Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@lenus7 este som nerobila.minulý rok som mala pozit.na 9den,a bola este veľmi slaba druha ciarka,tak si myslim,ze nema zmisel skvor jak na 11den.
@lilienkalilina Áno to máš pravdu mňa poslali z centra na 9deň na krv a musím ísť zajtra ešte raz lebo som mala nízku hladinu hcg len 17,6 tak neviem,neviem ale asi už z toho nič nebude 😢
@bzebra ahoj, som na tom ok len sa povalujem a myslim na cervikov a debatujeme 🙂.
Nie test som si nerobila a ani si nebudem do nedele, nechcem sa zbytocne stresovat,nestoji mi to za to. Vcera mi trosku ustupili bolesti prs ale dnes je to zase to iste, nemam ziadne spinenie tak uz len dufat.
Inak ja mam 3IVF ReproFit
@bzebra nie nemam ziadne priznaky choroby,teplota rano po prebudeni,povedal ze pokym sa nerozrkvacam uplne tak ze to je ok ,a preto az v pondelok ze oni to posielaju do Ruzomberka tak preto.mam odychovat lezat nezdvihat nic tazke atd.Tak len cakat sliznica vysoka aj teplota dobre znamenie ze uz mal baby co spinili uz len cakat
@lenus7 a mas neake pocity?no ja som minulý rok mala hcg 50 a o 3 dni uz klesalo 😒 ale to nemusi byt tvoj pripad.drzim palce
@lilienkalilina toto,že vôbec nič nepociťujem a že to je veľmi nízka o viac ako polovicu menšia hodnota ako tvoja a keď sa to počíta od poslednej menstruacie tak to mi už začal 4týždeň a to by som mala mať oveľa,oveľa vyššiu hodnotu však?
@zabka75 Stale je tam nadej, ved niekedy vkladaju uz 8-bunkove a vyjde to 😉 Podla mna spravili vsetko co mohli pre uspech. Ja sa vytesujem, ze snad som sa zbavila mrchy na aspon rok, aj mi to dost pridava na nalade, lebo inokedy to mam tak, ze prve 2 tyzdne cyklu som ok a potom zacnu nervicky 😀 Navyse som mavala spinenie uz 3!!! dni pred tak som vedela, ze sa to blizi. Ked dosla v noci, tak som sa zobudila na bolest a zbytok noci som stravila na zachode s kontrakciami a fenom na bruchu az kym mi 2 ibuprofeny ako tak nezabrali a mohla som ist dospat. O chybajucej energii a naladovosti radsej ani nehovorim. Ak dosla cez den, tak najprv navaly tepla, triasky, potom kontrakcie a zase cakanie kym mi zaberu lieky a flasa s teplou vodou na bruchu... Tie kontrakcie boli najhorsie, ale sa hovori, ze po prvom porode by to malo prestat, ked sa maternica roztiahne. Tak uvidim, lebo byt kazdy mesiac 3 dni v napati kedy sa spustia tie strasne bolesti ide dost na mozog 😀
@lenus7 je to invidualne,mne sestricka povedala ze najmense hcg z coho bolo babo ,to bolo hcg 1 🙂 skus si spravit test,ked silnie tak je to dobre.mne slabli aj testy,tak som vedela,ze je zle
@lilienkalilina dnes som mala silnejší test,ale to si myslím že v ňom bolo viac farbiva tak preto mi ukázalo silnejšie..ja už mám len takú maličku dušičku radšej.
No uvidím zajtra.
@lenus7 hlavne sa nestresuj,aby si neublizila bambulke .drz sa 🙂
mne ukazalo zu velmi pekne na 10.den,mozes skusit zu aj v sobotu.ale podla toho co a kolko ti vlozili.drzim silno päste!!!
@lilienkalilina a min.rok ked si mala poziivny,nevyslo to? co sa stalo???
@osky Podla mna to mas iba dobre priznaky. Maternica sa ti mozno roztahuje, z toho mas tie bolesti a jasne, ze je nabuchnanejsia ako inokedy, mozno gravitacia ju taha dole 😀
Ja nemam absolutne nic (okrem melonov 😀 )a dufam, ze ani nebudem mat este par mesiacov 😉 Obcas pocitim slabsie pichnutie v bruchu ked sa velmi namaham, takze sa setrim. Ale to ja som citila aj pred tym tesne pred ms. A vcera som na party zaspala 😀 Ale unavu tiez pripisujem iba nedostatku spanku, spim iba cca 7 hod denne tieto dni, lebo som velmi nabudena z udalosti...
Mas pozitivne testy, tak mysli pozitivne. Predstavuj si buducnost a myslienkami ju pritiahni 😉 Zacni vyberat mena, tes sa. Nestresuj sa, lebo to ti teraz aj tak nepomoze. Nic s tym nenarobis, ked si nie si ista, tak si sprav zajtra dalsi test. Ja som inac dnes robila po 2 dnoch a je len o kustik tmavsi, ale zda sa mi, ze ma aj menej farbiva tento. Som rada, ze som pockala, lebo vcera by bol urcite svetlejsi ako ten predchadzajuci a zas by som sa vystresovala...
