Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@vanda83 aj ja som teraz volala do car, že to može byť aj dobre znamenie aj zlé, tak uvidím..jaj tak by som si želala dobrý výsledok, ale to každa z nas 🙂 a každa z nas si ho zaslúži
@vanda83 ja som netestovala. mam za sebou 3 vklady - 2x ET a 1x KET a netestovala som ani raz. po poslednom vklade sa mi ani na krv nechcelo ist, lebo som sa citila uplne normalne, nemala som absolutne ziadne priznaky, ze by som bola tehotna.
skoro ma polozilo, ked mi sestricka povedala, ze je to pozitivne a hcg 3831 😀 a teraz som uz v 11tt
Baby, som dnes treti den po et. Kedy nastava uhniezdenie? Lebo od rana trosku spinim...
@mariajuraj no to je presne ono, ked je to len trosku tak je to ono, po et, je to priblizne 2-3 dokonca niekto hovori ze az do 10dna, takze pohodicka, drzim palceky 🙂
@1veverica juuuuj.. To bu bolo super. Toto je uz moje druhe ivf...vkladali mi expandovanu blastocystu. Tak uvidime co bude...🙂
@mariajuraj drzim palceky, ja som tiez tak 3den spinila, ale iba velmi malinko, takze malo by to byt v poriadku, dokial to nie je normalna krv, ale to ty urcite vies 🙂 Neboj dobre to dopadne, hlavne ziadne stresy, a pekne pockat kym pojdes na krv 🙂
@1veverica 🙂 snazim sa byt v klude. Mam doma par knih,ktore sa chystam precitat uz dlho, no nebol cas....teraz ho mam dost, kedze som pn....a Ty cakas babo, vsak? 🙂
@mariajuraj si pn? mas nejake tazkosti, ci len pre toto si sa dala vypisat? No tak zatial ano, dari sa nam, idem v pondelok na druhe sono, ze ako sa to vyvija, tak som zvedava, ako dopadnem 🙂
@1veverica 🙂 super! Gratulka! Prve ivf? ano som pn od opu. Uz som 2 krat potratila- missed abort, tak moj doky nechce riskovat. Zvysila som si teraz davku utrosu koli tomu spineniu a hadam to prejde. Ozaj....musi sa utros uzivat v pravidelnych intervaloch? Ci hodina hore- dole nevadi?
@mariajuraj dakujem, aj ja tebe velmi drzim palce, nie je to sranda, toto vsetko absolvovat, u mna je to prve ivf, tak som fakt zvedava ako to dopadne. Ja ho neuzivam, ja mam ine lieky, ale myslim ze mal by sa uzivat v presnu hodinu, no myslim ze hodinka, nic neurobi 🙂
Ahojte baby, držím vám všetkým palce, nech to výjde - musí !!!! Viem, čo prežívate, zažila som si to čakanie dvakrát, 2 ivf, 2 ET a nič z toho. Z posledného ivf nám zostali aspoň 3 embryjká. Pred ďalším vkladom som sa ale rozhodla absolvovať všemožné vyšetrenia, aby sme vylúčili ďalší neúspech pri KET. Podotknem, že už jedno dieťa staršie - prirodzene z prvého manželstva mám. Výsledky mám z endokrinológie, imunológie aj hematológie ok. Len zníženú hladinu Vitamínu D a železa - obe teraz predpísanými liekmi dopĺňam. Hematológ ešte navrhol (hoci mám výsledky ok), aby som preventívne pred KET a potom až do konca tehu pichala Fraxiparin. Baby ste tu niektorá, ktorá si ho pichá - takto preventívne? A ešte otázočka - cvičili ste pred KET-om - myslím v prípravnej fáze? Pomohlo to? Chodím teraz pravidelne do posilky, baví ma to, rozmýšľam, že do utz kontroly by som ešte chodila. Predtým som už od prvej inj. pri ivf oddychovala, necvičila som, aj tak to bolo k ničomu.
Caute uz som tu dlho nebola,chcem sa opytat beriete niektora utrogestan?a nepriberate z neho?neriesila by som to,ale behom mesiaca som mabrala 5kg a meviem z coho,neprejedam sa,a jem hodne ovocia,zeleniny..ultrazvuk mam az v pondelok,tak uvidime,ale bojim sa,co ak je to zle..mala bysom byt asi v 7 tyzdni a je to fakt hodne
@bzebra no vypijem tak 2 l caju ovocneho,niekedy viac,ale vidim to na sebe hlavne boky zadok brucho stehna,vsetko mi rastie..neviem pred tym som bola zvyknuta aj cvicit a dost som diety drzala..vzdy som strasne rychlo a hodne priberala,asi aj od stitnej zlazy,ale toto mi pride extrem,predtym som jedla viac aj sladkosti a tak...neviem..aj sa bojim,ze to nejak uskodi miminku..neviem beriem este letrox a medrol a z vitaminov femibion a pijem sunar gravimilk
@1veverica Fraxiparin je liek na riedenie krvi, okrem iného spôsobuje riadne prekrvenie výstelky maternice cez vlásočnice. Aspoň tak mi to bolo vysvetlené. Skrátka má podporiť uhniezdenie embrya a udržanie plodu. Modriny sú, keď napichneš pri aplikácii injekcie (akejkoľvek) vlásočnicu - tenkú žilku. Modrinky som si užila už pri príprave na ivf. Tiež mám z tej dlhej doby obavy, ale baby čo to absolvovali, odporúčajú, že pomohlo. A nepichám si to sama - na taký level som ešte nedozrela, manžel je super ošetrovateľ 🙂

@nikki18 to uz vydrzime, ja idem vo stvrtok. Nevies pls vysledky su v ten isty den?