icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

osky
9. feb 2016

@koka231 ahoj,ty nespis?ja som ze to len ja zu nemozem...
nevesaj hlavu,mozno sa to este ukaze.neboj.

ja som sa zobudila na strasny hlad.a zu dlavim-rezen s uhorkou....no chore

koka231
autor
9. feb 2016

@osky nespim lebo o pol siestej si davam utros tak kazdy den takto vstavam ...ako mne to nevadi jasne budem sklamana ale mam este mrazacikou tak je to v pohode

bzebra
9. feb 2016

Dnes rano som isla testovat s malou dusickou, ale stale som verila... Myslim, ze sa oplatilo cakat 2 dni s testom ☺ Dufam, ze sa pridate baby! 😉

koka231
autor
9. feb 2016

@bzebra ake to mas testy ak sa smiem spytat? A krasne zosilnela 🙂 drzim palce silno

bzebra
9. feb 2016

@koka231 one step z ebay-u, citlivost 10 tusim. Ved toto, ten rozdiel je sialeny 😉 najblizsi test zase az o 2 dni, ale uz budem kludnejsia, aj ked absolutne ziadne pocity nemam. Len niekedy akoby ma v maternici pichalo, ale to mam aj inokedy pred ms, ked uz je nabochnana 😀 a aj melony mam pocit, ze splasli a vobec uz nebolia, to je asi jedine ine oproti mojim cyklom normalne, lebo vtedy ani po schodoch nemozem chodit jak ma bolia.

koka231
autor
9. feb 2016

@bzebra one step mam aj ja ale zelene su a citala som ze tieto zelene ukazuju moc neskoro tak neviem ci kupit pepino testy alebo mamtesty alebo ja neviem

pauliq
9. feb 2016

Ahojte dievcata 😊
Ja som uz netestovala. Este vcera som skusila poobede ale biele jak stena tak pockam do piatku. Ako som uz pisala, okrem trosku chrbtice som uz uplne v norme.

@bzebra gratulujem 😊 krasne vidiet je uz, a my
@koka231 sa to dozvieme z krvy. Ty uz vlastne zajtra😊

pufa
9. feb 2016

@koka231 kludne kup mamatest s citlivostou 10ui ci ako je presne ta jednotka. hlavne nech je to 10tka
@bzebra blahozelam 🙂

osky
9. feb 2016

@bzebra jeeeej,nadhera,bozinku drzim palce nech to az dokonca krasne funguje.

ja som dnes 9. den ale este nettujem.doki kazal zajtra,ale ja sa velmi bojiiiim
nemam na to silu.asi budem cakat este 3 mesiace....

bzebra
9. feb 2016

@koka231 mne vzdy poslali nejake inak vyzerajuce, ale obal mali ten isty. Tieto popisane mam prvykrat a vedela som, ze su spolahlive, lebo min mesiac som skusila 2 (stale som dufala, ze sa vyhnem IVF 😀 ) a boli uplne biele, ani naznak, ani kanal... Skusit mozes ine, je to dobry napad, ale vyber take, ktore su spolahlive lebo co viem, tak niektore ukazuju falosne :-\

koka231
autor
9. feb 2016

@pauliq aj ja som v norme ani brucho neboli prsia ustupili uz ani bradavky su neni take citlive brucho uz neni nafuknute krize uz necitim ani pms tak ja neviem testy biele ...strasne som zvedava
@pufa dakujem pojdem si aj kupit niejaky iny

koka231
autor
9. feb 2016

@bzebra sak toto ze niektore zasa ukazuju falosne ...no uvidim ake zozeniem 🙂

bzebra
9. feb 2016

@koka231 takto vyzera obal. Pockaj si na tu krv zajtra ved vysledok dostanes este v ten den ☺

danielita35
9. feb 2016

@bzebra jej blahoželam ja som netestovala ani včera a ešte ani dnes normalne sa bojím

bzebra
9. feb 2016

@osky Aj normalne tlacis rezen s uhorkami do seba o 6 rano? 😀 ak nie, tak by som sa vobec nebala o vysledok. Uz len jedenkrat sa vyspis 😉

pauliq
9. feb 2016

@koka231 ja uplne presne to iste.
Inak to je dobre svinstvo ze su falosne tie testy....