@bzebra super,vdaka za rychlu reakciu,som si prave na nete precitala presne ako pises,
malo by to byt v poriadku,tlaky ako na menzes su ok,pokial ziadne krcovite...to ja nemam,takze som pokojna.
a inak,myslim ze to robi aj ta jazva po cisarskom,asi viac reaguje na roztahovanie,takze je to asi ok.
joj buducnost-uz sa mi o dvojcatach aj sniva,tak by som ich chcela 😀
ale budem vdacna aj za jedno.
ja dnes dam vediet v CAR a uvidim,co bude dalej,aky postup a tak.
@osky ahoj dakujem.v brusku mame Ackovu blastocystu po pk.minuly rok nam to embryko vzdalo 😒 dufam,ze teraz budeme mat stasie 🙂
Baby,našla som jednu australsku štúdiu o vplyve sexu na implementáciu embrya. Nebudem to tu rozpisovať,ak chcete pošlem link,ale v skratke - spermie sú veľmi nápomocné a signifikantne zvýšili počet úspešne sa rozvíjajúcich tehotenstiev po IVF. Takže baby s pozitívnym testom,prajem pekný večer 😉
@osky Mne sa vcera rano tesne pred zobudenim snivalo, ze mi bolo zle. Dufam, ze to zostane len pri tom sne 😀 A inac hned ako som dopisala predchadzajucu spravu, tak som asi rychlejsie zbehla po schodoch ale zacalo ma trosku pichat v bruchu na chvilku. Lenze to je tak, ze to mozu byt aj creva...
Ty si mala cisarsky v 17tt? To nenechavaju zeny porodit prirodzene? Boze, tolko toho musime prezit niekedy 😖
Ja som si zistovala, ze kedy k doktorovi, no a vyzera to, ze na krv ani nepojdem. Na co ked mam testy pozitivne. Cokolvek aby som sa vyhla ihlam 😀 Do CAR-u dam vediet na 15. den po ET aky mam test a to im staci. Cca o 2 tyzdne (v 7. tyzdni) pojdem na scan zistit ake mame prekvapko v bruchu a to by uz malo aj srdce byt vidno. Potom zacnem riesit poradne, len chcem byt na istom, lebo pri dvojickach budem mat rizikove, tym padom aj trosku inu starostlivost asi. S jednym by som cakala mozno aj do 10tt ak by som vydrzala 😀
@ouroboros hod link dakujem
@zuzanka595 ale je to v angličtine,nevadí? http://m.humrep.oxfordjournals.org/content/15/1...
Tak dievcata aj ja sa lucim moje hcg je 0 tak vam prajem vela stastia
baby co to je vsetko same 0 hcg uz asi tretia??? co je toto:?????? 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
@danielita35 tak to ma mrzi ale ideme dalej neboj nic teraz to dame 🙂 musime len verit 🙂
@zuzanka595 Myslim, ze zatial 'len' druha. @lenus7 mala nejake hCG hodnoty a zajtra tusim ide znova na test.
Teraz uz zaciname mat jasnejsie vysledky, kedze sme dlhsie po ET a pri 20-40% uspesnosti IVF nase nie su az take zle, tak ziadny stres ani panika. Tu je najnovsia bilancia:
@osky .................ET 31.1.2016.....vlozene 2xHB po PK.......3xIVF.......TT1 10.2.poz
@bzebra ........... ET 1.2.2016........vlozene 2xHB po PK,......1xIVF.......TT1 6.2.poz...TT2 9.2.poz...TT3 15.2.???
@koka231 .........ET 1.2.2016........vložené 1xB po PK,........1xIVF, .....TT1 8.2.neg...KT 10.2.neg :(
@lenus7 ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK.......1xIVF......KT1 10.2.poz KT2 12.2. ???
@zuzanka595 ..ET 1.2.2016.........vložené 1xHB po PK.......1xIVF........TT1 7.2.poz...KT 11.2. ???
@danielita35 ...ET 1.2.2016........ vlozene 1 po PK...............................KT1 11.2.neg :(
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ........vložené 1 HB po PK.......1xIVF.......TT1 10.2.neg...KT 12.2. Vysledok???
@zabka75 ........ET 2.2.2016.........vlozene 2xCM/3 na D6.........3.IVF....TT1 14.2.???
@pinky81 ..........ET 3.2.2016....... vlozene 1xHB po PK..........................TT1 17.2. vysledok???
@lilienkalilina ..ET 3.2.2016.........vlozene ???......................................TT1 14.2. - ???
@swarovska .....ET 6.2.2016........vlozene 1xB po PK...............1xIVF......TT1 - ???
@farebnymotylik .ET 8.2.2016.....vlozene 1 na D3................................TT1 15.2.- ???
@ouroboros ......ET 8.2.2016.........vlozene 2x po PK.............................KT 19.2.- ???
@danielita35 😢 Vela sil a nevzdavaj sa! Ked sa vam to nakoniec podari, tak zabudnes na vsetko trapenie.

@bzebra mne môžeš napísať 12.2. ešte raz krv