icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

anaba1
6. mar 2016

@tebe
@lesana35
@koka231
@lesana35
@1veverica ahojte baby..som dnes 9. Den po et..vkladali hecujucu blastocystu..beriem 3x1 estrofem a 2x4 utrogestan...ked som mala predtym et, vzdy som zacala spinit a bolo jasne ze to nevyslo..ale to som brala len utros 2x2...nemate skusenosti so spinenim pri kombinacii estrofem a utrogestan?

tebe
6. mar 2016

@anaba1 ja nespinim,mam ale iba utros 2x2 ale niekedy je spinenie aj dobre znamenie,tak sa hned nelakaj

lesana35
6. mar 2016

ani ja nešpiním... len občas bolesť ako na MS inak v pohode ... včera večer dokonca mi začalo byť ako na vracanie...pocit plavajuceho žaludka.... príznaky by aj boli....no uvidíme ako to dopadne ... držím palce aj vám 😉

lesana35
6. mar 2016

@anaba1 ahojky..testovať si ešte neskúšala? a teraz maš špinenie?

anaba1
6. mar 2016

@lesana35 ahoj. Zatial nespinim..aj ja mam obcas bolesf ako pred ms..prvych 5 dni ma pobolivalo a pichalo podbrusko..prsia bolia neskutovne..unava riadna..parkrat mi bolo divne..hlavne pachy boli strasne intenzivne..dnes sa mi dost tocilo v hlave..a obcas sem tam pichnutie...a uz dva dni zeriem co pride pod ruku..ako pred stale pred ms..inac vsetko normalne...ale si myslim, ci to aj ten utrogestan nesposobuje take stavy..asi skor ano..v stredu idem na krv ..este som netestovala..a ani neviem ci budem..

anaba1
6. mar 2016

@lesana35 pozeram ze ty si 6. Den po...este aspon 3 dni vydrz...drzim palce..

lesana35
6. mar 2016

@anaba1 tak ja som dostala teraz taky pocit a skusila testnut a je to tam ☺ som stastnaaaa uz len nech pekne silniee ciarka...

anaba1
6. mar 2016

@lesana35 parada..blahozelam

lesana35
6. mar 2016

Dakujem krasne.... len nech je vsetko ako ma byt... aj tebe prajem... viem ze aj pri prvom tehu som takto skoro testovala a tiez mi tak skoro vysiel duch ...

1veverica
7. mar 2016

@anaba1 ahoj, ja som mala ine lieky, ale to stasne zalezi o ake spinenie ide, ja som spinila prvy den po vklade, a potom som uz len mala take dve male bodky, moja sestra spinila az do siesteho mesiaca, mozno to nie je zle, volaj do centra, mozno ti upravia lieky

1veverica
7. mar 2016

@lesana35 tak znie to dobre, drzim ti palce, aby sa to podarilo 🙂

lesana35
7. mar 2016

@1veverica Ďakujem krásne... budem veriť 😉

1veverica
7. mar 2016

@lesana35 hlavne sa nestresuj, a vydrz co najdlhsie netestovat, to zbytocne len rozculuje 🙂

miminka013
8. mar 2016

Ahojte dievčatá píšem po dlhom čase so slzami v očiach :´( vklad KET bol tiež neúspešný........každopádne vám čakateľkám držím palce aby vám to vyšlo

1veverica
8. mar 2016

@miminka013 je mi to luto, verim ze budes coskoro uspesna 🙂

miminka013
8. mar 2016

@1veverica ďakujem snáď to naše vytúžené niekedy bude ...... musím si dať pauzu už som mesiace na PN kvôli celému IVF a už mi to ide na mozog potrebujem už ísť medzi ľudí

1veverica
8. mar 2016

@miminka013 ja ti verim, ja som sa vypisat ani nedala, presne preto co pises, aby som stale na to nemyslela, lepsie je v praci rozmyslat nad robotkou, aspon nejaky cas. Drzim ti velmi prsty, aby to bolo co nasjkor, viem co je to "cakat" nam sa nedarilo 7r.

miminka013
8. mar 2016

@1veverica bože to je strašné čo si my ženy musíme vytrpieť ☹ .......my sme sa snažili 3 roky a tento 4 sme sa rozhodli tomu už pomôcť no zatiaľ bezvýsledne ....... nie každá má to šťastie na prvý krát ☹

1veverica
8. mar 2016

@miminka013 mas uplnu pravdu, je to velmi velka zataz, pre organizmus, ale to predsa musi doniest vysledky, a hlavne tento "plodny rok" ako pisali v casopise sa uz musi nejako prejavit 🙂 hadam sa nam vsetkym co najskor podari byt stastne 😉

miminka013
8. mar 2016

@1veverica bodaj by už došlo na tvoje slová.......nie je nič krajšieho ako priviesť na svet dieťa ktoré rastie v tebe.....len pekne je o to hovoriť ale už by som to chcela aj prežiť 🙂 ....... dúfam,že si ešte tento rok budeme písať ako nám rastie bruško 😀

1veverica
8. mar 2016

@miminka013 tak ja este deticky nemam, cize uplne podrobnosti neviem, ale tak snad, teraz nam to vyslo, a tak ako pises to brusisko porastie 🙂 Ja ti to velmi zelam. Ty si aspon mladucka mas casik, no ja uz mam tesne pred 40r.ja uz vela casu nema ☹

miminka013
8. mar 2016

@1veverica moja mamina bola tehotna este v 45rokoch aj viem ze to je ine ked sme 4.....ale chcem len tolko povedat ze aj vo vyssom veku moze byt zena tehotna.......a je to velmi nespravodlive ze kvoli veku nemoze mat zena dieta =( ze nemoze byt MAMOU

miminka013
8. mar 2016

@1veverica a taktiež ti to velmi velmi zelam 🙂

1veverica
8. mar 2016

@miminka013 dakujem si velmi zlata, tak ja teraz cakam na sono, a verim ze sa to podarilo, z kry je to pozitivne, ale tak musim este to sono absolvovat, hadam uz fakt budem aj ja stastna 🙂

miminka013
8. mar 2016

@1veverica budem na teba mysliet 🙂

tebe
8. mar 2016

Baby vysledky z krve zatial supeer. Som strasne stastna. Este za 3 tyzdne ultrazvuk a mozem sa vsetkym chvalit😀😀... Drzim palce vsetkym 😀😀

lesana35
8. mar 2016

@tebe Paráda teším sa stebou 😉 určite pojde všetko ako má ísť ....

1veverica
9. mar 2016

@tebe velmi ti drzim palceky, som v podobnej situacii ako ty, az na to ze ultrazvuk uz v pondelok, ale taky maly strach tam stale je 😉

1veverica
9. mar 2016

@miminka013 joj si zlatucka, dakujem, pomaho to ked si ma clovek s kym pokecat, co je v podobnej situacii 🙂

tebe
9. mar 2016

@lesana35 dakujem aj ja fufam 😀...