bzebra
9. feb 2016

Dakujem vam baby, len este mame dlhu cestu, cca 7 mesiacov 😉 a mm ma schladil rano, ked som mu ten test dala pred nos, ze este mame tyzden do oficialneho testovania. Ja neviem, co si on mysli, ze som tam dokreslila tu ciarku? 😀 inac to je take romanticke... Vzdy som chcela, aby to bolo 'prekvapenie' 😕 co uz, nie vzdy je vsetko tak, ako si naplanujeme...

lilienkalilina
9. feb 2016

Ahoj baby,ja som 6 den po et,uz som dost nedockava,brucho ma sem,tam boli,prsia vobec a citim krize.drzim vsetkym palce 🙂

koka231
autor
9. feb 2016

@lilienkalilina
@pauliq no vyzera to tak ze mame vsetky rovnake priznaky 🙂

bzebra
9. feb 2016

Tu mame bilanciu, snad vam nevadi, ze som vas popridavala 😉 Dajte vediet, ked mate nieco nove.

@osky .................ET 31.1.2016.....vlozene 2xHB po PK.......3xIVF.......TT1 10.2. - vysledok???
@bzebra ........... ET 1.2.2016........vlozene 2xHB po PK,..... 1xIVF.......TT1 6.2.poz...TT2 9.2.poz
@koka231 .........ET 1.2.2016........vložené 1xHB po PK,..... 1xIVF, .....TT1 8.2.neg...KT 10.2.???
@lenus7 ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK.......1x IVF......TT1 10.2.-výsledok???
@zuzanka595 ..ET 1.2.2016.........vložené 1xHB po PK......1xIVF........TT1 7.2.poz...KT 11.2. ???
@danielita35 ...ET 1.2.2016........ vlozene 1 po PK...............................TT1 11.2. ???
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ........vložené 1 HB po PK.......1x IVF..... TT1 12.2. Vysledok???
@zabka75 ........ET 2.2.2016.........vlozene 2xCM/3 na 6. den.............TT1 ??? vysledok???s
@pinky81 ..........ET 3.2.2016....... vlozene ???.........................................TT1 17.2. vysledok???
@lilienkalilina ..ET 3.2.2016.........vlozene ???........................................TT1 - ???
@swarovska .....ET 6.2.2016........vlozene.???.........................1.xIVF.....TT1 - ???
@farebnymotylik .ET 8.2.2016.....vlozene ???.......................................TT1 - ???
@ouroboros ......ET 8.2.2016.........vlozene ??? po PK............................TT1 - ???

lenus7
9. feb 2016

Ach baby ja vôbec žiadne príznaky jediné čo tak cicky bolia,ale to ma už boleli pred IVF. Zajtra idem na krv tak držte palce..aj ja Vám všetkým držím silno presilno ✊

koka231
autor
9. feb 2016

@lenus7 ani ja nic necitim a tiez mam zajtra krv tak som zvedava deme si vediet ? Netestovala si? Ja si idem kupit niejaky iny test ci neukaze aspon ducha

lilienkalilina
9. feb 2016

Ja si myslim ze tie priznaky su po tabletkach a po opu na tehotenske priznaky je este strasne skoro.musime verit,ze vsetko bude dobre.

pauliq
9. feb 2016

@koka231 aj @bzebra mala prve testy bielucke a potom ako to zosilnelo.
Tak aj nam zosilni uvidis 😊

zuzanka595
9. feb 2016

@lilienkalilina baby ved kolko hormonov sme pchaly do seba,a pokym to Všetko vyprcha s tela a s krvy to ukaze najlepšie 😀 😀 😔

lenus7
9. feb 2016

@koka231 Dáme si vedieť určite..testovala som včera aj predvčerom absolútne ani náznak a dnes ráno tiež nič. 😥 Tak uvidíme zajtra..to budú nervy 😖

koka231
autor
9. feb 2016

@lenus7
@pauliq ja uz som si aj iny test kupila mozno ten ukaze nejaky top test baby 10tkovy tak som zvedava ..inak vsimla som si ze citi vone intenzivnejsie

lenus7
9. feb 2016

@koka231 aj ja do teraz som mala woman secret a teraz mám lady max tak uvidím či bude nejaká zmena

farebnymotylik
9. feb 2016

@bzebra ahoooj 🙂 vkladali mi jedneho bojovnika hned na 3 den 🙂 prvy testik si spravim 15.02.2016 🙂

lenus7
9. feb 2016

@koka231 budeš si dnes ešte testovať?