Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
Baby bola som teraz u gynekologa,lebo ma bolieva brucho,tak som to nechcela podcenit,na uktrazvuku v gennete som este nebola,ten ma ken caka..no a jedine co mi povedal je,ze nemam mat pohlavny styk..ako to v pohode vydrzim od transferu ako beriem utrogestan sme ho este radsej ani nemali,ale nic viac mi nepovedal, asi to nechava na moju doktorku,ale teraz neviem,ci mi to zakazal,lebo je to normalne v tomto obdobi,alebo je nieco zle 🤔🤔
Tak baby...pridávam sa!vcera som bola na et a teraz len cakat a cakat...😊
@1veverica dakujem!a o tom sexe...mne dr nezakázala nič !povedala nech robím všetko ako doteraz,ze najhoršie co mozem robiť je si dávať pozor na všetko a skledovat každé pichnutie!jedine mam sledovať kolko vypijem a kolko vycikam a nech zapisujem😀 môj muž mi chcel kúpiť odmerku,skoro som umrela...ten to prežíva viac než ja!
@ba81 tak to ano, aby sa ti v tele nezadrziavala voda uz teraz, to urcite treba sledovat. Ale ostatne presne tak ako si pisala, velmi sa nesledovat, ale davat si na seba pozor, neskakat, nebehat, ale fungovat ako doteraz, ja normalne chodim do prace, takze tiez sa tym nezatazujem 🙂
@tebe ahoj, pobolievanie brucha, tahanie a pichanie je uplne normalne, kedze sa ti roztahuje maternica. samozrejme, ak by to boli nejake velmi silne bolesti, tak radsej chod k lekarovi. rovnako, ak by sa objavili krce, tak ihned k lekarovi
ja uz budem koncit 9.tt a takmer kazdy vecer ma pobolieva podbrusko, dokonca v case ocakavanej MS, som mala pocit, akoby som mala fakt MS dostat.
drzim palce, nech je vsetko v poriadku
@bubinko1506 ja som so to sj myslela,par krat ma pichlo tak naporiadok,tak som to nechcela podcenit a radsej som sla..predsa len je u nas väcsie riziko..a tiez mavam niekedy taku bolest ako pred MS..dakujem aj ja tebe drzim palce,nech ide vsetko tak,ako ma...
@mimika1973 no tak dnes som volala a ako na potvoru ešte niesu vysledky že až zajtra..ide ma poraziť 😀 ale ako sa hovorí na dobré sa dlho čaká ...takže zajtra hned napíšem...ale ja verím že je to taaam 😉
ahojte baby... idem sa k vam pridat. ja som mala ET minuly pondelok. Viem,ze uz by test ukazal, ale bojim sa testovat este.... Bolo to moje 3. ivf. Vkladali mi krasnu vyhatchovanu blastocystu a ja mam hrozu z toho,ze sa neuchytila. Cely cas mam bolesti v bruchu ako pred kramami, teraz sa uz poriadne stupnuju, bolestive a napate prsia...a ten pocit, ze to moze znamenat jedno aj druhe, ma fakt nici ... na vikend mi ma prist na navstevu rodina, tehotna svagrova, tak sa mi ani nechce testovat , lebo ak zistim, ze z toho nic nie je, tak neviem ci to dam...
Tak som sa sem prisla asi neviem... vyklabosit a mozno trochu nabit pozitivne :D
Vidim ze to vam viacerym vyslo... to su super spravy... drzim palce!!!!
baby a vy ste mali take silno predkramove pocity, aj ked ste tehu?
@lucka_220809 pocity mas nadejne 🙂 ja som vzdy testovanie odkladala a v situacii, ktoru opisujes by som urcite testovala az po vikende. lepsie prezit navstevu tehotnej svagrinej v nadeji ako v smutku. ja by som to nezvladla s vedomim, ze nam sa nepodarilo.. drzim palce 🙂
@pufa dakujem za odpoved. No veru, asi pockam, len dufam,ze ma do pondelka neprekvapi mrcha.. .no ale velmi dufam, len veri sa mi tazko. Clovek sa uz nechce sklamat po tolky krat... a sice som si uz celkovo myslela, ze som v pohode, ze sa do toho tak silno uz emocene nevlozim, ked to tu je, zrazu aj tak sa tomu neda vyhnut...som az vystrasena z toho,ako velmi to chcem, aby to vyslo ...
No, par dni a uvidime... nic si nepomozem stresovanim, bude to tak alebo tak... dakujem za podporu..
@lucka_220809 nemas za co.. podpora je to jedine co si tu vieme dat, ostatne je na prirode.. chapem ta, mna tiez vzdy tie pocity prevalcovali tiez, s tym sa asi nic neda robit. daj vediet po vikende co a ako, budem na teba mysliet 🙂
@pufa dakujem, napisem 🙂
A teda ty si tiez mala taky intenzivne predmrchove pocity... mne uz je z nich az nevolno chvilkami... ale viem ze to moze byt aj tym utrosom...
@lucka_220809 ja som mala pocity ako pred ms, ale nie ze silne, take normalne, tiez som sa citila mokro ako keby som uz mala ms. Neboj to bude ok 🙂 kym nekrvacas je tam sanca 🙂
@1veverica dakujem... no pockam veru este tych par dni... uz ak tam je drobec zavrtany, tak je dobre, a ak nie je, tak nie je... uz s tym ziadne zazraky nenavymyslam.
@lucka_220809 velmi dobry pristup, zial nezmenis to, ale ja verim ze tam je 🙂 a o par dni napises vysledky z krvy ze hcg stupa, a stupa 🙂
@1veverica kieeeeeeeeez by si mala pravdu..... asi by som sa nedoplakala od stastia

@lesana35 ako dopadla krvicka? 😉