icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

swarovska
9. feb 2016

@bzebra ahoj, takže.....ET 6.2.2016........vlozene je 1 blastocysta, nebola som si ista, či je to tá skratka HB a po PK....................1.xIVF.....TT zatiaľ 0, lebo mi to príde hrozne skoro niečo testovať. Akurát mi odzneli príznaky ako bolestivé a naliate prsia, bolesti hlavy, či v podbrušku. Začínam sa cítiť skoro úplne normálne, až na trošku častejšiu návštevu wecka. Od včera ma trochu popreháňalo a hrozne ma bolelo brucho v okolí pupka. Tak neviem, či som niečo pojedla, alebo čo je toto zase za úkaz 😠 Dnes som bola na wcko iba 2-krát a je mi občas ako keby na vracanie a trochu citlivé a mierne nafúknuté brucho v okolí pupka. Mali ste niektorá niečo také? Btw už druhý-krát sa mi stalo, že mi vypadla tabletka čo si vkladám zo spodu (progesteron). Neviete či si mám šupnúť ďalšiu?

koka231
autor
9. feb 2016

@lenus7 ano skusim dnes este testnut ked pridem domou ale chcem este pepino si kupit test

koka231
autor
9. feb 2016

Inak baby HB je vlastne co lebo ja neviem mne len embrioloska vravela ze su stobunkove ci ako to tak neviem ci mi vkladali HB alebo co potom

farebnymotylik
9. feb 2016

@swarovska ja zasa neviem nic zjest, dokonca ma dneska naplo aj z mojej oblubenej kavy... mozem len polievocky... boli ma podbrusko, ale pri ohss je to asi normalne...

swarovska
9. feb 2016

@farebnymotylik koľký si deň po ET? A bruško ťa boli celé alebo iba v podbrušku?

farebnymotylik
9. feb 2016

Ja som iba 2. druhy den po ET. Boli iba podbrusko :( ale urcite to nie je este z tehotenstva, skor si myslim, ze od liekov a hormonov :( telo si este mozno ani neuvedomilo, ze ma bojovnika v brusku 🙂

swarovska
9. feb 2016

@farebnymotylik no prvý aj druhý deň bolelo aj mňa a občas také pichnutie v ľavo, ale to je asi normálne, keď sa to motovidlo tam udomácňuje 🙂 včera som chytila do preháňanie a bolesti brucha a dnes to ustupuje, ale už bez ostatných príznakov. Ale logicky keď sa nad tým zamýšľam by to mohlo byť ok, nakoľko štandardne, keby som dostala MS tak už ma prsia bolia aj mám nejaké tie kŕče atď. Ale keďže MS už nepríde, tak je to asi OK 😀 Takže vybavené a no stres, nepotrebujem ani testy 😀 Dúfam, že mi tak veselo bude aj budúci týždeň pred testami 😒

bzebra
9. feb 2016

@swarovska som myslela, ze mas nejaky plan aspon ze kedy by si chcela testovat aby si sa mala na co tesit (a aj my s tebou 🙂 K tym bolestiam ti neviem bohuzial (asi nastastie) nic povedat, ale mozno ta naplo, lebo mas v tele HCG este? Pockaj co bude neskor, ked zacne rast 😉 Neviem... Mne sa akurat niekedy trosku toci hlava, ale to sa mi aj normane 😀 Kolko tabletiek mas v davke? Vies si tu tabletku narvat znova? 😉

bzebra
9. feb 2016

@koka231 HB je hatchujuca blastocysta a ty si tusim spominala, ze ti embryologicka hovorila, ze ste mali kvalitne embrya, tak som ti tam dala to HB, lebo to je najvyssia kvalita 😎 Ale vkladaju sa uz aj 8-bunkove, len dolezity je vysledok..

Tu su rozpisane stadia: http://www.reprofit.cz/ivf/vyvoj-embrya

bzebra
9. feb 2016

@swarovska Hups, to s tou kavou bolo pre @farebnymotylik

koka231
autor
9. feb 2016

@bzebra mne povedala ze je v takom stadiu ze uz po krajoch su tie bunky ci co to aj taky obrazok mi ukazala a to bol sa mi zda ze posledny obrazok co bol v kalendari co mi tam ukazovala

ouroboros
9. feb 2016

Baby,mňa by ešte zaujímalo,kto ste v akom CAR,nech si spravíme štatistiku úspešnosti 😉

lilienkalilina
9. feb 2016

@ouroboros iscare ba.

