Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
dakujem za povzbudive slova.ja som nikdy v zivote nebola v nemocnici.
ale ked som prvy raz otehotnela,uz poznam gyn,oddelenia naspamät.
tym cisarskym sa zacal nenormalny kolotoc plny slz.
ja dufam ze Pan Boh ma zu dost skusal.
volal mi prave moj Doktor.takze bud.stvrtok vecer idem na sono.
dovtedy mam brat lieky dalej.
moj muz sa o mna stara,stale ma zenie do postele,prikryva ma, nedovoli sa mi pomaly ani pohnut.
no ked to takto pojde dalej,mam sa na co tesit este 9 mesiacov 😀
@bzebra ked vidis na sone ako sa tvoje babätko plne Zivota brani pred velkou krvnou machulou a ty vies ze musi zomriet lebo sa mu ned pomoct,je to uplnejedno.
ja som sa z toho spamätavala velmi dlho,v auguste sa mi to stalo a v septembri som nastupila na vysku....bolo to hrozne.
ale to zu len na zaver.
ja sa tesim ze sa to podariloteraz a myslim zu len pozitivne.musi sa to podarit 😀
@osky A co bola ta krvna machula?
Hlavne je, ze po tom co si si presla si spravila vsetko pre to aby to tento raz dobre dopadlo a bude uz len dobre 😉
Inac uz chodis zase do skoly alebo budes doma?
Jej, prve sono uz buduci stvrtok, neviem sa dockat fotecky! 🙂 Som zvedava co bude vidiet, podla toho sa ja rozhodnem kedy pojdem.
@zuzanka595 Az teraz som si vsimla tvoju odpoved. Hups 😲 Vyzera to velmi dobre u teba podla tej teploty by som povedala 😉 Test sa nechystas este do vysledkov spravit?
no ked sa pytas,ta upresnim.
ja som skratka zacaa velmi krvaat ale kedze to bolo normalne vonkajsie,nechcela som pripusti hned aby mi to vzali.
tak s nohami vyviazanymi v nemocnici som lezala tyzden,dali mi dake lieky a ustalilo sa to.mala som vlozky a videli sme ze zu netecie nic cerstve,bola len stara hneda krv,po case zu ani to.ale jedneho dann ked som Bola cikat som si vsimla,ze vo WC mise bol moc ruzovymcrvenkasty.
tak som to nahlasila a doktorka vravi,ze to teda musi dakde presakovat.no a ked mi spravili sono,tak sok-som strasne vnutorne krvaala,to Bola ta machula-vela krvi v maternici,babo zatlacene v kute sa vzieralo rucickami....
sledovali ma celu noc,nic sa nezlepsilo ani po liekoch ,rano primar povedal ze nemieni riskovat,ze vykrvacam,vraj male zu aj tak sancu nema.
a potom povedal ze ma zachranili v hodine dvanastej,vyväzovali mi prsia lebo zu sa mi zacinalo mlieko,ale ja som to zle znasala ,nemohla som dychat tak museli prestat a tlmili t len liekmi.bola som velmi anmicka,furt som odpadavala.ale kupili mi vteda nasi LIF PAK a to jedine ma postavilo na nohy,neuveritelne,uz o 2 dni som Bola ako ruza...
viac zu nerozpisujem,nech sa neladime na negativne veci.od tohoto momentu sa zacali moje problemy. ale to bolo v r. 2005 takze moje male dvaa zu na mna pozor zhora.
mozno sa teraz ku mne vrati 😀
@bzebra
ja zu chodim ucit,ale a mam studentov po jednom,je to pre mna relax,ziadny stres,aspon na to stale nemyslim.
aj ja som velmi zvedava na sono,a tiez som velmi prekvapena,ale tento doki je dost obozretny,takkze ve co robi.je to prezident IVF zdruzenia v rakusku,tak dufam ze som v tych spravnych rukah
inak ked tak nad tym premyslam,tak oficialne od poslednej MS by som uz mala zajtra skoncit 4.tt,co mi pride uplne smiesne,kedze dnes je 11.den od oplodnenia...
