Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@bubinko1506 dakujem.asi sa objednm a uvidime co bude dalej
@lilienkalilina och to mi je luto.vela sil zelam !!!
veru to tu posmutnelo. ☹
Ahojte baby, tak ja som zacala cez vikend krvacat:( bola som u lekara, spravil sono ale este nebolo nic vidiet. Dnes som bola na krv, hodnota hcg len 37, v stredu este raz kontrola, ale myslim, ze uz to odislo...:( je mi na nic, chvilu som sa tesila z mojho prveho pozitivneho testu..
@babik1 ☹ Ani neviem, co na toto napisat. Asi len tolko, ze akokolvek to teraz skonci, aspon sa ti potvrdilo, ze mozes mat pozitivny test. Mozno embryo nebolo 100% OK ale dalsie uz bude. Mas nejake v zasobe?
Dufam, ze vsetky zostavate v tejto teme a najdete silu verit.
Tu je bilancia, uz asi posledna na teraz:
@osky .................ET 31.1.2016.....vlozene 2xHB po PK........TT1 10.2.poz...TT2 13.2.poz...UZ 18.2.8mm vacok 🙂
@bzebra ............ ET 1.2.2016.......vlozene 2xHB po PK.......TT1 6.2.poz...TT2 9.2.poz...TT3 15.2.poz 🙂
@bubinko1506 ....KET 1.2.2016......vlozene 2xB po PK.......KT 15.2.poz 🙂
@lenus7 ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK.....KT1 10.2. 17,5..KT2 12.2. 20..KT3 15.2. 80
@babik1 ........ET 8.2.2016........vlozene 1xHB po PK............TT1 19.2.poz...KT 22.2. 37
@sienna77 .......ET 8.2.2016.......vlozene 1x..................KT 22.2.???
@gwendolyn .....ET 15.2.2016......vlozene 1xB po PK...........TT1 ???-???...KT 25.2.???
NEGATIVNE ☹ ---ale coskoro pozitivne 🙂
@koka231 .........ET 1.2.2016.........vložené 1xB po PK,......TT1 8.2.neg...KT 10.2.neg ☹
@danielita35 ....ET 1.2.2016........ vlozene 1 po PK...........KT1 11.2.neg ☹
@zuzanka595 ...ET 1.2.2016.........vložené 1xHB po PK........TT1 7.2.poz...KT 11.2.neg ☹
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ........vložené 1 HB po PK...TT1 10.2.neg...KT 12.2.neg ☹
@zabka75 ........ET 2.2.2016.........vlozene 2xCM/3 na D6....TT1 14.2.neg ☹
@majba ...........KET 2.2.2016.........vlozene 1xHB po PK...TT neg...UZ 15.2.vacok...KT 15.2.neg ☹
@lilienkalilina ...ET 3.2.2016........vlozene 1xB po PK.........TT1 14.2.duch...20.2.neg ☹
@pinky81 ..........ET 3.2.2016....... vlozene 1xHB po PK......TT1 17.2.neg ☹
@swarovska .....ET 6.2.2016........vlozene 1xB po PK..........TT1 16.2.neg...KT 19.2.neg ☹
@farebnymotylik .ET 8.2.2016.....vlozene 1 na D3..............TT1 15.2.neg ☹
@ouroboros ......ET 8.2.2016........vlozene 2x po PK..............KT 17.2.neg ☹
Mam 2 mrazaciky. S embryom praveze problem nemam, vzdy je ukazkove v super kvalite. U mna je problem plod udrzat asi. Ale co uz, idem dalej.. A vam oststnym drzim palce.
@bzebra
hm,teda az o 6 tyzdnov,to je hrozna doba.
na sono som velmi zvedava,ty pojdes v sobotu a ja potom po tebe v podelok,takze uvidime ci na Tom budeme zhruba rovnako,dost sa obavam.
mätie ma tato bilancia-majba mala 15.2. vacok a testy boli negativne-to je dost cudne,nie?
drzme si palce,zatial nemam ziadne potiaze ale vselico sa moze stat.modlim sa denne,lebo neiem ci by som sa len tak lahko prehryzla nad neuspechom,po tolkych rokoch-asi by to chvilu trvalo....
