Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@zuzanka595 uz som aj horr aj testovala 🙂
@pauliq ajoj ale v pohode da sa uvidime ako to bude cez den 🙂 ale dnes asi v pohode
@koka231 manzel pracuje?v noci ci cez den? 😲
@zuzanka595 ten ma 24ku takze aj aj 🙂
@koka231 jaj ze by ste si urobili pekny den spolu,co je hasic?ci
@zuzanka595 hasic bol ale teraz robi v odtahovej sluzbe a tam robia 24ky
Baby co varit?
Čaute baby,ako sa cítite?
Prajem vam krasny den, omylom som otvorila tuto stranku a musim povedat ze som ju prestudovala a uplne ma tie vase slova vratili o 7 rokov dozadu kedy sme aj my uz 6 rokov bojovali o drobceka. A nic. Az som si povedala dost uz nevladzem. Manzel bol vtedy vyslany na misiu mimo SR a ja som isla za nim, aj z dr. sme si povedali ze si dame pauzu. Po dvoch tyzdnoch som sa vratila domov ale uz nie sama. Zistila som ze som tehotna. Ani si neviete predstavit tu radost a ked som to volala manzelovi myslel si ze sirobim srandu. No ten nas zazrak je uz teraz prvacka. A po 5 rokoch k nej pribudol dnes uz 16 mesacny nezbednik. Po vsetkych tych peripetiach prisli uplne prirodzene aj ked v druhe sme uz neverili.
Takze drzim vam vsetkym palce viem co prezivate. Niekedy je priroda silnejsia a vsetko vyriesi za nas no niekedy jej treba pomoct. Verim ze aj vy sa coskoro budete tesit tak ako my. 🙂
Ahojte aj ja čakam dnes som 5 deň po tom a to čakanie je nekonečne veľmi sa bojím ako to dopadne
@danielita35 ahoj vitaj medzi nami tak smr na tom rovnako aj ty si mala v pondelok vklad?
Ano a včera som si už robila test z tej nedočkavosti a zatiaľ nič :( asi je to ešte skoro
@danielita35 ja som tiez dnes rano robila 🙂 a tiez nic zatial ...jasne ze je to nedosckavost .-) aj nieco citis?
@koka231 Akurát ma bolia prsia ,ale už menej ako v pondelok 🙂 inač nič všetko normal
@danielita35 noooo tak to sme dve mna tiez od pondelka boleli strasne ale uz to je na ustupe 🙂 no osm zvedava kedy planujes testovat este?
@koka231 asi už až 11 ako mi vravel doktor ,lebo nechcem vidieť to sklamanie zase a ty skušaš každý deň?
@danielita35 no skusala som ale len ci nemam nahodou este v tele pregnyl a ako mozes vydiet vyssie tak uz nemam 🙂
a to chces vydrzat dovtedy?
@koka231 ja som z toho paf,ale ako vieš,že už nemaš v tele pregnyl. Môže to skresľovať ten test alebo príznaky? Fakt neviem
@danielita35 pokial ja viem tak test by ti ukazal // ak by bol alebo je v tele pregnyl aspon tak som pocula citala
@zuzanka595
@pauliq
@bzebra zeny moje dnes ste niejako ticho oddychujete?
caute ..... ja som uz 12 den, mne este minuly tyzden odpuchlo brucho ale mam take slabe bolesti v podbrusku ako keby som mala dostat ale ine je to v tom ze raz ma boli prava strana a raz druha na striedacku.......dnes sa k tomu pridali aj bolesti krizov ale inak som v pohode.......test som si nerobila,lebo ci by ukazalo alebo nie je to lepsie z krvi
@koka231 tu som tu som, s napatim som cakala tvoj test dnes rano 😉 uz len 2 dni do toho nasho polooficialneho v nedelu...
@danielita35 Pregnyl je HCG, teda tehot hormon, presne ten, na ktory test reaguje. Ale neviem, preco sa picha. Tusim aby vajicka dozreli a praskli. Vraj ked ho nepichnes vtedy, ako ti povedia, tak sa nepodari ziadne vajicka dostat z folikulov.
@danielita35 co ti vkladali? Mozem ta pridat do naseho reportu ak ti to nevadi 😉 a prosim ta nebud sklamana este, je velmi skoro na test...
@miminka013 a kedy mas krv?

@koka231 bre ranko uz si?