lenus7
9. feb 2016

Spln KE

koka231
autor
9. feb 2016

Gun fiv

osky
9. feb 2016

@bzebra za normalnch okolnosti nie,to len dnes mam daky zravy den,ja neviem co mi je.....
inak mi je skor zle rano,aj mi potom veru bolo,lebo cca o 10.00 som si este robila palacinky 😀

a teraz mam pauzu a zase som zu hladna,som si nachystala celozrnny chleba s kalerabom....ja neviem co sa mi dnes stalo....
ale smrdia mi vonavky,neverili by ste ake chodia zeny navonane,fuj,skoro som v metre zdochla...

osky
9. feb 2016

@bzebra ja som este straaaaasne zvedava,ci sa ti chytili obe .
to by bolo super !!!

ja by som dvojicky hned brala.ale to by pri mne bolo az prilis dokonale.

swarovska
9. feb 2016

@bzebra čo sa týka testovania nemám plán, asi to nechám na pocit, možno až budúci týždeň 🙂 a ohľadom tej tabletky som už volala do caru, že vraj je to ok, ak je to iba obal a po niekoľkých hodinách v pohode. Že vo vnútri je taká tekutina a tá by už mala byť po hodine v tele, takže keď vytečie ten obal to neva 🙂 btw chodím do ISCARu.

bzebra
9. feb 2016

@osky No neviem, pri tej intenzite ako mi stmavol test, tak asi aj ano 😉 Ved to sme aj chceli, ked uz sa skor nezadarilo, tak teraz to berieme skratkou 😀 Iba ma velmi vystrasil doktor pred vkladom, ked spominal vsetky rizika dvojiciek. Ale to asi musi... Buduci tyzden, ked budem mat etse pozitivne testy, tak chcem ist k doktorovi nech ma objedna na krv. Mozno spomeniem aj moznost dvojiciek, aby mi spravili sono co najskor, ale ked budu chciet cakat, tak asi pojdem sukromne, lebo som velmi netrpezliva 😝
Ja si myslim, ze z toho, co si popisala aj vam sa uchytili obe 😉 Inac my ideme zajtra na palacinkovu party 😀 Ale nemam vobec zrave chute a ani nechcem mat, dufam, ze to bude v pohode aspon dalsich 5 mesiacov, lebo ma asi caka tazsie obdobie v praci 😒

@ouroboros Reprofit, Brno

osky
9. feb 2016

@bzebra ja som si Bola kupit vlozky tak som sa tm akosi nazhavila ked som videla tie testy.jeden som kupila,aj som myslela ze testnem okamzite lebo sa mi chcelo hrozne cikat,ale neodvazila som sa.a neni tam uvedene kolko jednotkovy je to,tak neviem.uvidim ci zajtra sa na to odhodlam...

bzebra
9. feb 2016

@osky Tebe uz podla mna ukaze akykolvek test 😀 ja som si dnes objednala digitalne, aby som mala pamiatku keby sa nahodou zadarilo

koka231
autor
9. feb 2016

Baby skusala som aj inu znacku testu toto baby top test ale ani na nom nic nevidno

ouroboros
9. feb 2016

@koka231 už netestuj toľko,len ťa to stresuje. Krv máš zajtra,však? Držím palce,nech sú to len dobré správy

zuzanka595
9. feb 2016

@koka231 ja tam vidim duchadlo ty nie?

bzebra
9. feb 2016

@koka231 😢 ja by som tam strasne rada chcela uz nieco vidiet 😞 pockame na vysledky z krve, to budes mat istejsie a ja verim, ze milo prekvapia 😉

koka231
autor
9. feb 2016

@zuzanka595 ja neviem co tam vidim ci kanal ci palicku ale mari sa aj mne ale zasa to bol taky moc ze som asi 20 minut pred tym pila vodu tak to skresluje aj tak ale este dnes jeden spravim urcite posledny ale az o niejakej siedmej a dovtedy uz nepijem vodu 🙂
@bzebra aj ja by som chcela ale ked mam doma testy tak vyuzijem 🙂 ..aj tak musim este vecer testnut lebo mm chce aby som testla tak este jeden bude dnes 🙂

maminka1986
9. feb 2016

@koka231 ee ni eje tam nič :((( skusila som upravit fotku
kolký den si po KET či ET?

koka231
autor
9. feb 2016

@maminka1986 dnes 8den po et po pk

pauliq
9. feb 2016

Gin Fiv.
Hb je ked uz vychadza z obalu.
Lebo som sa pytala na to napichnutie - Haching ci jak sa to pise a embryologicka mi povedala ze vy to nepotrebujete vam uz derie von. Tak.som to tak pochopila a tiez ma obrazku to uz bolo s polkou vonku.

koka231
autor
9. feb 2016

Baby kamaratka mi upravila test
@pauliq
@maminka1986
@bzebra
@zuzanka595