Ahojte, tak ja uz mam tiez oficialne potvrdeny negativny vysledok. cakala som, kedze v piatok som zacala velmi krvacat, tak som mala vikend, aby som to ako tak spracovala. stale mi je smutno, ale tak ideme dalej. uvidime, kedy bude moct byt dalsi pokus. tie, ktore mae za sebou viac ivf - boli ste v rovnakom CAR alebo ste sa rozhodli pre zmenu? neviete, ci sa niekto v BA specializuje na zavaznu formu PCO? v BA je podla vas ktore centrum najlepsie? dakujem velmi pekne a vsetkym vam velmi velmi drzim palce! k pozitivnym vysledkom alebo aspon k tomu, aby sme my ostatne nasli v sebe silu to zvladnut a bojovat dalej! drzte sa!!
@babik1 Ak mas problem udrzat plod, odporucala by som ti absolvovat vysetrenia na reprodukcnej imunologii - bud Imunovital v BA alebo Dzurilla centrum v NR, okrem toho hematologiu - odbornicka je dr. Drakulova v BA na Kramaroch a pre istotu aj geneticke vysetrenie teba aj partnera. To ze sa embryo javi, ze je super kvalitne, este neznamena, ze aj naozaj je vsetko uplne v poriadku.
@sienna77 ahoj, mrzi ma, ze to nevyslo. pre mna bolo toto 2.IVF - po prvom nam nezostalo nic zamrazene, kedze sme davali robit PGD embryi. zostala som v rovnakom centre - chodim do GF a bez ohladu na vysledok som bola spokojna, ci uz s pristupom lekarov, sestriciek alebo celkovo s tym, ako sa nam venovali.
GF je trosku drahsie centrum - pri obidvoch IVF som doplacali cca. 2000e, ale co bolo pre mna dolezite - dostavala som odpovede na otazky, vysvetlili mi vsetko okolo IVF - ako bude co prebiehat. nenutili nas do ziadnych ukonov - povedali nam, ake su moznosti, ale rozhodnutie bolo na nas. v septembri mi nevysiel 2. ET - lekarka ma nepustila na dalsi vklad, kym som nemala vysledky z reprodukcnej imunologie a hematologie. az na zaklade vysledkov povolila vklad.
neviem, ako to dopadne tentokrat, ale aj tak som GF vdacna za vsetko, co pre nas urobili a ze nam dali aspon sancu, ze budeme mat vlastne dieta.
predtym sme chodili do Ferticentu - to bola cista katastrofa. sice by sme doplacali iba za lieky a PK, ale pristup lekara bol otrasny - na vsetky moje otazky som dostavala tu istu odpoved - to nie je teraz problem, to nebudeme teraz riesit. po vysledkoch genetiky napokon lekar odmietol ist do IVF, lebo vraj ho mozeme zazalovat, ak by to nevyslo 😒
Čaute baby, v pondelok mam vklad KET, tak som zvedavá,či sa nejaká z našich dvoch bubliniek rozhodne byť s nami 🙂 môj malý je celý poblazneny babatkami, volá ich Evie a Džórd 🙂)))
Ahojte dievčatá,dnes som bola na KET tak dúfam,že to už vide 🙂 ako ste natom VY?
@bubinko1506 dakujem velmi pekne za reakciu a velmi drzim palce, aby to vyslo! bola si v imunovitali na imunologii? ku komu v GF chodis, prosim? ak chces, kludne radsej do spravy, neviem, ako je to so spominanim vo Ferticente sme boli na jednej konzultacii, a to nam veru stacilo, tiez sme nemali vobec dobry dojem z doktora a z toho, ako sa vyjadroval. ja mam za sebou 3 ivf, z toho to prve bol len soft. nikdy sa nam nepodarilo nic zamrazit a teraz mame pred sebou posledny pokus preplacany poistovnou. my sme boli predtym v GF, potom sme chceli skusit ine centrum, ale teraz som celkom naklonena vratit sa do GF, takze tvoj prispevok ma potesil. viem, ze su drahsi, ale ja osobne som tiez mala dobru skusenost s lekarom aj so sestrickami.
ja som dosla vecer z prace a ked som isla na WC na vlozke Bola ruzova krv,nie Vela ale Bola.
ked som sa utrela,ostal taky ruzovy hlien na papieri.hned som volala dokimu,uz som Bola aj na kontrole...
