icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

osky
26. feb 2016

dievcata,pomaly sa to pusta,rozhodla som sa ist na tu pohotovost-tak bezim.drzte palce!!!

1veverica
26. feb 2016

@tebe dakujem, aj ja tebe velmi velmi drzim palceky 🙂

1veverica
26. feb 2016

@osky ako si dopadla?

1veverica
26. feb 2016

@bzebra drzim prsteky, daj vediet ako to dopadlo. Kedy sa vlastne ide na UTZ?

bzebra
26. feb 2016

@1veverica dik. Ja idem zajtra, som 6tt+2. To bude 3 tyzdne od mojho prveho pozitivneho testu. Naschval som cakala trosku dlhsie, lebo uz by malo byt aj srdce vidiet. Dufam! Potom sa ukludnim 😀proste bude ako bude, ja verim, ze bude dobre. Trosku mi aj zle zacalo byt od stredy tak snad je to dobre znamenie 😉 Ty sa kedy chystas?

osky
26. feb 2016

a je koniec.
odislo to ani neviem ako a kedy.
nesli zo mna ziadne kusky ,ani zrazeniny okrem tych dvoch miniaturnych kt.som tu spomenula.
ani more krvi,ani krvave vlozky....nerozumiem tomu.
na pohotovosti zu na sone vobec nic nevideli,pritom v utorok vecer este ano.
hcg zu len 21,
mimomaternicove je vylucene. ☹ 😒
takze je to jasne.

je koniec.

koka231
autor
26. feb 2016

@osky velmi ma to mrzi ..ale si silna zena zvladnes to urcite ...bude to boliet trapit ale treba mysliet pozitivne dalsi pokus sa podari lepsie teraz ako neskor ...drzim silno palce do dalsieho boja

babik1
26. feb 2016

@osky aj mna to velmi mrzi. Neviem preco je tolko nespravodlivosti. Ja som bola este v stredu na kontrolnu krv, ale hcg uz len 9. Bolelo ma asi 5 dni brucho a krvacala som ako pri normalnej ms, ziadne kusy. Ked som sedela v cakarni, prisla tehotna mamicka, ktora si odskocila medzi cakanim na cigaretu.. To ma dost sralo, lebo my co si davame pozor, nam nie je dopriate.. Prajem vela sil a hlavne netreba zufat, raz sa nam to musi podarit..

ouroboros
26. feb 2016

@osky je mi to strašne ľúto.tak veľmi som ti držala palce.ani neviem,čo povedať.

tebe
26. feb 2016

@osky je mi to strasne ľúto,veľmi ti prajem aby ti to uz konečne vyšlo a verím,ze ti to raz aj vyjde.tak sa drž

osky
26. feb 2016

dakujem vam vsetkym,mne to zacina pomaly az teraz dochadzat.
este som poriadne neplakala,ale zu zacinam...najhorsie bude preckat tuto noc.

ale co zu.
keby som Bola mladsia,mozno by som viac verila ,ale s vekom je to vzdy len komplikovanejsie.
samozrejme ze to skusime este aj viackrat.

je velmi cudne,ze zo mna nic nejde,je to stale ako bolo,vlozka cista,uz ani lieky nedavam,a nie a nie sa to pustit.
sliznica je vraj total napucana takze malo by to vyjst von-dokonca aj bolesti ustupili a priznak tehu mam stale,ja to vazne nechapem.
snad to chce cas.....

vam kt.mate este pozitivne testy alebo cakate drzim palce,nech sa nam to skore trochu vylepsi.

koka231
autor
26. feb 2016

@osky ked budes mat chut plakat tak plac a poriadne kolko sa len da ..ja ked som volala o vysledky zlozila som telefon po skonceni rozhovoru a slzy sa mi spustili som plakala ako v sudny den a pomohlo mi to ..jasne bola som smutna ale preslo a zacala som sa sustredit na druhy pokus ktory tu mam zachvilku ...a ty ho budes mat urcite co chvila reparat neboj nic ....jedna zena mi povedala ze citujem "vies ty si nevyberas,ale detska dusucka si vybera vas a ked je taka co ma k vam prist tak to pride" len treba verit ...tak neboj nic dame to ❤❤❤

bzebra
26. feb 2016

@osky To su strasne spravy, ja som verila za teba do poslednej chvile ☹ Mozno sa to embryo vstrebalo, preto ho uz nebolo vidiet a vyjde s ms. Ta urcite dorazi, kedze si prestala brat lieky. Mozno budes mat vacsie bolesti pri nej, ale podla mna ked sa ti telo ocisti prirodzene je to lepsie ako kyret. Tam sa moze este viac veci pos... Aj natrvalo... A po prirodzenej ms mozete zacat skor, akoby si musela cakat neviem, ci je to 3 alebo 6 mesiacov po kyrete. Vek neries, kym ti vedia vyprodukovat vajicka a mas maternicu, tak aj v 45-tke mozes otehotniet. Ale ja dufam, ze sa vam to podari skor samozrejme. V 45-tke si mozete ist po druhe alebo tretie babo 😉
Len popros doktora pred dalsim vkladom, aby ti spravil vsetky vysetrenia poriadne, chod aj za tou bylinkarkou ked uz tak a udrziavaj sa fit a hlavne sa snaz verit, aj ked je to teraz tazke.

