Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@zabka75 Ja verim, ze budu 2 darceky u teba 😉 Aj @lilienkalilina v nedelu testuje tusim. Baby, vylepsite bilanciu!!!
@osky Nemozes ist do najblizsieho mesta to kupit alebo poslat mm? Takto nas natahujes a pritom som si ista, ze by sme sa vsetky z tvojho vysledku potesili 😎
@bzebra ano ,pred vkladom som brala estrofem a prednisom,po vklade mi pridali arefam a vysadili Prednison
ale uzivam vitaminiky,po troskach,na podporu.
no chcela som si spravit este v nedelu,ale zistujem ze nemam Doma asi test.a tu na dedine kde zijem si to nekupim,to b vsetci vedeli...do viedne ideme zase az v utorok,takze smola....
ale tie symtomy,to je hrozne.
ludia,to budem cely cas taka pazrava????
neprezieram sa,ale tie chute,to je hrozne.
@bzebra 😀
moja krasna,ked po tejto bilancii zu zacinam mat bobky...
ten test co som robila,to Bola skor nahoda,ked zu som ho kupila...
vsak ja som vobec testovat este ani nechcela.
prosiiiim ta,moj muz nekupi ani WC papier-sa hanbi,nie to este vlozky a Baby test zu absolutne...
ja vydrzim,nech si nepokazime valentina... 😝
@zabka75 neblbni,ja potrebujem nejaku pozitivnu vyzvu,lebo dost sa to tu rozbehlo s tymi neuspesnymi,co ma velmi trapi,naozaj,viem kolko ste si vytrpeli dievcata,ale raz to vyjde.
zabka,este darcek schovaj,praveze to bude take pekne ,ked to bude na valentina.
my sme to samoska zu nevydrzali,lebo ja mam dnes narodky,tak sme zu pri Tom odbavili aj valentina,aj s nasimi,lebo vsak vsetci sme v takom soku,uz nikto nedufal...
takze my v euforii by,ze sme oslavovali aj kazdy den,len zatial iba velmi opatrne.
zenicky,zelam dobru nocku,idem si ja radsej lahnut,lebo este cosi zjem a to by nebolo ok.
nech sa vam pekne sniva,a zajtra cakam dake dobre spravy.cmuk !!!!
zeny,este som sa vratila,rychlo radte ak spite ,lebo nezaspim.
vyhrabala som predstavte si test z lekarnicky Women Secret 10 jednotkovy,
ale ostal biely.teda len s jednou ciarkou,uz som ho vyhodila a o chvilku som sa isla do kosa pozret o a je tam ozaj len sotva viditelna druha carocka....
no ale to hlavne-tento test mal expiraciu vo februari 2015,cize pred rokom.
je mozne ze mi to preto /ne/ukazalo?je stary?
zistila som totiz ze mam take este 3,mam si to rano este skusit,mam sa bat ci co teraz ???? 🤐 😕
@osky
@zabka75
Uf! Ja by som sa neodvazila testovat teraz, predsa len je to este velmi skoro a tie ciarky su velmi slabe tak ci tak. Rano budete mat koncentrovanejsi moc. Takto sa iba stresujete.
S tou expiraciou si nie som ista, ale ked tak skus dalsi rano. Ciarka na tom dnesnom bola a to je hlavne. Ked chces porovnavat ciarky, tak je najlepsie s tou istou znackou stale testovat. Ani tie moje z rovnakeho batchu nemaju rovnaku davku farbiva 😒 Chod uz spat! 🙂 To ti prospeje najviac teraz. Alebo postupuj podla studie, co tu vcera niekto zavesil, ze spermie napomahaju k implementacii a rozvoju embrya 😀
dobre rano.uz zase otravujem....toto Bola noc....
dost ze som nemohla zaspat,mm chrapal,rutil sa na mna stale a ja som pomaly spala zu na zemi,hlavne ze postel jak svet...no des,ked ma o stvrtej poskrabl,uz som sa nastvala......
odstahovala som sa do obyvky...lenze samoska po chvili mi to nedalo a sla som spravit test...
no ocividne bud su stare tie testy alebo sa deje cosi,hoci ja sa citim fajn....
objavil sa tam sice dusik,ale fakt som si musela oci vyocit aby som to tam aj videla a trvalo aj dost dlho kym sa sfarbil aj ten kontrolny pasil vedla....
no a co myslite ?
o piatej som testla znova-ked ich zu mam....ten bol este slabsi.
