Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@osky Akurat mam trosku divnejsie chute, napriklad mi chuti viac kava 😀 Ale nie zeby som si ju ziadala, len ked ju pijem nahodou tak mi proste chuti 🙂 A viac preferujem slane ako sladke, ale po slanom dostanem vzdy chut na nieco sladke... Ja sa aj tesim, ze nejako 'netrpim', lebo mam take obdobie, ze si to moc nemozem dovolit. A mozno unava. Som rada, ze nemam priznaky, tazke obdobie si nechavam na posledne 2 mesiace, ked budem slonica 😎 Aha a jasne, ze ma pichne/potlaci v bruchu ked sa natahujem trosku viac ako normalne. Na UZ by som chcela ist koncom bud tyzdna. V pondelok idem k doktorovi, uvidim, co mi povie.
@osky dakujem velmi pekne za povzbudenie. no, ved snad ano, aj ked neviem, kedy to nabuduce vobec bude ☹ ja prirodzene otehotniet nemozem, takze uvidime, co povie lekar...☹ ano, podla mna je to potrat, lebo takuto silnu menstruaciu ja vobec nemavam. mala som len raz - minuly rok, ked som potratila, ale to bolo este silnejsie, lebo to bolo v neskorsom stadiu. kazdopadne, velmi ti drzim palce, aby tebe vsetko prebiehalo hladko a aby sa to skoncilo zdravym drobcekom v narucim 😉 drz sa ! 😉
Baby pomooooc, zacala som spinit a ked sa utriem, je tam trosku krvi!!!:( bojim sa, ze to odide:(
dievcence mrzi ma to velmi,drzim vam velmi palce.jednej aby to neodislo a bol to plany poplach a druhej aby to v dalsom cykle zu isto vyslo !!!
chcem vas teraz upozornit na jeden tehu test:
vcera sme boli v Bratislave tk som si sla do lekarne kupit dake vitaminy a kupila som si este jedno balenie testu,pomyslela som si ze sa pozriem ci aj mne to Stupa.
ake velke bolo moje prekvapenie,ked test vysiel uplne negativny,biely ako sneh aj po dlhej dobe-v 20.dni po ET.
pri Tom nemam ziadne bolesti,nespinim,nekrvacam,UZ zo stvrtka potvrdil tehotenstvo a je vsetko v poriadku.
skoro som si oci vyocila.a test ma zaruku az do aprila 2018.
takze nekupujte ho,lebo je to daky polsky smejd...
test sa vola LIFE LIGHT,
je na nom popisane v slovencine,cestine a polstine,su tam dva testy a stoji 2,30 euro.
a je to 10-tkovy,cize by mal byt velmi citlivy.najprv som zmeravela ale zu som pokojna,viem ze je vsetko k,takze nepanikarim....
ale je to vrchol ze take nieco vynesu na trh....
takze dievcata opravujem-vyrobca testu je Cina.pozrela som referencie a je tam velka spokojnost zien,az 83 percent.
co si mam o Tom mysliet ????? 😲
@osky ze si si mala bud kupit Clearblue digi test co ti ukazuje aj tyzdne. Dnes by ti uz mal ukazat 3+. Vtedy by si mohla s vacsou istotou verit, ze je vsetko ok. Alebo ti mali vziat krv a skontrolovat hCG, ci zodpoveda dnom po ET. Takto sa iba stresujes.
Ja inac testujem zajtra, mam posledny digi a verim, ze bude ok. Ak ano, o tyzden na sono.
no baby, ja som dnes mala test negativny, z čoho si stres nerobim, je to len 6. den po ET... ale prestavaju mi priznaky ako naliate a bolestive prsia a bolesti v podbruší 😖 tak neviem či nakoniec nepojdeme aj my pre mrazačikov.
@gwendolyn mne nastal taky isty ustup bolesti priblizne v tom case a o 2-3 dni to potom znovu zacalo, takze sa este 'netes' ☺ 6dni je velmi skoro ale 👍 za odvahu. A inac akekolvek bolesti ci stavy su z progesteronu, takze by som to nicomu nepripisovala.
Ja som dnes mimochodom robila posledny test, som 20 dni po ET a ukazal 3+. Priznaky by som povedala, ze nemam ziadne az na tie vedlajsie ucinky z liekov ako unava, bolesti... A mozno trosku vacsi hlad.
@osky zajtra poobede mam termin u lekara na potvrdenie a UZ chcem o tyzden, chcem ist na istotu aby som nemusela mat dilemy a viac scanov ako je treba. Aj ked mm je nedockavy, lebo chce vediet, ci mame 2 alebo 1 ☺
Snazila som sa testovat konzistentne, vzdy z ranneho s rovnakou znackou. Preto vysli podla mna tak pekne 😉 je na nich vidiet progres co ma celkom ukludnuje a snad o tyzden to uz bude aj potvrdene na sone. Tusim ak je viditelne srdce v 7. tyzdni, tak percento uspesneho tehotenstva je cca 98%.
?????
Ahojte, ked ste prestali užívať progesterone resp. utrogestan alebo duphaston, mali ste riadnu menštruáciu? Ja mám druhý deň, ale nemám pocit, že je to ako štandardné menštruácia. Skôr také silné špinenie 😖 😖
dievcata,nasla som zaujimavu stranku:
www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=...
je tam popisany a vysvetleny cely vyvin od pocatia,a su tam aj videa.
@osky ta stranka vyzera dobre 😉 asi to dam aj mm ako povinne pozeranie ked ho nabuduce budu lakat tie jeho akcne hovadinky 😊 aj ked neviem neviem, ci to neberie az moc vazne lebo uz teraz mi pomaly ani po schodoch nedovoli chodit a pre mna je tazke celkovo spomalit. Aj ked potrebujem poobedneho slofika, dnes som neodolala posilke... Stale mam pocit, ze trosku pohybu je vzdy lepsie ako ziadny. A niekedy ani setrenie sa nepomoze a priroda si to zariadi po svojom. Snad sa nemylim.
ahoj baby,tak mi mame vysledky tiez negativne.nemala som silu otom pisat.mozete mi poradit kedy treba ist na kontrolu?uz som po menzes,len sa nepametam,ci mam ist teraz alebo az buduci mesiac
@lilienkalilina no podla toho kedy ides na ket ..skus zavolat do centra a tam ti povedia ze kedy mas prist

@babik1 ani moc nie. Akurat vcera a dnes som poobede odkvecla ☺ prave sa snazim zaspat na chvilku. Ale dnesok pripisujem aj prebdenej noci. A kombinujem vseliake jedlo... No nie je mi zle a ani nejaka extremna unava ma neprepada. Dnes som navyse mala povinnosti, tak som aj zabududla, ze co sa deje 😎