icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

osky
16. feb 2016

@bzebra

nie nie,len si popi oja,mam to az vecer o 18:30,takze info pride bud az neskoro vecer alebo v piatok rano...

do piatej ucim a potom idem na UZ,celkom mi to vyhovuje,budem zamestnana,a nebudem musiet trpnut.
zatial to beriem este tak ok,ale dufam ze nebudem Plakat.

je normalne ze si citim vajecniky a podbrusko?
taky pny pocit.mas to tiez?

babik1
16. feb 2016

@sienna77 dakujem, tiez som bola na ET 8.2, budem na teba mysliet. ja som naposledy uz na 10 den zacala spinit a vedela som, ze to nevyslo. bojim sa, aby to nebolo rovnako. a ako sa citis? aj mas nejake pocity?

bzebra
16. feb 2016

@osky To sa nehanbis nas takto natahovat??? No co uz, budem si aj ja musiet najst nejaku zabavku dovtedy 😀

Ja by som sa k mojmu bruchu radsej nemala vyjadrovat... Necitim nic. Akurat este minuly tyzden ma boleli vajcia 😁 ale vyzeram ako v 4. mesiaci... A to sa neprezieram a ani sa necitim nafuknuta. Neviem, co to je. Take brucho som nemavala ani po vydatnej veceri. Neviem z coho to mam ale este nemam dovod aby sa tak zvacsovalo.
Dnes som bola v posilke a bola som velmi opatrna a niekedy ma pichlo, vtedy som prestala a presunula som sa na inu aktivitu. Takze len pri namahe citim.

bubinko1506
16. feb 2016

@bzebra ty si mala normalnu stimulku a ET? brucho mas nafuknute este z liekov - po stimulke je to normalne

sienna77
16. feb 2016

@babik1 budeme si drzat palce navzajom. snazim sa na to nemysliet, bojim sa tesit dopredu. sklamanie potom boli ovela viac...pocity - no mala som bolesti v podbrusku, ale to este na zaciatku, to bolo skor po punkcii, si myslim. inak som mala mierne bolesti v podbrusku, ale uz to prestalo. a zvacsili sa mi prsia. inak ja som PN, pretoze kratko po ET som ochorela, tak aj preto sa bojim, co bude. mala som aj teplotu, doteraz ma velmi boli hrdlo a som taka slabsia, cize viac menej len lezim. max prechadzka so psikom na chvilku po sidlisku, a aj to ma niekedy unavi dost. cize neviem, co bude....kvoli tej chorobe sa najma bojim....a ty si na tom ako?

bzebra
16. feb 2016

@bubinko1506 Mala som soft. Je to mozne, ze je to z liekov, aj ked medzi tym uz mi aj splaslo a potom znova narastlo...

swarovska
16. feb 2016

Dakujem Vám všetkým za pochopenie a povzbudenie, na dnes vypínam a idem asi niečo upiecť nech presmerujem myšlienky inam. Krásny deň všetkým 🙂

babik1
16. feb 2016

@sienna77 ja som mala zo zaciatku bolesti v podbrusku a aj prsia ma boleli. Teraz uz prsia nebolia a brosko citim len minimalne, skor ako nejaky tlak. Tiez sa snazim nic nerobit a lezim stale, ale vo stvrtok uz idem do prace. Asi na 4 den som mala zimnicu a tiez som citila ako keby mam horucku, ale potom to preslo. Neviem ci je lepsie nieco citit alebo nie. snazim na to moc nemysliet, ale moc mi to neide

sienna77
16. feb 2016

@bzebra ahoj, ja mam tiez dost nafuknute brucho. okrem hormonov si musim kazdy den pichat aj fraxiparine a tvoria sa mi z toho take hrcky, asi si to zle picham aleb oroste moje telo tak reaguje, neviem. po punkcii mi trocha brusko splaslo, ked som prestala s hormonmi, ale teraz sa mi zda opat napuchnute....tak som rada,z e v tom nie som sama...

sienna77
16. feb 2016

@babik1 to naozaj? tak to si ma teraz aj ty potesila, mozno je to predsa len dobre znamenie s tou reakciou organizmu...alebo mozno tomu len chcem verit, neviem, ale preco nie. moze byt, nie?
tiez neviem, ci je lepsie citit alebo nie, osobne som asi radsej, ked nieco citim predsa len. tiez sa snazim presmerovat myslienky inde, ale dari sa vacsinou len kratkodobo...

