Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@danielita35 ale jasne ze nie to je pre vsetky kocky len som bola na mobile tak som len narychlo oznacila 🙂 prepaac :-*
@koka231 robila som si test cca o 16 a nic :( uz fakt prestavam verit
@danielita35 daj fotku
@koka231 AJ JA som ho tak upravila ta spodná foto a nič...hm no ešte počkaj ja som na 9 den po KET mala už peknu čiarku držim palce!
@koka231 uz som dala vidis tam to prazdno 🙂
zeny,ja som smutna.
asi z toho u nas nic nebude.hrozne ma bolia vajecniky,aj podbrusko,mam pocit ze ma rozdrapi asi dostanem MS-teda pokial vysadim lieky ,ale mam uplne taky pocit ako pred silnym menzesom.az zle od zaludka mi je z toho.zacalo to zu rano ale poobede sa to velmi vystupnovalo,ja neviem ci to moze byt ze som Bola v praci,ale stres nebol,uplne v pohode...
aj ta zravost zu ma presla,o 13.30 som si dala ten chlieb a doteraz nic viac a ani mi nechuti,vytiahla som granatove jablcko,aspon dake vitainy este,po troske.
@maminka1986 aha no tak asi ozaj kanal
@osky nezufaj! ak bereš utrogetsan to maš z toho priznaky take silenjšei mne bolo hrozne z neho a k tomu tehu nevolnosti do 4 mesiaca no des...ešte nezufaj!aj ja som myslela že nič z toh lebo som trošinkaaa špinila a rano bol test pozitivny
@maminka1986 takže som sa tešila predčasne?
vdaka za podporu
no,neviem ci budem testovat.som daka vyplasena a aj muz mi vravi,nech vydrzim do valentina
aj on sa boji 😀
my sme ako male deti.... 😝
Takze ja uz mam aj zvysenu teplotu 37,3C tak super z coho to moze byt :(
@lenus7 buduci tyzden, ak budu testy stale poz, tak poprosim doktora nech ma na ne objedna. To uz by som konvila 5. tyzden. Mozno este v ten den pojdem, cize asi pondelok, aby som mohla zacat pytat ultrazvuk ak budu pozitivne. Ja som hlavne nedockava, lebo chcem vediet, ci sa mame pripravit na jedno alebo dve ☺ ked ma nechaju s tym ultrazvukom cakat, tak pojdem niekde do centra aby som si bola ista, ze je vsetko kde ma 😉
Alebo myslite, ze z krvy budu vediet vycitat, ze su tam dve?
@maminka1986 nikde v zabulke nie si,ty zu si od nas daleko.mozem vediet kolke ivf to je,kolko mas rokov a kolko a ake ti vlozili?nech to mame suma msumarum?dakujem
@maminka1986 No nemusí 😉 som 8deň po ET.
@osky ano nie som tato skupina bola založená neskor ja som písala do predchádzajucej.... ked som absolvovala IVF mala osm 29,vyšlo hned prvé IVF,prvý vklad-odložený ET bol lebo som mala OHSS takže vyšiel KET prvý a 1blastocytsa AA kvality či super kvality tak mi povedali no...
@maminka1986
moja ,ved ty si mladunka,vidis,tak to vyslo na prvy sup a dokonca si mala len jedno baboa uchytilo sa.
to je super,to zu v piatok taham 38......

@koka231 mna si vynechala 🙂