pichli mi daco na zastavenie,ci to pomoze sa uvidi.
povedal ze to nie je Vela.
co ma viac znapokojuje je,ze vaok narastol malo,vraj zu mal byt vääcsi.
este to neodislo,ale uvidim ako sa to vyvinie....
mam prisne lezanie v posteli,absolutne nic robit ,do prace zu vobec nie.
kontrola ako bolo podla planu v pondelok a vezme aj krv.
tal drzte palce,aj ked neviem,neviem...... ☹
@osky a aky citlivy ma doktor sono pristroj? Lebo to dost zavazi - mna dorazila moja dr. ked mi nevedela na sone najst po laparoskopii vajčikovod (jeden mi vzali kvoli salto-neviemčo, druhy ale mam aj ked nepriechodny) a na druhej strane v CARe mi po vklade ukazali na sone embryo, ze kde ho vložili...
Ale ta bilancia tuto vyššie vyzera už dost smutne, 3 zo 16 😖 ja mam zatial testy negativne (dnes 8.den) tak uvidim co sa dozviem vo štvrtok z krvnych testov.
hm,to neviem,ale myslim ze v ambulancii nema az taky citlivy UZ.
lebo po vklade mi nic neukazali,ale pamätam sa ze v inom CAR mi tiez hned dali fotocku s 2 bodkmi,kde su.
ale aj tak,je to divn.
ano skore je hrozne a mne sa zda,ze sa pridam k neuspesnym,krvacanie doteraz zu ziadne ani ked som sa utrela.
isla som po chvilke teraz rano a vidim ze na papieri je zu zase take ruzvkave,skoro priesvitne cosi,skratka celkom sa to nezastavilo....
viem ze to nemozem ovplyvnit,ale som smutna.
mali sme nadej,ale zda sa mi ze fakt nie som schopna vynosit to,moja aternica to asi neda.....
no baby, vyzera to tak, že to skore nevylepším... začala som krvacať, dnes mi podla appky v mobile mala prist ms za normalnych okolnosti... aspon, ze mame tych mrazacikov
@sienna77 dakujem, ohladom imunologie GF spolupracuje s Imunovitalom - v GF odoberu krv a az v pripade, ze vyjde niektory vysledok horsi, tak posielaju do Imunovitalu na dalsie vysetrenia. ja chodim k dr. Behunovej a zatial som fakt spokojna - jasne, ze mi nedala uplnu istotu, ze to vyjde, ale minimalne nam dala nadej, ze mozeme mat vlastne dieta - lekar vo Ferticente to uplne zavrhol a z kazdej konzultacie som chodila s placom ☹
v poslednej dobe som na GF citala dost negativnych reakcii, ale ja im fakt nemam co vytknut. nevadi mi, ani ze su drahsi - radsej si priplatim a budem mat taku starostlivost, aku vyzadujem.
ku komu si chodila predtym?
Och baby, tolko zlych sprav zase ☹ Kde je ta 20-40% uspesnost IVF? My tu nemame ani 15%... ☹
Neviem, ci som to zakrikla s tymi chybajucimi priznakmi, ale vcera som prespala pol dna. Vzdy, ked som sa zobudila po cca hodinke, tak sa mi tak krutila hlava, ze som odkvecla znova... A celkom som sa triasla neviem preco. A zacala som citit, akoby mam lahsi zaludok a nieco stale v krku, ked prehltam. Snad to nebudu naznaky zacinajucich nevolnosti :-/ Stale verim, ze to mohlo byt z pocasia alebo som len mala nizsi tlak, lebo mi pomohla slaba kava vecer. Neviem, preco som si ju nedala skor... A ta mi zachutila tak, ze som mala chut na dalsiu, ale odolala som 🙂 Takze chute pretrvavaju, dokonca som zase zacala citit vo vsetkom rybacinu 😀 a dnes od rana mi je zase tazko na zaludku... No pokial to zostane len takto, tak sa to bude dat prezit. Uz len 3 dni do UTZ 😎

@lilienkalilina na kontrolu a konzultaciu mozes ist kludno uz teraz. ak vam zostali zamrazene embrya, tak v nasledujucom prirodzenom cykle mozes ist na KET