babik1
16. feb 2016

@sienna77 no podla mna je lepsie nieco citit ako nic. Uz neviem ci si to len nahovaram, alebo ozaj nieco citim🙂)) je to haluz ako ta psychyka funguje. Tak musime len verit, ze to tak ma byt🙂

sienna77
16. feb 2016

@babik1 🙂 hehe, ano, aj mne sa niekedy zda, ze niektore veci chcem tak vnimat, ze ci si to len nenahovaram 🙂 ale aspon trosku ma to upokoji

majba
16. feb 2016

tak vysledky vcerajsej krvi su negativne. ☹ uz som vysadila lieky.

zuzanka595
16. feb 2016

@majba aj ja som na tom rovnako, este mi zobral raz krv vo stvrtok vysledky preistotu a lieky berem ale uz krvacam

osky
16. feb 2016

@bzebra
bozinku,teda toto nechapem,si po IVF a chodis do posilovne?
ty nemas strach?ved to je zataz,sama vravis ze ta obcas aj picha...hm

to ja teda neriskujem,setrim sa,an neutekam,nechodim zbytocne po schodoch-normaln ale pohodovo.
to brucho neviem,ja som silna,taze na sebe nepozorujem ze by som nabrala,skor dnes mam i Kolo menej -sranda....

osky
16. feb 2016

@majba
@zuzanka595

dievcata,to ma velmi mrzi,hm to je teda divne.
zelam rychle uzdravenie-fyzicke i psychicke.

majba
16. feb 2016

@zuzanka595 ja este nespinim. krv som mala 0. a som 14 dni po KET. vkladali mi 1HB po PK. u mna to teraz uz lepsie nebude. ☹
ale chcem ist pre posledneho mrazacika. len este neviem presne kedy.

majba
16. feb 2016

@osky dakujem. znasam to kupodivu celkom dobre. kedze ja som nedockavec a testovala som kazdy den a furt boli testy biele. tak som sa nejak psychicky pomaly pripravila aj na neuspech.
ale ja verim, ze nabuduce sa nam to podari 🙂

lenus7
16. feb 2016

@majba ty kde chodíš? Myslím do akého centra?

zuzanka595
16. feb 2016

@majba ja mrazaciky nemam ledva sa vypotili tri a jedno sa oplodnilo,tak ty mozes este pre to jedno ja vsetko od zaciatku

majba
16. feb 2016

@lenus7 ja do reprofitu v brne. a ty kam chodis?

majba
16. feb 2016

@zuzanka595 joooj, ja som mala prvu stimulaciu tiez taku nijaku. nic z vkladu nebolo ani sa nemrazilo. az z druheho IVF sa podarilo.

lenus7
16. feb 2016

@majba Ja do Košíc do splnu. A koľko máš už za sebou IVF? A koľko vkladov? A to jedno dieťa to sa podarilo prirodzene či s umelým?

bzebra
16. feb 2016

@osky To mam v ramci socializacie 😀 ved by som sa zblaznila iba sediet. Obmedzovala som sa pred tym, ked sme sa snazili, ved lebo od ovu do ms je kazda baba 'tehotna' 😀 A nepomohlo to. Tehotenstvo nie je choroba a ine baby, kym zistia ze su tehotne, tak robia aj horsie veci ako zdravy pohyb...
No ja musim byt trosku aktivna aby som sa mentalne ako-tak drzala 😀 Dnes som inac sla prvykrat po vyse mesiaci. Naozaj len tak lahko, inac vela chodim a dost mam tempo, ale to sa snazim tiez spomalovat teraz, ked uz viem, ze by som sa mala krotit. A neboj sa, na svalovicu zajtra to nebude 🙂

Este som sa chcela opytat, ci niektora z vas utros berie oralne, lebo to vyzera tak, ze ja budem musiet zacat. Citite sa viac unavene? Mozete soferovat? Neobmedzuje vas to moc v aktivitach? Aj ked ja uz sa citim unavena aj bez neho.

