icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

lilienkalilina
13. feb 2016

@osky ked som sa bala,ale zajtra rano uz musim.drzte mi palce

ouroboros
13. feb 2016

@lilienkalilina budeme držať palce a netrpezlivo čakať na výsledok 😉 ja to s vami tak prežívam,akoby som sama testovala 😉

lilienkalilina
13. feb 2016

@ouroboros dakujem moja

lilienkalilina
13. feb 2016

@ouroboros manzel hovori,ze mam ist ocurat test teraz,ale ja nemam odvahu.babi bojiiim sa

osky
13. feb 2016

@bzebra no po 1.obrazky prilepit nevie,
po 2. zu som vsetky testy vyhodila,to tie ciarky zosilneli po par hodinach,aleaj tak su slabunke,tie testy su isto stre,vsak su rok po zaruke....nevadi.
ja zu sa nechcem streovat.

inac,aj som zvedava,ze co bude vidno na sone,ale na druhej strane sa aj obavam,lebo presne ako hovoris,pochybujem ze okrem vacku daco uvidime.
dobre na Tom je len to,ze sa moze vylucit aleb potvrdit mimomaternicove,cim skor.to je dolezite.

to je ale zaujimave ze ti doki neorganizuje presne prehliadky a tak.mozes sa sama rozhodnut? Bola si zu na krv,ci nejdes? som akosi mimo obrazu...

osky
13. feb 2016

@lilienkalilina

moje,uplne ta chaem,aj ja som sa velmi bala a este sa aj bojim,ze to kamsi zmizne...
ale t nam nepomoze,uz len chvilocka a budes vediet na com si.nemas uvedene v tabulke co ti vkladali a kolko,tak upresni,nech vieme odhadnut sance podla inych-na porovnanie.

bzebra
13. feb 2016

@osky Na krv sa nechystam, na co ked mi to test ukaze. Navyse ma ihly stresuju 😉 A stres predsa neprospieva 😝
Ja uz nie som v kontakte s CAR-om, nechce sa mi tam trepat, tak im iba poslem vysledky testov na ktore su zvedavi 😉 Takze je to len na mne kedy pojdem na sono a velmi skoro je zbytocne chodit. Aj ked som citala, ze srdce by uz malo bit od konca 5. tyzdna. Ved uvidis, mozno budes milo prekvapena 😎

http://www.babyweb.sk/5-tyzden-tehotenstva-vyvo...

bzebra
13. feb 2016

@osky Ako to, ze nevies pridavat obrazky? Nejde ti to? Aj ked teraz je to uz asi jedno ☹ Jedine, ze by si sa zase pohrabala v kosi 😀

zabka75
13. feb 2016

Baby začala som troška špiniť 😔

bzebra
13. feb 2016

@zabka75 ☹ Ach! Ale nebude to tym, co aj ine baby hovorili, ze je to v case ocakavanej ms a kym to prestane, tak by to malo byt ok? Ja mam zase obcas krce ako pri rozbiehajucej ms, a tiez to tomu pripisujem 😒 Mozes zavolat do centra na nejaku non-stop linku a spytat sa co ti na to povedia tam? Test si si dnes alebo vcera nerobila?

zabka75
13. feb 2016

@bzebra neviem či je to koniec alebo čo baby píšu 😔😔😔😔 manžel sa za chvíľu vráti domov a on tam zavolá ja by som to nezvládla😢😢😢😢😢

zabka75
13. feb 2016

@bzebra test som si nerobila chcela som si zajtra ráno robiť 😔😔😔

zabka75
13. feb 2016

@bzebra tak volal manžel a sestrička povedala že to nemusi znamenať nič zlé aj tie občasné bolesti tiež to je normálne, zvýšila mi dávku liekov 4-0-4 tak budem dufat ze to zaberie.....

osky
13. feb 2016

@zabka75

moja Zlata,no dufam aj ze to nebude nicvazne,dokelu,ja zu som sa tak tesila na vysledok....
ale moze to byt spinenie.este sa nestresuj,radsej sa pekne pomodli.

zabka75
13. feb 2016

@osky ďakujem

osky
13. feb 2016

@bzebra

no ja nic,ja muzikant.som na techniku totalne nemehlo,skratka to neviem...
mam dotykovy super moderny Telefon,ale kedze to s nim neviem-skorovzdy mi zamrzne...napokon sm si kupila tlacitkovu nokiu a keslem na celu technicku supervymozenost...

nieeee,v kosi sa zu nechcem hrabat,fuj,je tam zu vselico.

ludia,som sa tak vystresovala teraz,lebo citila som ze zo mna daco lezie von,tak som bezala na WC ze asi krv,ufff,to ten blby progestak....chvalabohu.nic sa nedej....

osky
13. feb 2016

@zabka75
pekne si lahni a vyloz si nohy a daj si aj pod zadok,aby si Bola od pasa taka vyzdvihnuta,nech je maternica v pokoji. a nieco pekne si pozri.ja som si na YouTube nasla chluparov,jemine,uz pozeram 10 cast,idem sa pritom pocurat.fakt.velmi dobre na nervy.

lilienkalilina
13. feb 2016

@osky A ckovu blastocystu po pk.rano dozvieme ako sme na tom,ja verim tomu,ze bude dobre.dufam

bzebra
13. feb 2016

@osky Od teba sa fotiek teda asi nedockame ☹ Snad niekto iny nam to za teba vynahradi zajtra?

