icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

tebe
9. mar 2016

@1veverica ja musim teraz cakat az do 5.4.na ultrazvuk 😒😒ale tak hadam to vydrzim 😀😀tiez mam este strach,ze nieco nebude ako ma byt,ale tak dufam,ze nie ..drzim palce,tak daj vediet v pondelok,ako ti dopadol ultrazvuk 😀😀

1veverica
9. mar 2016

@tebe presne viem ako sa citis, aj si stastna aj taky respekt, ja mam tiez strach, bo vsade citam ake by som teoreticky uz mala mat priznaky, a ja ich nemam tak uz v hlave mam vselijake mozne scenare, uz sa neviem dockat pondelka 🙂 verim ze tebe to rychlejsie zbehne ako mne 😉

tebe
9. mar 2016

Ja toez nemam nejake priznaky,sem tam ma brucho zaboli,ale inak nic..a uzivas uz aj nejake vitaminy tehotenske?ja som si akurat kupila femibion
@1veverica

1veverica
9. mar 2016

@tebe ani ja nemam nejake akoze priznaky, sem tam sa mi zatoci hlava, a trosku ma sem tam pali zaha, uz aj z vody, co mi je take divne, ale tak co uu. Mala som doma nosifol, tak este toto uzivam, a v pondelok idem na sono, tak sa popytam co by volo vhodne

lesana35
10. mar 2016

Ahojte... dnešný test ...robila som poobede 😉 9 den po KET

koka231
autor
10. mar 2016

@lesana35 gratulujeeem

lesana35
10. mar 2016

@koka231 Ďakujem verím ,že to bude pokračovať do úspešneho konca =)

koka231
autor
10. mar 2016

@lesana35 ked v to veris tak to tak bude neboj nic 🙂

lesana35
10. mar 2016

@koka231 Ano jasne ,že verím... a verím ,že aj tebe to teraz vyjde... 😉 ozaj vieš čo ma napadlo?? možu byť aj po vložení 1 embryja dvojičky?

bubinko1506
10. mar 2016

@lesana35 gratulujem k pozitivnemu vysledku. dvojicky teoreticky mozu byt aj pri vklade jedneho embrya, ale je to skor zriedkave. dost casto sa stava, ze aj ked sa vlozia dve embrya, tak sa napokon uchyti iba jedno. odber krvy na hcg by mohol podla svojej hodnoty naznacit, ci bude jedno alebo dve

lesana35
10. mar 2016

Ďakujem... 😉 to som chcela vedieť či sa to može stať...ale nepredpokladám ,že to bude zrovna moja situácia 🙂

tebe
10. mar 2016

@lesana35 gratulujeem 😀😀

mimika1973
11. mar 2016

@lesana35 mozu mozu veru aj dvojky byt z jedneho embryjka 😉 V akom stadiu bolo embryjko? 5dnove? HB ci ine?

lesana35
11. mar 2016

@mimika1973 v štádiu blastocysty ... v utorok idem na krv som zvedava 😉

mimika1973
12. mar 2016

ahojky, moze sa cestovat autobusom cca 17h hned den po vklade? (5.dnoveho embryjka) Alebo sa radsej tomu vyhnut?

jancapp
12. mar 2016

My sme boli na ET 22.02 ale uz po sklamaniach z nepodarenych iui som si test nerobila a pockala na vysledky krvi, vysledok pozitivny tolko stastiaaa aj ked samozrejme opatrne. Teraz po sone potvrdenee a o dva tyzdne opat skontrolovat. Ani verit sa nam nechce po takej dobe. Vsetkym drzim palce 😉

lesana35
14. mar 2016

Baby aku vyšku HCG ste mali 14 den po ET alebo KET ? Zajtra idem na krv... 😉

vierkka
14. mar 2016

@lesana35 to zaujíma aj mna, ja idem na odber krvi po 16 dnoch od ET.

