť na ket. Ten sa platí normálne s tým poisťovňa nemá nič. Všetko má dané car v cenníku

zuzanka595
8. feb 2016

@koka231
@danielita35
@lilienkalilina
@pauliq baby ako sa mate?co mate noveho?👣 😀

bzebra
8. feb 2016

@farebnymotylik co/kolko si si dala vlozit? Kedy sa chystas testovat?

koka231
autor
8. feb 2016

@zuzanka595 jaaaj ani nic pms necitim dnes juhuuu 🙂 testy stale negativne juhuuu v stredu krv juhuuu 🙂 mam sa vyborne sama doma pes lezi vedla mna juhuuu 🙂 ...mam dobru naladu momentalne niejaku necitim sa ani tehotno a momentalne ani na ms 🙂

osky
8. feb 2016

tak sa hlasim,ja som totiz len pred chvilou dosla od dokiho.

tak som dostala do boku injekciu-je to Hormon ale aky to neviem...
Doktor povedal ze pozajtra mozem zu tesovat z ranneho mocu.
to bude 10.den od transferu.ale ja myslim ze pockam az do vikendu,nech idem na istotu-uvidim.

pokial mate mrazacikov,mozete hned v dalsom cykle,cize dalsi mesiac si dat vlozit.

pokial sa musi zopakovat cela stimulka a vsetko znova,tak treba pockat aspon 3 mesiace,aby sa telo zregenerovalo a ocistilo z hormonov a tak...

osky
8. feb 2016

@zabka75 a to si zacala spinit po pozitivnom teste ci si vysadila lieky ci ako?

zuzanka595
8. feb 2016

@koka231 super aj ja som sama ale so synom a podobne som na tom nafuknuta jak balonik,inak uplna pohodicka 😲 ja idem vo stvrtok drzim palce

koka231
autor
8. feb 2016

@zuzanka595 ja uz ani nafuknuta som neni 🙂 ....alr prsia mi vyzeraju ako keby som mala silikony ani do ruky sa mi nezmestia haha 🙂 tie ostaly este trosku zvecsene 🙂

zuzanka595
8. feb 2016

@koka231 no moje tiez ale uz som pisala rano rifle normalne a vecer nezapnem,neviem uvidime cakame

koka231
autor
8. feb 2016

@zuzanka595 ano uvidime uz stym nic nespravime uz len cakat 🙂

ouroboros
8. feb 2016

@farebnymotylik tak ako si dnes dopadla?

pauliq
8. feb 2016

@zuzanka595 ahojky..
Ja dnes vobec ziadne priznaky..... uz ani prsia nebolia..... uz len cakam na piatok. 😉

koka231
autor
9. feb 2016

Moje dnesne rannajsie testovanie ...a uz koncim s testami pockam uz len na krv zajtra ...ale ideme dalej 🙂