icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

vanda83
29. mar 2016

@nikki18 to uz vydrzime, ja idem vo stvrtok. Nevies pls vysledky su v ten isty den?

jancapp
29. mar 2016

@vanda83 ja som sa tiež netestovala po ET bala som sa neúspechu a pockala som na krv a je to tu začíname deviaty tyzden už.😃 verím že budeš tiež uspesnaaaa drzim palcee

cicikmicik
29. mar 2016

@vanda83 aj ja som teraz volala do car, že to može byť aj dobre znamenie aj zlé, tak uvidím..jaj tak by som si želala dobrý výsledok, ale to každa z nas 🙂 a každa z nas si ho zaslúži

nikki18
29. mar 2016

@vanda83 veru neviem, ale dufam, ze ano 🙂 tak potom daj vediet 🙂

nikki18
29. mar 2016

@vanda83 a kam chodis do car ak smiem vediet 🙂

vanda83
29. mar 2016

@nikki18 jasne ozvem sa. Chodim do iscare v BA

vanda83
29. mar 2016

@nikki18 a je to prvy pokus kedze na et som nebola kvoli ohss

nikki18
29. mar 2016

@vanda83 aj nas prvy pokus prezivame teraz 🙂 a my chodime do Repromedica BA ale nie sme spokojni, tak dufam ze budeme aspin uspesni 🙂

bubinko1506
30. mar 2016

@vanda83 ja som netestovala. mam za sebou 3 vklady - 2x ET a 1x KET a netestovala som ani raz. po poslednom vklade sa mi ani na krv nechcelo ist, lebo som sa citila uplne normalne, nemala som absolutne ziadne priznaky, ze by som bola tehotna.
skoro ma polozilo, ked mi sestricka povedala, ze je to pozitivne a hcg 3831 😀 a teraz som uz v 11tt

1veverica
30. mar 2016

@vanda83 ja som netestovala vobec, som pockala na krv 🙂

mariajuraj
30. mar 2016

Baby, som dnes treti den po et. Kedy nastava uhniezdenie? Lebo od rana trosku spinim...

1veverica
30. mar 2016

@mariajuraj no to je presne ono, ked je to len trosku tak je to ono, po et, je to priblizne 2-3 dokonca niekto hovori ze az do 10dna, takze pohodicka, drzim palceky 🙂

mariajuraj
30. mar 2016

@1veverica juuuuj.. To bu bolo super. Toto je uz moje druhe ivf...vkladali mi expandovanu blastocystu. Tak uvidime co bude...🙂

1veverica
30. mar 2016

@mariajuraj drzim palceky, ja som tiez tak 3den spinila, ale iba velmi malinko, takze malo by to byt v poriadku, dokial to nie je normalna krv, ale to ty urcite vies 🙂 Neboj dobre to dopadne, hlavne ziadne stresy, a pekne pockat kym pojdes na krv 🙂

mariajuraj
30. mar 2016

@1veverica 🙂 snazim sa byt v klude. Mam doma par knih,ktore sa chystam precitat uz dlho, no nebol cas....teraz ho mam dost, kedze som pn....a Ty cakas babo, vsak? 🙂

1veverica
30. mar 2016

@mariajuraj si pn? mas nejake tazkosti, ci len pre toto si sa dala vypisat? No tak zatial ano, dari sa nam, idem v pondelok na druhe sono, ze ako sa to vyvija, tak som zvedava, ako dopadnem 🙂

mariajuraj
30. mar 2016

@1veverica 🙂 super! Gratulka! Prve ivf? ano som pn od opu. Uz som 2 krat potratila- missed abort, tak moj doky nechce riskovat. Zvysila som si teraz davku utrosu koli tomu spineniu a hadam to prejde. Ozaj....musi sa utros uzivat v pravidelnych intervaloch? Ci hodina hore- dole nevadi?

1veverica
30. mar 2016

@mariajuraj dakujem, aj ja tebe velmi drzim palce, nie je to sranda, toto vsetko absolvovat, u mna je to prve ivf, tak som fakt zvedava ako to dopadne. Ja ho neuzivam, ja mam ine lieky, ale myslim ze mal by sa uzivat v presnu hodinu, no myslim ze hodinka, nic neurobi 🙂

