Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
ani ja nešpiním... len občas bolesť ako na MS inak v pohode ... včera večer dokonca mi začalo byť ako na vracanie...pocit plavajuceho žaludka.... príznaky by aj boli....no uvidíme ako to dopadne ... držím palce aj vám 😉
@lesana35 ahoj. Zatial nespinim..aj ja mam obcas bolesf ako pred ms..prvych 5 dni ma pobolivalo a pichalo podbrusko..prsia bolia neskutovne..unava riadna..parkrat mi bolo divne..hlavne pachy boli strasne intenzivne..dnes sa mi dost tocilo v hlave..a obcas sem tam pichnutie...a uz dva dni zeriem co pride pod ruku..ako pred stale pred ms..inac vsetko normalne...ale si myslim, ci to aj ten utrogestan nesposobuje take stavy..asi skor ano..v stredu idem na krv ..este som netestovala..a ani neviem ci budem..
Dakujem krasne.... len nech je vsetko ako ma byt... aj tebe prajem... viem ze aj pri prvom tehu som takto skoro testovala a tiez mi tak skoro vysiel duch ...
Ahojte dievčatá píšem po dlhom čase so slzami v očiach :´( vklad KET bol tiež neúspešný........každopádne vám čakateľkám držím palce aby vám to vyšlo
@miminka013 je mi to luto, verim ze budes coskoro uspesna 🙂
@1veverica ďakujem snáď to naše vytúžené niekedy bude ...... musím si dať pauzu už som mesiace na PN kvôli celému IVF a už mi to ide na mozog potrebujem už ísť medzi ľudí
@miminka013 ja ti verim, ja som sa vypisat ani nedala, presne preto co pises, aby som stale na to nemyslela, lepsie je v praci rozmyslat nad robotkou, aspon nejaky cas. Drzim ti velmi prsty, aby to bolo co nasjkor, viem co je to "cakat" nam sa nedarilo 7r.
@1veverica bože to je strašné čo si my ženy musíme vytrpieť ☹ .......my sme sa snažili 3 roky a tento 4 sme sa rozhodli tomu už pomôcť no zatiaľ bezvýsledne ....... nie každá má to šťastie na prvý krát ☹
@miminka013 mas uplnu pravdu, je to velmi velka zataz, pre organizmus, ale to predsa musi doniest vysledky, a hlavne tento "plodny rok" ako pisali v casopise sa uz musi nejako prejavit 🙂 hadam sa nam vsetkym co najskor podari byt stastne 😉
@1veverica bodaj by už došlo na tvoje slová.......nie je nič krajšieho ako priviesť na svet dieťa ktoré rastie v tebe.....len pekne je o to hovoriť ale už by som to chcela aj prežiť 🙂 ....... dúfam,že si ešte tento rok budeme písať ako nám rastie bruško 😀
@miminka013 tak ja este deticky nemam, cize uplne podrobnosti neviem, ale tak snad, teraz nam to vyslo, a tak ako pises to brusisko porastie 🙂 Ja ti to velmi zelam. Ty si aspon mladucka mas casik, no ja uz mam tesne pred 40r.ja uz vela casu nema ☹
@1veverica moja mamina bola tehotna este v 45rokoch aj viem ze to je ine ked sme 4.....ale chcem len tolko povedat ze aj vo vyssom veku moze byt zena tehotna.......a je to velmi nespravodlive ze kvoli veku nemoze mat zena dieta =( ze nemoze byt MAMOU
@1veverica a taktiež ti to velmi velmi zelam 🙂
@miminka013 dakujem si velmi zlata, tak ja teraz cakam na sono, a verim ze sa to podarilo, z kry je to pozitivne, ale tak musim este to sono absolvovat, hadam uz fakt budem aj ja stastna 🙂
@1veverica budem na teba mysliet 🙂
Baby vysledky z krve zatial supeer. Som strasne stastna. Este za 3 tyzdne ultrazvuk a mozem sa vsetkym chvalit😀😀... Drzim palce vsetkym 😀😀
@miminka013 joj si zlatucka, dakujem, pomaho to ked si ma clovek s kym pokecat, co je v podobnej situacii 🙂

@tebe
@lesana35
@koka231
@lesana35
@1veverica ahojte baby..som dnes 9. Den po et..vkladali hecujucu blastocystu..beriem 3x1 estrofem a 2x4 utrogestan...ked som mala predtym et, vzdy som zacala spinit a bolo jasne ze to nevyslo..ale to som brala len utros 2x2...nemate skusenosti so spinenim pri kombinacii estrofem a utrogestan?