osky
27. feb 2016

@bzebra moja kde si?????????
dnes tu nikto neni ale ja som velmi zvedava ako dopadol ten tvoj UZ.
nech aspon niekto sa potesi,ked mne zu ostalo len prazdno.....

dufam ze mas len dobre spravy.

u mna stale nic,celkom slabe spinenie,takmer ziadne-nie a nie sa to pustit,ani brucho neboli nejak obzvlast.
zu mam z toho nervy,chcem aby to cim skor skoncilo....

bzebra
27. feb 2016

@osky Neboj sa, vsetko bude nakoniec dobre dufam pre vas. Ani my nemame samozrejme vyhrate, ale dnes sme sa dozvedeli iba dobre spravy 🙂 Velkost sedi na dni presne a aj srdce sme videli 😉 Ja som bola tak mimo, ked mi ukazali tu "ciernu machulu" v maternici, ze by som sa na to ani nespytala, keby na to nepoukazali...

osky
27. feb 2016

no koooonecne.
gratulujem ti !!!!
no vidis,tak je vsetko ok.
a preco by si nemala vyhrate???
vsetko die perfektne,takze nemas sa coho bat.

vidis, a u mna anilen plod nebolo este vidno-cele to bolo zle.

drzim ti silno palce, aj ked ma zabolelo ze zu nebudem s tebou porovnavat,zelam ti to naozaj z celeho srdca !!!!

ouroboros
28. feb 2016

@bzebra a bude jedno,či dve? Aspoň ty to tu držíš nad vodou a všetky ti moc fandíme. Tak dávaj na seba pozor,nech ide všetko ako má 😉

bzebra
28. feb 2016

@ouroboros to neviem urcite este, ale minimalne jedno bolo, pulz sme videli, to nam uplne stacilo 😀 len nase statistiky podla mna dokazuju, ze s 2 vlozenymi je vacsia sanca na pozitivny vysledok bez ohladu na to, kolko ich nakoniec bude 😉

1veverica
29. feb 2016

@osky je mi to velmi luto, dalsi pokus bude urcite uspesnejsi, zelam vela sil 😉

1veverica
29. feb 2016

@bzebra mas uplnu pravdu, aj mne bolo povedane, ze pri dvoch je vacsia sanca na uspech 😉

1veverica
29. feb 2016

@bzebra tak dnes som bola na opakovany test, ten dopadol dobre, na ultrazvuk mam ist 14.3., tak som zvedava co mi povie dr. 😉

grombolka
29. feb 2016

držím palce 🙂

bzebra
29. feb 2016

@1veverica urcite dopadne dobre, aj ja som cakala presne 3 tyzdne od prveho pozitivneho testu a oplatilo sa 🙂 Dalsi UZ rozmyslam, ze si dam o necele 4 tyzdne. Vtedy uz snad budu veci istejsie a az potom planujeme oznamit rodine tak dufam, ze budu len dobre spravy 🙂 Ach! Zase cakanie...

1veverica
1. mar 2016

@bzebra ani mi nehovor, ja by som to uz radsej mala potvrdene, bo sa blizi velka noc a u nas sa surovo vedrom oblieva, tak neviem neviem ako to vysvetlit bratom, ze nech ma setria ☹

bzebra
1. mar 2016

@1veverica zober sa na vikend prec a nemusis nic vysvetlovat. Ved si dospela, ja si neviem predstavit taketo veci este riesit... Alebo im jednoducho neotvor. Ja som asi suchar, ale hentie hovadiny som naposledy zazila ked som bola v puberte. Vzdy som vyuzila tie 4 dni volna na cestovanie 😉 No chapem, ze niektorym dievcatam to lichoti...

bubinko1506
1. mar 2016

Ahojte kocky, trosku vam tu vylepsim naladu. V stredu sme neplanovane isli na pohotovost, lebo som zacala spinit. Lekarka na sone nic nevidela, len prazdny gestacny vak, tak ma poslala na dalsi den na kontrolu do CAR.
V GF mi utz robil Harbulak - popozeral vsetko a dozvedeli sme sa super spravu - budeme mat dvojicky 🙂
obidve uz mali aj srdiecko, tak sme to s muzom chvilu rozdychavali v ambulancii. Spinenie sposobil hematom, ktory sa vytvoril dole v maternici, ale vraj je maly a krpcov neohrozuje. Napriek tomu mam kludovy rezim, ale snad to uz bude vsetk ok a drobci to zvladnu.

1veverica
1. mar 2016

@bubinko1506 velmi vam drzim prsteky, urcite to zvladnete 🙂 tak len pekne oddychuj, nech ste vsetci traja v pohodke

1veverica
1. mar 2016

@bzebra no poviem ti ze nie ani litochi, ale maju male deti, a to uz akoze spoja, aby sa zachovavali tradicie, musim nieco vymysliet, tiez tieto sviatky velmi nemusim, ale tak co uz ☹

babik1
1. mar 2016

@bubinko1506 gratulujem ti, je to super spravicka🙂 ja akurat rozmyslam, kedy ist na KET. Doktorka povedala, ze po mesiaci mozem, ale neviem, ci to mam silit, alebo si dat trosku pauzu:(

bubinko1506
1. mar 2016

@babik1 ja som chcela tiez hned dalsi mesiac ist na KET, ale kedze mi robili imunologiu a hematologiu, isla som az takmer po 4. mesiacoch.
teraz som za to vdacna - predsa len stimulka da telu zabrat, tak som si aspon oddychla od hormonov, zregenerovala sa a isla som az teraz.