Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@koka231 one step z ebay-u, citlivost 10 tusim. Ved toto, ten rozdiel je sialeny 😉 najblizsi test zase az o 2 dni, ale uz budem kludnejsia, aj ked absolutne ziadne pocity nemam. Len niekedy akoby ma v maternici pichalo, ale to mam aj inokedy pred ms, ked uz je nabochnana 😀 a aj melony mam pocit, ze splasli a vobec uz nebolia, to je asi jedine ine oproti mojim cyklom normalne, lebo vtedy ani po schodoch nemozem chodit jak ma bolia.
@koka231 mne vzdy poslali nejake inak vyzerajuce, ale obal mali ten isty. Tieto popisane mam prvykrat a vedela som, ze su spolahlive, lebo min mesiac som skusila 2 (stale som dufala, ze sa vyhnem IVF 😀 ) a boli uplne biele, ani naznak, ani kanal... Skusit mozes ine, je to dobry napad, ale vyber take, ktore su spolahlive lebo co viem, tak niektore ukazuju falosne :-\
@bzebra jej blahoželam ja som netestovala ani včera a ešte ani dnes normalne sa bojím
Dakujem vam baby, len este mame dlhu cestu, cca 7 mesiacov 😉 a mm ma schladil rano, ked som mu ten test dala pred nos, ze este mame tyzden do oficialneho testovania. Ja neviem, co si on mysli, ze som tam dokreslila tu ciarku? 😀 inac to je take romanticke... Vzdy som chcela, aby to bolo 'prekvapenie' 😕 co uz, nie vzdy je vsetko tak, ako si naplanujeme...
Ahoj baby,ja som 6 den po et,uz som dost nedockava,brucho ma sem,tam boli,prsia vobec a citim krize.drzim vsetkym palce 🙂
@lilienkalilina
@pauliq no vyzera to tak ze mame vsetky rovnake priznaky 🙂
Tu mame bilanciu, snad vam nevadi, ze som vas popridavala 😉 Dajte vediet, ked mate nieco nove.
@osky .................ET 31.1.2016.....vlozene 2xHB po PK.......3xIVF.......TT1 10.2. - vysledok???
@bzebra ........... ET 1.2.2016........vlozene 2xHB po PK,..... 1xIVF.......TT1 6.2.poz...TT2 9.2.poz
@koka231 .........ET 1.2.2016........vložené 1xHB po PK,..... 1xIVF, .....TT1 8.2.neg...KT 10.2.???
@lenus7 ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK.......1x IVF......TT1 10.2.-výsledok???
@zuzanka595 ..ET 1.2.2016.........vložené 1xHB po PK......1xIVF........TT1 7.2.poz...KT 11.2. ???
@danielita35 ...ET 1.2.2016........ vlozene 1 po PK...............................TT1 11.2. ???
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ........vložené 1 HB po PK.......1x IVF..... TT1 12.2. Vysledok???
@zabka75 ........ET 2.2.2016.........vlozene 2xCM/3 na 6. den.............TT1 ??? vysledok???s
@pinky81 ..........ET 3.2.2016....... vlozene ???.........................................TT1 17.2. vysledok???
@lilienkalilina ..ET 3.2.2016.........vlozene ???........................................TT1 - ???
@swarovska .....ET 6.2.2016........vlozene.???.........................1.xIVF.....TT1 - ???
@farebnymotylik .ET 8.2.2016.....vlozene ???.......................................TT1 - ???
@ouroboros ......ET 8.2.2016.........vlozene ??? po PK............................TT1 - ???
Ach baby ja vôbec žiadne príznaky jediné čo tak cicky bolia,ale to ma už boleli pred IVF. Zajtra idem na krv tak držte palce..aj ja Vám všetkým držím silno presilno ✊
Ja si myslim ze tie priznaky su po tabletkach a po opu na tehotenske priznaky je este strasne skoro.musime verit,ze vsetko bude dobre.
@lilienkalilina baby ved kolko hormonov sme pchaly do seba,a pokym to Všetko vyprcha s tela a s krvy to ukaze najlepšie 😀 😀 😔
@bzebra ahoooj 🙂 vkladali mi jedneho bojovnika hned na 3 den 🙂 prvy testik si spravim 15.02.2016 🙂

@koka231 ahoj,ty nespis?ja som ze to len ja zu nemozem...
nevesaj hlavu,mozno sa to este ukaze.neboj.
ja som sa zobudila na strasny hlad.a zu dlavim-rezen s uhorkou....no chore