Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@koka231 kde si zohnala ten aplikator?
@zuzanka595 v lekarni si kup canesten kombi a tam je aj ten aplikator inak neviem kde by si ho mohla zohnat
@koka231 idem skusit sa opytat bab
@zuzanka595 ale asi kazda pouziva ten teda skoro kazda ..alebo nemas doma.niejaky iny aplikator z niecoho ineho kde by sa zmestili gulicky? .....ozaj nevies ako je to so sexom po et alebo s orgazmom je dovolene nie je alebo ako to je nevies?
@koka231 vraj normalne mam fungovT
@koka231 @zuzanka595 no baby,mne ho v gyn five zakazali tie dva tyzdne,aj kupanie v bazene (bolo leto) tak neviem
@stanka2612 aha a vyslovene sex alebo teda ani orgazmus chapes ma ako to myslim
@koka231 povedali ziaden sex,tak som sa dalej nepytala a jednoducho som abstinovala tie dva tyzdne,potom ked mi potvrdili tehu povedali,ze mozem,ale treba si davat vacsi pozor a robit to "nezne" a pri orgazme su stahy maternice,neviem nakolko to ale moze skodit pri uhniezdovani...
@zuzanka595
@pauliq
@bzebra kocky inak skusim asi rano testnut to bude 10ty den od pregnylu tak ci je tam este alebo nie
@koka231 tak daj hned vediet 🙌🙌😝
@zuzanka595 dufam ze uz nebude pregnyl a ked testnem o par dni tak to bude tehu ciarka 🙂 ...lebo v podstate uz by nemal byt v tele.nie?
@stanka2612 ty si po prvom ivf? Alebo si bola viac krát. Len chcem vedieť či ti to vyšlo na 1x 😉 a kedy už máš termín?
@koka231 no pregnyl asi 6az osem dni ci???
@zuzanka595 ja som mala naposledy 5000iu a po siedmich dnoch uz som ho v tele nemala tak som zvedava teraz ked som dostala vyssiu davku
@koka231 najlepsie by bolo, ked uz chces testovat tak skoro, aby si test robila kazdy den a tu istu znacku ked tak. Tam by malo byt vidiet ako vybledne po pregnyle a potom zacne zase tmavnut dufajme. 😉 lebo ked zajtra budes mat este nejake zvysky a potom testnes povedzme v sobotu a budu nahodou rovnako silne oba testy, tak ta to moze vystresovat. Ja sa chystam az v nedelu, to budu skoro 2 tyzdne od pregnylu, mala som 5000iu. Vysledok ocakavam biely 😂 potom budem asi obden testovat, mam asi 6 v zalohe. Oficialny termin mam az 15. Ale ked 11. nebude aspon naznak poz, tak to uz bude asi jasne...uz 'iba' 7 a pol dna ☺
@lenus7 ano som po prvom vyslo to hned 🙂 a termin mam 17 marca
@stanka2612 Tak to máš už za chvíľku 😉 to bude tvoje prvé baby?a v ktorom centre si bola?
@lenus7 no o chvilu 😉 verim,ze aj vy vsetky tu sa vasich babatiek skoro dockate 😉 ano bude to nase prve,chlapcek a bola som v Gyn-five v Bratislave u dr. Behùňovej
ahojte,ja som zvedava tiez ako je to zo sexom,lebo v iscare odporucaju mat styk.len neviem presne kedy,kolkaty den,urcite nie prvy
@koka231 V pondelok 1.2. Asi ako ty, nie? Mohli by sme nejako zosumarizovat tie nase data, len este neviem ako ☺ skusim:
*@bzebra, ET: 1.2., vlozene: 2xHB po PK, 1xIVF, 1.test: 7.2.- vysledok???
Ak chces (a aj ostatne baby), skopirujte ten moj riadok a dopiste vase. Potom to budeme updatovat, teda ja v nedelu 😉 ak mate este nejake napady co do toho naseho reportu 😂 napisat, tak sem s tym.

@koka231 Dakujem za napad, si poklad! 😉 ja som mala doma nove z niecoho ineho a vsetky do toho dam ☺ uz mam zbran naplnenu. Presne, tie gulicky som musela nahanat plus ten zbytok 😂 mi zostaval pod nechtami 😂 nechcela som az do takych detailov... Ale chapeme sa 😉