icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

zuzanka595
5. feb 2016

@koka231 bre ranko uz si?

pauliq
5. feb 2016

@koka231 ajoj. Ako sa dnes citis?

koka231
autor
5. feb 2016

@zuzanka595 uz som aj horr aj testovala 🙂
@pauliq ajoj ale v pohode da sa uvidime ako to bude cez den 🙂 ale dnes asi v pohode

zuzanka595
5. feb 2016

@koka231 manzel pracuje?v noci ci cez den? 😲

koka231
autor
5. feb 2016

@zuzanka595 ten ma 24ku takze aj aj 🙂

zuzanka595
5. feb 2016

@koka231 jaj ze by ste si urobili pekny den spolu,co je hasic?ci

koka231
autor
5. feb 2016

@zuzanka595 hasic bol ale teraz robi v odtahovej sluzbe a tam robia 24ky

zuzanka595
5. feb 2016

Baby co varit?

koka231
autor
5. feb 2016

Baby zacinam maraton asi budem kazdy druhy den testovat posledny je teda z dnesneho rana cize 4den po et den vkladu neratam to by bol uz 5ty den dnes ...co myslite? Mne sa tam nieco zda ale je skoro este

ouroboros
5. feb 2016

Čaute baby,ako sa cítite?

koka231
autor
5. feb 2016

@ouroboros ahoj ja super az zacinam pochybovat o tom ze by som bola tehu aj prsia pomaly prestavaju boliet len bradavky na dotyk o nieco viac bolia inak ani podbrisko ani krize necitim takze neviem uz ani taka nafuknuta som neni len sa mi tazsie dycha

stascha
5. feb 2016

Prajem vam krasny den, omylom som otvorila tuto stranku a musim povedat ze som ju prestudovala a uplne ma tie vase slova vratili o 7 rokov dozadu kedy sme aj my uz 6 rokov bojovali o drobceka. A nic. Az som si povedala dost uz nevladzem. Manzel bol vtedy vyslany na misiu mimo SR a ja som isla za nim, aj z dr. sme si povedali ze si dame pauzu. Po dvoch tyzdnoch som sa vratila domov ale uz nie sama. Zistila som ze som tehotna. Ani si neviete predstavit tu radost a ked som to volala manzelovi myslel si ze sirobim srandu. No ten nas zazrak je uz teraz prvacka. A po 5 rokoch k nej pribudol dnes uz 16 mesacny nezbednik. Po vsetkych tych peripetiach prisli uplne prirodzene aj ked v druhe sme uz neverili.
Takze drzim vam vsetkym palce viem co prezivate. Niekedy je priroda silnejsia a vsetko vyriesi za nas no niekedy jej treba pomoct. Verim ze aj vy sa coskoro budete tesit tak ako my. 🙂

zabka75
5. feb 2016

@gwendolyn ja som mala 16 den, niekedy musis pocak aby folikuli dorastli 🙂

danielita35
5. feb 2016

Ahojte aj ja čakam dnes som 5 deň po tom a to čakanie je nekonečne veľmi sa bojím ako to dopadne

koka231
autor
5. feb 2016

@danielita35 ahoj vitaj medzi nami tak smr na tom rovnako aj ty si mala v pondelok vklad?

danielita35
5. feb 2016

Ano a včera som si už robila test z tej nedočkavosti a zatiaľ nič :( asi je to ešte skoro

koka231
autor
5. feb 2016

@danielita35 ja som tiez dnes rano robila 🙂 a tiez nic zatial ...jasne ze je to nedosckavost .-) aj nieco citis?

danielita35
5. feb 2016

@koka231 Akurát ma bolia prsia ,ale už menej ako v pondelok 🙂 inač nič všetko normal

koka231
autor
5. feb 2016

@danielita35 noooo tak to sme dve mna tiez od pondelka boleli strasne ale uz to je na ustupe 🙂 no osm zvedava kedy planujes testovat este?

danielita35
5. feb 2016

@koka231 asi už až 11 ako mi vravel doktor ,lebo nechcem vidieť to sklamanie zase a ty skušaš každý deň?

koka231
autor
5. feb 2016

@danielita35 no skusala som ale len ci nemam nahodou este v tele pregnyl a ako mozes vydiet vyssie tak uz nemam 🙂
a to chces vydrzat dovtedy?

danielita35
5. feb 2016

@koka231 ja som z toho paf,ale ako vieš,že už nemaš v tele pregnyl. Môže to skresľovať ten test alebo príznaky? Fakt neviem

koka231
autor
5. feb 2016

@danielita35 pokial ja viem tak test by ti ukazal // ak by bol alebo je v tele pregnyl aspon tak som pocula citala

koka231
autor
5. feb 2016

@zuzanka595
@pauliq
@bzebra zeny moje dnes ste niejako ticho oddychujete?

miminka013
5. feb 2016

caute ..... ja som uz 12 den, mne este minuly tyzden odpuchlo brucho ale mam take slabe bolesti v podbrusku ako keby som mala dostat ale ine je to v tom ze raz ma boli prava strana a raz druha na striedacku.......dnes sa k tomu pridali aj bolesti krizov ale inak som v pohode.......test som si nerobila,lebo ci by ukazalo alebo nie je to lepsie z krvi

bzebra
5. feb 2016

@koka231 tu som tu som, s napatim som cakala tvoj test dnes rano 😉 uz len 2 dni do toho nasho polooficialneho v nedelu...
@danielita35 Pregnyl je HCG, teda tehot hormon, presne ten, na ktory test reaguje. Ale neviem, preco sa picha. Tusim aby vajicka dozreli a praskli. Vraj ked ho nepichnes vtedy, ako ti povedia, tak sa nepodari ziadne vajicka dostat z folikulov.

bzebra
5. feb 2016

@danielita35 co ti vkladali? Mozem ta pridat do naseho reportu ak ti to nevadi 😉 a prosim ta nebud sklamana este, je velmi skoro na test...

koka231
autor
5. feb 2016

@miminka013 a kedy mas krv?

koka231
autor
5. feb 2016

@bzebra ano uz len dva jhuj nech to je uz tu 🙂

bzebra
5. feb 2016

@koka231 Taze ty si davas zajtra pauzu? Inac to si 3 testy dnes robila? 🙂