bzebra
16. feb 2016

Tu mame este bilanciu z dneska, doplnila som nove baby ak vam to nevadi 🙂

@osky .................ET 31.1.2016.....vlozene 2xHB po PK........TT1 10.2.poz...TT2 13.2.poz...UZ 18.2.
@bzebra ............ ET 1.2.2016.......vlozene 2xHB po PK.......TT1 6.2.poz...TT2 9.2.poz...TT3 15.2.poz 🙂
@bubinko1506 ....KET 1.2.2016......vlozene 2xB po PK.......KT 15.2.poz 🙂
@lenus7 ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK.....KT1 10.2. 17,5..KT2 12.2. 20..KT3 15.2. 80
@pinky81 ..........ET 3.2.2016....... vlozene 1xHB po PK......TT1 17.2.???
@lilienkalilina ...ET 3.2.2016........vlozene 1xB po PK.........TT1 14.2.duch
@swarovska .....ET 6.2.2016........vlozene 1xB po PK..........TT1 16.2.neg...KT 19.2.???
@babik1 ..........ET 8.2.2016.........vlozene ???....................TT1 ??? ???
@ouroboros ......ET 8.2.2016........vlozene 2x po PK..............KT 19.2.???
@sienna77 .......ET 8.2.2016.......vlozene 1x..................KT 22.2.???
@gwendolyn .....ET 15.2.2016......vlozene 1xB po PK...........TT1 ???-???...KT 25.2.???

NEGATIVNE ☹ ---ale coskoro pozitivne 🙂
@koka231 .........ET 1.2.2016.........vložené 1xB po PK,......TT1 8.2.neg...KT 10.2.neg ☹
@danielita35 ....ET 1.2.2016........ vlozene 1 po PK...........KT1 11.2.neg ☹
@zuzanka595 ...ET 1.2.2016.........vložené 1xHB po PK........TT1 7.2.poz...KT 11.2.neg ☹
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ........vložené 1 HB po PK...TT1 10.2.neg...KT 12.2.neg ☹
@zabka75 ........ET 2.2.2016.........vlozene 2xCM/3 na D6....TT1 14.2.neg ☹
@majba ...........KET 2.2.2016.........vlozene 1xHB po PK...TT neg...UZ 15.2.vacok...KT 15.2.neg ☹
@farebnymotylik .ET 8.2.2016.....vlozene 1 na D3..............TT1 15.2.neg ☹

Tusim @pinky81 zajtra testuje. Este niekto? Teda okrem mna, ja robim posledny palickovy test a potom posledny digy az v nedelu. V pondelok idem k doktorovi na potvrdenie, dufam.

pauliq
17. feb 2016

@bzebra ja ked som ho brala oralne nebola som schopna soferovat. Strasne sa mi tocila hlava a bola som maxi ubavena 😕

majba
17. feb 2016

@bzebra oralne brat utros je nic moc. velmi unavuje. niektore baby pisali, ze im po nom bolo velmi zle. a preco ho musis brat ustne? koli mykoze? ked hej, tak by som mozno zmenila za crinone gel. potom viem, ze su aj injekcie mysim, ze agolutin.

majba
17. feb 2016

@lenus7 ja som zacala chodit do gyncare v KE ale nakoniec som na IVF bola v brne v reprofite. v KE sa nam vobec nepacilo. ani pristup ani ten neludsky Dr. so svojou zvlastnou sestrickou. a cena celeho IVF s preplatenim poistovne bola priblizne rovnaka ako ta, co sme platili ako samoplatci v cechach.
bola som 2x na IVF. z prveho bol jeden ET. skoncilo to v 8tt. z druheho IVF mame Hanku a teraz som bola na KET. negativne.

bzebra
17. feb 2016

@majba lebo som dostala taky utrogestan, ze len na oralne uzitie... Mozno aj ten sa da vkladat, musim sa opytat.

@pauliq ups! Ale 7 tyzdnov snad vydrzim... ☺

Baby!!! Pruser! Vcera vecer som bola taka unavena a bola mi strasna zima, ze si este pamatam, ako som si pripravila davky do aplikatorov na vecer a rano, no tu vecernu som zabudla vziat 😞😞😞 takze som mala odstup 24hodin. Spolieham sa na to, ze mam vysoke davky tak ci tak, ale rano som mala aj nizsiu teplotu, tak teraz sa bojim 😞 ale vraj vaginalne by mal zaucinkovat do hodiny. Idem pisat do CAR.

ria191
17. feb 2016

@bzebra neboj sa nic sa nestane