bubinko1506
15. mar 2016

@lesana35 14 dni po KET som mala hcg 3831, cakame dvojicky

1veverica
15. mar 2016

@bubinko1506 tak to ti ja gratulujem, tiez som som si dala vlozit dve, ale zial iba jedno srdiecko bije, cize u mna dvojicky nebudu

1veverica
15. mar 2016

@lesana35 ja som mala 746

1veverica
15. mar 2016

@mimika1973 tak to zalezi na tebe, a tvojom tele, ale v centre hovorili, ze dalsi den sa normalne funguje, ako doteraz 🙂

bubinko1506
15. mar 2016

@1veverica dakujem a gratulujem aj tebe. my sme dali vlozit dve a dufali, ze sa uchyti aspon jedno a napokon sa uchytili obidve. strasne sa z toho obaja tesime, minuly rok sme o dvojicky prisli v 6tt, tak dufam, ze bude tentokrat vsetko v poriadku

1veverica
15. mar 2016

@bubinko1506 urcite ano, ja tomu verim. Ja som tiez rada ze jednemu bije srdiecko, my sme sa snazili 7r. a nic, takze teraz sme obaja stastny, ale vies predsa len po umelom je to vsetko take narocnejsie, treba si davat velmi velky pozor 🙂

bubinko1506
15. mar 2016

@1veverica ja som plakala od stastia, ked mi Harbulak na utz ukazoval dve srdiecka. prisla som tam neplanovane uz v 6tt, lebo sa mi objavilo spinenie, tak som sa bala, ze uz je koniec.
nastastie to bol iba hematom a pohlad na dve srdiecka bol uzasny 🙂
po styroch rokoch snazenia a troch vkladoch verim, ze tentokrat to uz dopadne dobre

1veverica
15. mar 2016

@bubinko1506 mi hovor, vies ze aj mne vyhrkla slzicka, ked mi to ukazala na obrazovke, vytlacila mi ten obrazok, som ukazala mojmu, tak to nebolo ono, ale vidiet to na vlasne oci ako to tam skace, tak to je fakt zazitok, u mna je to prve babo, takze fakt to bolo dojimave 🙂

bubinko1506
15. mar 2016

@1veverica moj ich videl na vlastne oci. harbulak ho isiel zavolat, nech ide do ambulancie, tak videl drobcov aj on. ked videl dve srdiecka, tak to musel trosku predychat 😀
vzdy sme chceli mat dve deti, a teraz sa ich snad konecne aj dockame

1veverica
15. mar 2016

@bubinko1506 urcita ano, dockate, vsetko dobre dopadne. No tak to verim ze musel byt velmi dojaty, bol to fakt super pohlad, pre mna, urcite aj pre teba, a chlapa si ani neviem prestavit, ako sa tvaril? ja neviem si svojho predstavit, kebyze mal toto vidiet 🙂

bubinko1506
15. mar 2016

@1veverica moj prisiel do ambulancie cely zdeseny, ze co sa deje a este, ked ma tam videl urevanu 😀 potom mu harbulak povedal, nech sa postavi za mna a diva sa. a on chudatko kukal, ze co ma vidiet, ze on nic nevidi, tak potom mu to ukazal, ze na co sa vlastne pozera 😀
pri dalsom utz uz dnu nesiel, tak som mu potom ukazala na chodbe fotky

1veverica
15. mar 2016

@bubinko1506 moj tiez len fotku doma pozeral, a ja mu hovorim, tato mala fazulka je tvoje dietatko, a on cumi cumi, a ze co sa tam tak divas, a on tak hladam ci je to chlapcek alebo dievcatko, ma tak rozosmial, ze nam obom vysli slzicky, a ja ze ved tam este nic take vidiet nemozes, tak sa ma hned pytal a na dalsi kedy ides, dufam ze tiez donesies fotku, ze chcem vidiet ako nam rastie, tak ma az prekvapil, ze vie byt az taky citlivy, zvycajne taky nebyva. Celkom ma to pozitivne prekvapilo 🙂