#vsetko som smarila do kosa,a zu netestujem.nemienim sa stresovat.
symptomy nepolavili,citim sa v rami moznosti dobre,tak co.uz pockam az k dokimu,lebo fakt ma porazi.
zu sa pecie torta-kedze tu zu riadnu dobu pochodujem a ja dlavim bio jablcko...
no,tak asi tak. 😀
bzebra,moj muz sa ma teraz 9 mesiacov ani nedotkne,takze s tymi studiami....ale ja si tiez yslim ze v mojom pripade to bude j lepsie.....vsak zacal post,tak snad sa udrzime.... 😀 😀 😀
Baby aku ste mali bazalnu teplotu pred menzes ja som dnes 10 den po teplota 37,1 stale.dufam,ze to je dobre znamenie.sem,tam mam návaly z tepla.chcela som si spravit test,ale som slaboch bojim sa.testnem,az zajtra nech mame kresneho valentina 🙂
@lilienkalilina
ja som teplotu nemerala,tak neviem,ale tie navaly tepla a obcas potom zimy mavam aj ja.
zu si Bola na WC?
ak nie,skus testnut,mne zu to na 10.den vyslo pekne.chod,som zvedava .-D
a drzim palce !!!
@osky radsej som sa rychlo vycikala 🙂 test dam zajtra,budem 11 den po et.to uz musi ukazat.a ty ako?
@lilienkalilina moja BBT v ustach je tieto dni medzi 36.8 a 36.9 co som dufala, ze by bola vyssia, lebo taku mam aj v inych cykloch. Teraz som myslela, ze pojde este vyssie po vytvoreni hCG, co by malo spustit vyssiu produkciu progesteronu, ale to uz je nad moje mozgove kapacity asi 😁 ze odkial by sa vzal ak nie z tabletiek. Ale v prirodzenych cykloch s otehotnenim je niekedy ta krivka trojfazova no a ja ju mam len dvoj. Ale neva, testy su hlavne 😉
Ty mas celkom peknu vysoku, ale museli by sme vediet, aku mavas aj ine cykly. Kde merias?
@swarovska @farebnymotylik kedy sa chystáte testovať?
@osky ty naozaj asi nemozes spavat 🙂
Ja som mala podobnu noc sice mm az tak velmi nechrapal ale daky zvuk vydaval 🙂
prehadzovala som sa dobrych par hodin nie a nie zaspat :( aj tablet som si zapla ale mk mal daky vypadok, tak som to vypla a prehadzovala dalej raz teplo potom zima a v noci som sa zobudila na to ze som bola mokra (spotena) ako kon :( :(
Inak aby si bola v obraze to on preto isiel tak k tebe lebo sa chcel tulit 🙂 a ty sa len odtahujes 🙂 taky problem je aj u nas a takto mi to bolo vysvetlene 🙂
V teste bol aspon dusik to je dobre ja som nemala pred par dnami ani to, ale ja si myslim ze to moze byt aj tym ze su stare..
Ako som ti uz vcera napisala priznaky su nespinis tak je dobre kasli na testy.
na krv mi dojst nekazali,len na sono-vo stvrtok.
no nakukla som do kosa,pasiky na vsetkych troch jasne zosilneli,no ale vsak to zu su hodiny,ze ano...
ja myslim ze tie testy su zu stare,lebo nic sa u mna nezmenilo.....
predstavte si ze dnes som okrem toho jablka este nic nejedla...
lebo rano som piekla,nebol cas,ale okolo siedmej som zalahla a zobudili ma az o desiatej 😀
no a zacala som miesat krem,plnit tortu,vrit....no a zase nebol cas,tak zu pockam,o chvilu obedujeme....
ale cigani mi v bruchu vyhravaju taku dychovku,ze az....
@lilienkalilina
ty si pripad,utekat na WC a bez testu 😀
druha mne podobna.....
@osky to je super, ze zosilneli, aj ked po hodke. Mne zase vzdy zosvetlia. Ale hlavne je, ze tam tie ciarky mas. Skoda, ze si nemala pripravene rovnake testy a netestovala vzdy z ranneho aby sme to mohli porovnat. Take nezodpovedne! 😂😂😂 nedas foto tych co si robila dnes?
Inac mne dnes dosli uz tie digitalne, budu pripravene na pondelok. Mm sa velmi zacal zaujimat a chce, aby som testla pred tym, ako pojde do prace. Tiez je nejaky nedockavy s ultrazvukom, ja som chcela este pockat 2 tyzdne. Ale uvidim, co bude tebe vidiet vo stvrtok a podla toho sa rozhodnem, ci pojdem uz o tyzden 😉 ale chcem ist na istotu, ziadne stresy ze 'vidime len vacok' a budem aj tak musiet dojst na dalsi tyzden. Aj ked my vieme, kedy sme pocali a v tom je to ine ako ked nejaka baba otehotnie a ani nevie, kedy mala ovulaciu...

@osky To mas tiez progesteron, len v kazdej tabletke je dvojnasobne mnoztvo ako v utrogestane 100. A estrofem je na vystelku, asi si potrebovala, aj ked to sa vacsinou berie pred transferom mam taky pocit.
Od stredy si uz netestovala? Neplanujes? Ja budem zajtra zase po 2 dnoch a potom az v pondelok na oficialny termin. Objednala som si digi testy, tak snad mi dovtedy dojdu 🙂