Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@stanka2612 Ďakujeme aj my všetky tomu veríme 😉
ET 1.2.2016....., vložené 2xHB po PK....., 1x IVF....., 1.test 10.2.-výsledok? ?? Dúfam,že som to dobre pochopila 😉
ja idem na krv svojmu gyn.aj v Martine kam chodime mi hovorili ze kludne mozem ist svojmu a len potom zavolam o vysledok
Takze uz mame:
@bzebra,...... ET 1.2.2016......, vlozene: 2xHB po PK....., 1xIVF,..... 1.test: 7.2.- vysledok???
@koka231,....ET 1.2.2016......, vložené 1xHB po PK,...... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@lenus7,...... ET 1.2.2016......, vložené 2xHB po PK......, 1x IVF....., 1.test 10.2.-výsledok???
Ak niekto chce pridat/updatnut svoje data, tak len skopirujte posledny report ;) a pridajte/zmente svoj riadok.
Som na tom ako koka231 ..ET 1.2.2016......, vložené 1xHB po PK,...... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok??? 😀 😀 😀 😀 verim ze to vyslo
@zuzanka595
@bzebra
@lenus7 baby a vase polovicky su ako na tom? Prejavuju uz niejake city rozpravaju sa d vasim bruchom alebo hovoria v mnoznom cisle?
@bzebra,...... ET 1.2.2016......, vlozene: 2xHB po PK....., 1xIVF,..... 1.test: 7.2.- vysledok???
@koka231,....ET 1.2.2016......, vložené 1xHB po PK,...... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@lenus7,...... ET 1.2.2016......, vložené 2xHB po PK......, 1x IVF....., 1.test 10.2.-výsledok???
@pauliq ....... ET 2.2.2016 ....... vložené 1 HB po PK.... 1x IVF.... 1 test 12.2. Vysledok.....
Tak sa nam to pekne rozrasta 😉
@bzebra,........... ET 1.2.2016......, vlozene 2xHB po PK,..... 1xIVF,..... 1.test: 7.2.- vysledok???
@koka231,.........ET 1.2.2016......, vložené 1xHB po PK,..... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@lenus7,........... ET 1.2.2016......, vložené 2xHB po PK....., 1x IVF,....,1.test 10.2.-výsledok???
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ....... vložené 1 HB po PK...... 1x IVF,.... 1 test 12.2. Vysledok???
@zuzanka595 ..ET 1.2.2016......., vložené 1xHB po PK,.... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@koka231 hahaha, no tak to nastastie nie 😀 Ale jasne, ze s napatim ocakava vysledok. No ani po tom neocakavam, ze by take nieco robil...
Inac prave som zistila, ze baba z Australie, co cakala patorcata porodila 28.1. ;) ma blog na FB, tusim sa to vola five by surprise. Su tam aj videa. Je to fascinujuce, ak sa ich tolko napratalo do jedneho brucha 😀 Vraj to bolo prirodzene pocatie, ani clostyl nemala!!! Povodny termin mala na 13.4., no aj tak vydrzala do slusneho 30teho tyzdna ;) A mna doktor strasil o predcasne rodenych dvojickach v 30tom tyzdni. Ked budem mat nervy nabuduce, pozriem si jej blog zase ;)
@koka231 u nas to stiha prvorodeny syn ide do skoly a pusu na brucho ze lubime ta a nezabudni sa tam poriadne udomacnit,ja uz som tam bol a bolo mi tam super a mm otazky typu citis sa nejak inak orem toho ze vypijes zachvilku cely vodovod??? 😀 😀 😀 😀 a cisticka je zaplnena iba tebou 😎 😎
My tiež zatiaľ nie..pokiaľ nemáme výsledok, tak si nerobíme veľké nádeje..ale jasné,že sa rozprávame že aké by to bolo super.
@lenus7 nyslime pozitivne a vyjde to a hotovo 😉 😉 😉 😀 😀 😀
@bzebra
@zuzanka595
@lenus7 moj mi vola teraz bo je v robote ze ci nemozem este test urobit ja ze nie este je skoro ..on ze jaaaj skoda som strasne nedockavy 🙂 asi viac ako ty 🙂 mi hovori .....ale baby mylime pozitivne a o 7dni mame krvicku a vysledky dufam pozitivne 🙂
@zuzanka595 Tak..tak pozitívne myslenie je dôležité 😉 a viera tiež a preto to dáme všetky 👍
baby vyjde to a hotovo
@lenus7 jasne baby dame to a hotovo👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍
@koka231 bre ranko vyspinkana???😮😮😮🍼🍼🚾🚾🚾🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼
@zuzanka595 olaaa aj ked to bolo adresovane koke prajem dobre ranko.
Mozno je to psycho otazka ale myslite ze by som dnes zvladla povysavat??? Mm je po operacii pruhu( viete si presstavit) a ja vazne potrebujem povysavat bo ma slak trafi ;-F
@pauliq aj teve dobre ranko,kolko si po vklade? Uz pockaj do soboty 😀 😀
@zuzanka595 no dnes je treti den , asi to je blbost. No nic nebudem sa pozerat na zem 😂
@pauliq radcej nie aspon do soboty kludovy rezim, ako sa citis?
@zuzanka595
@pauliq dobreeee ranko kocky alurat som vstala ale este idem asi driemat nachvilku kym dojde mm z roboty a potom ideme do obchodu kupit ranajky 🙂 ...vyspinkana co ka viem stale som sa prehadzovala v posteli kazde jedno otocenie som bola hore si pripadam uz ako ventilator ...sny som mala take vseliake raz take raz take bolo ich viac takze tato noc divna noc ...ale dufam ze vy ste mali krasne sny
@koka231 aj ja som mala divnu noc aj ide testnut??? 😲
@zuzanka595 ee uz by som bola testla lebo rano o pol siestej si davam utros tak som sa musela zobidit na chvilku ale netestovala som

Ahojte dievčatá, po vklade chystáte sa ku vášmu gynekológovi, alebo najprv počkáte 14 dní na potvrdenie v centrume, či sa to ujalo a až potom pôjdete?