🙂 Ja zas viem robit s mojim telefonom vselico, len nie telefonovat, lebo na to ho pouzivam najmenej a ked mam niekomu volat, tak to jak keby som mala novy telefon zakazdym 😀

ouroboros
13. feb 2016

@lilienkalilina tešíme sa ráno na dobré správy 😉 ty už si 11 deň po,však? Tak hádam to by malo byť už jasné 🙂 a ako sa cítiš?

osky
13. feb 2016

joj,ja neviem,uz citam vsetko mozne a som sa prave docitala,ze ananas moze vyvolat potrat alebo kontrakcie?
poculi ste zu o Tom???

lebo je som prave zhltla velku misku cerstveho ananasu,manga a pomarancov....

mam sa bat?
kamoska mi zu zakazala chodit na net,ze tu vselico popisu,no ale co teda? 🤐

ouroboros
13. feb 2016

@osky práve naopak,volakto tu písal,že pomáha pri zahniezdovani,tuším @bzebra ho jedla,kukni na začiatku témy

ouroboros
13. feb 2016

@osky už som aj štúdiu o tom vyňúrala 😉 je to tak,pomáha,účinná látka bromelain napomáha prekrvenie maternice. No a ja mám na ananás alergiu,tss 🙂

dancez
13. feb 2016

@ouroboros Mne to nepomohlo, ani ananas, pomohlo mi ked som si povedala teraz to vinde a verila som tomuv 🙂

bzebra
13. feb 2016

@ouroboros Hej presne, vraj obsahuje nejaky enzym, ale musis jest aj ten stred. No dnes uz je asi na uhniezdovanie neskoro, lebo to sa ma 1-5 dni po ovu (resp. transfere). Ale podla mna ti neublizi, prave naopak tie vitaminy mozu len prospiet. A dokonca sa daju kupit aj tbletky s tym enzymom...

@dancez Mne by nepomohlo ani sa na hlavu postavit 😀 lebo nase spermie potrebovali trosku pomoct dostat sa do toho spravneho vajicka ako sa ukazalo 😀

dancez
13. feb 2016

@bzebra Neviem ci to tak myslis ale aj my sme mali ICSI, ci vy mate darovane vajicka ci ako?

bzebra
13. feb 2016

@dancez Nie nie, moje sme mali, len asi bolo tiez potrebne ICSI aby sa tym 'malym' trosku pomohlo 😉 Ja som verila, ze to vyslo kazdy mesiac pred tym, ako sme sli do CAR-u, a jedine to nam pomohlo, ze sme tam sli. Tak som to myslela 😎

ouroboros
13. feb 2016

@bzebra @osky aj máte nejaké špeci pocity? Prsia,brucho a tak. Ja budem zajtra 6 deň po a nič extra necítim

osky
13. feb 2016

@ouroboros
o Tom zahnietdovani som to citala,ale vtedy ma to ani nenapadlo,kupila som si ,lebo bol v akcii a zu dlh som nejedla.no a pozrela som si ake vyzivne latky ma,a nadabila som prave,ze ked zu je zahniezdene,tak moze sposobit kontrakci...tak som z toho jelen,kazdopadne,uz ho budem radsej jest po mensich davkach

osky
13. feb 2016

@ouroboros

ja mam hroznu unavu,dnes som Bola dost na nohach a zu padam dolu nosom,neviem ci aj do postele trafim....
podbrusko si citim,taky tlak,ale zu je to menej ,posledne 3 dni to bolo velmi vyrazne,ako pri prichadzajucej MS,a prsia,na roztrhanie,najmä bradavky.ale to je aj z liekov,lebo mala som ich citlive len potom sa to este vystupnovalo,
no a u mna ten hlad rano,nemozem zu spat,musim vstat,cca tak okolo 6. a musim si nieco zajest lebo by som to nezvladla.

a smrdia mi tazk vone,napriklad aj gulicka vo WC ,fast Food stanky alebo ked som sla okolo cukrarne,smazili tam sisky,mi skoro zaludok vyletel.
dnes sme piekli kacku,kym sa piekla,smrdela mi,ale jedla som a nebolo mi zle...

dobru noc dievcence.

a tie co zaktra robite test,drzim silno palce,nech mate krasneho valentina,zabka hlavne ty sa drz a rychlo daj vediet.