evit81
30. mar 2016

Ahojte baby, držím vám všetkým palce, nech to výjde - musí !!!! Viem, čo prežívate, zažila som si to čakanie dvakrát, 2 ivf, 2 ET a nič z toho. Z posledného ivf nám zostali aspoň 3 embryjká. Pred ďalším vkladom som sa ale rozhodla absolvovať všemožné vyšetrenia, aby sme vylúčili ďalší neúspech pri KET. Podotknem, že už jedno dieťa staršie - prirodzene z prvého manželstva mám. Výsledky mám z endokrinológie, imunológie aj hematológie ok. Len zníženú hladinu Vitamínu D a železa - obe teraz predpísanými liekmi dopĺňam. Hematológ ešte navrhol (hoci mám výsledky ok), aby som preventívne pred KET a potom až do konca tehu pichala Fraxiparin. Baby ste tu niektorá, ktorá si ho pichá - takto preventívne? A ešte otázočka - cvičili ste pred KET-om - myslím v prípravnej fáze? Pomohlo to? Chodím teraz pravidelne do posilky, baví ma to, rozmýšľam, že do utz kontroly by som ešte chodila. Predtým som už od prvej inj. pri ivf oddychovala, necvičila som, aj tak to bolo k ničomu.

tebe
30. mar 2016

Caute uz som tu dlho nebola,chcem sa opytat beriete niektora utrogestan?a nepriberate z neho?neriesila by som to,ale behom mesiaca som mabrala 5kg a meviem z coho,neprejedam sa,a jem hodne ovocia,zeleniny..ultrazvuk mam az v pondelok,tak uvidime,ale bojim sa,co ak je to zle..mala bysom byt asi v 7 tyzdni a je to fakt hodne

bzebra
30. mar 2016

@tebe Ja beriem konske davky (8 denne), teda od dnes uz som zacala postupne vysadzat, ale zatial horko-tazko ledva jedno kilo slo hore... A to jem viac ako normalne - kazde 2 hodiny som hladna... Dost sa ale hybem, no nic extremne ;) Nepijes viac vody nahodou?

tebe
30. mar 2016

@bzebra no vypijem tak 2 l caju ovocneho,niekedy viac,ale vidim to na sebe hlavne boky zadok brucho stehna,vsetko mi rastie..neviem pred tym som bola zvyknuta aj cvicit a dost som diety drzala..vzdy som strasne rychlo a hodne priberala,asi aj od stitnej zlazy,ale toto mi pride extrem,predtym som jedla viac aj sladkosti a tak...neviem..aj sa bojim,ze to nejak uskodi miminku..neviem beriem este letrox a medrol a z vitaminov femibion a pijem sunar gravimilk

babik1
30. mar 2016

@tebe a nemozes to mat z toho gravimilku?? Pozri zlozenie, na 100 g prasku obsahuje 57g cukru a 14g tuku co je dost vela. Ani ja som z utrogestanu nepribrala a mala som tiez vysoke davky az 8 denne..

1veverica
31. mar 2016

@evit81 ja som si to pichala, ale nie preventivne, ale pred a po zakroku, ale uz mi to dr.vysadila 🙂 Drzim prsteky

nikki18
31. mar 2016

@tebe ahoj, ja beriem utrogestan (6 denne), ale nepriberám z neho

evit81
31. mar 2016

@1veverica ďakujem, som zvedavá, či to zaberie.

1veverica
31. mar 2016

@evit81 a to akoze co ti ma docielit? ja som mala modriny na bruchu po tej injekcii, a poviem ti ze som bola fakt rada, ze som si uz ich nemusela pichat, cele tehu, neviem neviem ci by som zmakla 😉

evit81
31. mar 2016

@1veverica Fraxiparin je liek na riedenie krvi, okrem iného spôsobuje riadne prekrvenie výstelky maternice cez vlásočnice. Aspoň tak mi to bolo vysvetlené. Skrátka má podporiť uhniezdenie embrya a udržanie plodu. Modriny sú, keď napichneš pri aplikácii injekcie (akejkoľvek) vlásočnicu - tenkú žilku. Modrinky som si užila už pri príprave na ivf. Tiež mám z tej dlhej doby obavy, ale baby čo to absolvovali, odporúčajú, že pomohlo. A nepichám si to sama - na taký level som ešte nedozrela, manžel je super ošetrovateľ 🙂

1veverica
31. mar 2016

@evit81 velmi ti drzim palce, ja som fakt bola stastna ked mi dr.povedala ze uz nemusim, ze su vysledky dobre, ale ked musis tak jasne chapem, znesieme vsetko len pre to babatko, 🙂

evit81
31. mar 2016

@1veverica ďakujem ti. Vydržíme všetko!!! Ak to má pomôcť, pôjdem do toho. No nadšená nie som, pri každej injekcii mám strach. A možno doktor po nejakom čase povie, že už nemusím (to by bolo super).