no ale co som pozerala na nete aj videa,je to zu normalne embryjko,s hlavicou,chrbticu...je to vobec mozne.malinke cca 4 mm,ale tak by zu malo byt vidiet ny Tom sone aspon to,ci je v maternici daka bublinka,ze?
no som zu ozaj velmi zvedava a oparne sa zacinam ozaj tesit...... 😝
@osky Ja som od vcera zacala 5ty... Sialene. Odteraz to asi bude velmi rychlo ubiehat. A to som len nedavno kupovala injekcie a vahala, ci sa odvazim alebo nie.
Mozno uz aj srdce bude bit ak budes mat stastie, to tusim od 6teho zacina.
Neviem, ci som nieco divne zjedla, ale tusim mam palenie zahy :-/ normalne to nemavam. Dufam, ze v najhorsom pripade to zostane len pri tom :-/
ale palenie zahy je typicky znak,aspon ja som oba razy ked som otehotnela prirodzene,mal ako prve to palenie zahy.nikdy v zivote som to nemala ani predtym ani potom.
ale teraz nemam 😀
to je zaujimave ze si zu v piatom,vsak si Bola na vklad az po mne.kedy si mala poslednu MS ?
no ja budem v stvrtok ked pojdem na sono oficialne akoze v 5.-om...
sranda.
fakt,ked sa to rata od MS,ubieha to rachlejie,optimistickejsie,ze ? 😀
aha,asi to tak bude,ja som mala 15.1. a punkciu 25.1.,aha,fakt to rychlo bolo,len 10 dni
tak super,bozinu dneska bol zu 2. den co to viem,ozaj to voljako ryhlo zacina
Ahojte,žiadne novinky dnes,nikto netestuje? Idem teda ďalej spať
Ahojte baby no ja som pisala do centra a som zistovala ci bola aspon niejaka hodnota hcg takze nebola nula ale 0,1 co je malo a uz mam aj normalnu ms dnes som 1dc
A OSTATNE kocky co mate dnes krv ako ste na tom?
@koka231 Neboj Koka..raz sa to podarí..veľa ženám to nevýjde na 1x máš ešte mrazačiky,tak verím že ti to výjde s nimi 😉
Ja som dnes bola druhý krát na odber ale veľmi neverím, žeby hcgčko vstuplo na toľko žeby to tam bolo. Okolo 13 mi majú volať výsledok. Ja nemám ani zamrazene a druhý krát sa zatiaľ do toho nepúšťame..možno o rok..uvidíme. Ale Tebe držím palce ✊aj všetkým babám.
Baby ja viem,ze je to tazke,ale musime bojovat dalej.ja do car chodim,uz 4 rok.mam zasebou vela trapenia.toto mam uz 4ivf.teraz mam stoho celkom dobrí pocit,a velmi sa bojim.dnes som 9 den.zajtra asi skusim dat test.drzim vam vsetkym palce,nech dockame vituzeneho babatka 🙂 🙂
Je to fakt veľmi ťažké a psychika robí svoje.
aj tebe drzim samoska velmi palce,este to moze vyjst,ved si mala na teste toho ducha.
neviem sice kolko mas rokov,ale to je jedno.ja by som ti ale poradila,keby to teraz nevyslo nahodou,necakaj az rok na dalsie ivf,pockaj 3-4 mesiace a chod znova,je to cerstvejsie,telo lepsie spolupracuje a statistiky hovoria ze druhe ivf byvanajuspesnejsie...tak mi to aspon jeden Doktor vravel,pred par rokmi.
ja som tiez cakala na toto 3.ivf cca 3-4 roky a som blba.
som stratila Vela casu,len preto ze som Bola znechutena z toho pristupu.
ja byt tebou idem do toho cim skor znova.
ale verim ze este sa to moze aj teraz podarit-daj vediet.
velmi dobry pristup.zelam ti to!!!
zu 4.raz,sila.ale treba bojovat.

@bzebra dakujem budem skusat do konca nevzdam sa len tak