Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
Baby tak aj ja mám negatívny výsledok 😢
bože, čo to je dnes za deň? tak mi je to ľúto....dievčatá, nič sa nekončí, nevzdávajte to.
Kto mi poslal srdiečko s objatim? Ďakujem a tiež posielam 💖
@osky .................ET 31.1.2016.....vložené2xHB po PK.......3xIVF.......TT1 10.2.poz
@bzebra ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK,......1xIVF.......TT1 6.2.poz...TT2 9.2.poz...TT3 15.2.???
@koka231 .........1ET 1.2.2016........vložené 1xB po PK,........1xIVF .....negatívne :(
@lenus7 ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK.......1xIVF......negatívne :(
@zuzanka595 ..ET 1.2.2016.........vložené 1xHB po PK.......1xIVF........TT1 7.2.poz...KT 11.2. ???
@danielita35 ...ET 1.2.2016........ vložené 1 po PK...............................negatívne :(
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ........vložené 1 HB po PK.......1xIVF.......negatívne :(
@zabka75 ........ET 2.2.2016.........vložené 2xCM/3 na D6.........3.IVF....TT1 14.2.???
@pinky81 ..........ET 3.2.2016....... vložené 1xHB po PK..........................TT1 17.2. vysledok???
@lilienkalilina ..ET 3.2.2016.........vložené ???......................................TT1 14.2. - ???
@swarovska .....ET 6.2.2016........vložené 1xB po PK...............1xIVF......TT1 - ???
@farebnymotylik .ET 8.2.2016.....vložené 1 na D3................................TT1 15.2.- ???
@ouroboros ......ET 8.2.2016.........vložené 2x po PK............2xIVF.................KT 19.2.- ???
Baby ja cakam na vysledky do pondelka mam stoho stres,vcera som spinila dnes nie,tak mam lezat, nezdvihat tazke apod.uvidime ak sa nerozrkvacam tak pondeok zase na krv
@zuzanka595 to je dobré znamenie,možno to bolo len implantacne špinenie. Skús už len oddychovať,snáď bude dobre
@ouroboros to je ake?to prvy krat pocujem teraz mam obdobie kedy by mala byt mrcha
Baby kamoska chodila do brna a ona mi radi pokracovat utrogestanom aspon este 2 dni. Ze este sa to moze prejavit.... co si o tom myslite? Ze test robit aspon 12 dni odET.
@zuzanka595 to je slabé špinenie,keď sa embryo u teba v maternici chystá ubytovať 😉 zväčša je to pár dní pred predpokladanou ms,postupne to zmizne. Keď silnie,je to mrcha ☹
@ouroboros dakujem za vysvetlenie v pondelok budem vediet vysledok z krvy,moze byt aj trochu krvy,neni to cista krv
@koka231 @pauliq
Ked si pozriete tabulku vysledkov v RF za rok 2014, tak uspesnost KET voci ET bola 10-15% vyssia. Az skoro 50%.
http://www.reprofit.cz/uspesnost-ivf
(Nie, naozaj ma neplatia a reklamu 😀 , len maju najlepsie vysledky asi zo vsetkych CAR-ov na SK a CZ...)
Moze to byt pre to, ze vase telo si oddychne od hormonov, precisti sa za ten mesiac a tie zamrazene embrya by mali byt len ten najvyssej kvaity. Navyse v RF pouzivaju nejaku novu metodu.
@pauliq hm,skusit to mozes,ale ja by som si zu nerobila falosne nadeje.bola si na krvi,ta je presnejsia a ukaze skor ako test,takze ak nebolo nic,neviem....ja som na 10.den mala evidentne //
joj,som hlupa,chcela som si este v nedelu zopakovat test a zabudla som kupit.a tu zu na dedine kde ma kazdy pozna zajtra veru nepojdem kupit...no co zu.spravim zu az v utorok asi....

@bzebra Ďakujem za odpoveď.Je to môj prvý IVF a prvý vklad. Ja som len robila čo mi kázali, 2x2 a nie viac. Test som nechcela spraviť, až posledný večer pred odberom krvi.