Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@zuzanka595 Ahoj, ja mam Gonal f, 150 jednotiek denne, pisala som hned aj lekarovi do Brna, myslela som ze mi mozno bude chciet trochu zvysit davku, ale dnes sa mi neozval ☹ Velmi dufam, ze este narastu. Drzim palceky aj Tebe!!
@gabika_83 dakujem a co mas dalej merional???
@zuzanka595 no praveze uz nic, len mam pre istotu predpisany orgalutran, to je tusim na zabranenie predcasnej ovulacie, to sa este uvidi ci si ho budem musiet pichnut, a potom asi pregnyl. A na co je tem merional, aku funkciu to plni? Ja som v tomto este uplny novacik. Hoci o bejby sa snazime uz 5 dlhokanskych rokov. No jedneho 6 rocneho zlobra uz mame, podaril sa nam prirodzene, neplanovane 😀 a odvtedy nie a nie druhe. Asi 4 roky sme tomu nechavali volny priebeh, potom clostilbegyt 6 cykov a teraz prve IVFko. Toto je Tvoje prve IVF tiez?
@gabika_83 a kedy pichas? Lebo ja som zacala na 3. den vecer az, chodila som do lekarne, bo sama by som to nedala. Po druhom scane na 9. den som sa vylakala, ze mi nerastu dost rychlo (mali do 12mm ale ja som mala v hlave ze maju rast min 2mm denne). Zlakla som sa, ze pri mojom 1,5mm by rastli este dlho a bala som sa, ze su vysledky skreslene tym, ze picham az po 20:00, tak som to behom cca 3 dni zmenila postupne na rano. Neviem, ci sa to moze a ci to spravi nejaky velky rozdiel, ale na 13. den uz mali dost mm aby mi pichli pregnyl a naplanovali opu.
To je zvlastne, ze sa ti neozvali dnes uz, lebo mne vzdy odpisali do 2 hod od zaslania scan reportu. Urcite sa zajtra ozvu, mozno ti netreba nic menit a den hore dole by mal byt ok 😉
Baby moje dnes mam fakt hnusny den az by som plakala strasne sa bojim ze to nevyslo viem je skoro este ale dnes som cely den mimo bolesti presli su teda len fakt mierne ach ☹
@bzebra Ahoj, ja picham okolo 6.30 rano, teda budim muza 😀 aby mi to pichol pred tym ako idem do prace, sama by som to tiez nedala, nehroziiii 🙂 Ale som celkom prekvapena ze to skoro vobec neboli. Ty chodis tiez do Reprofitu? Kedy si mala transfer? Super ze ti tak pekne narastli v priebehu par dni, velmi dobre sa pocuvaju taketo pozitivne priklady
@gabika_83 po merionali rastli vajicka
@koka231 zeby prve priznaky? Unavena nervozna,nechce sa ti stale spat?
@zuzanka595 ani nie unavena som ani neni neviem teda :-/
@pauliq ja ani sama neviem co je dobre do nie :-/
@koka231 hlavne klud nestresuj aby si si neuskodila,chod sa potulkat k muzovi a poobimajho poriadne
@zuzanka595 idem si asi potiahnut z cigarety ..ja som totizto v nedelu vecer prestala fajcit po 10tich rokoch ...takze asi to na mna dolieha
@koka231 daj si čokoladu radcej
@zuzanka595 cokolady som uz dnes pozrala velku milku som ziedla polovicu znej ......
@lenus7 ja viem ze nie ale raz si musim potiahnut asi lebo sa zblaznim a mozno mi tak pride zle znej ze uz si nezapalim do konca zivota 🙂
AAA dakujem za srdiecko priznajte sa kocky ktora to bola 🙂
Baby ak sa mozem spytat, ktory DC vam robili odber? Mne to vychadza az na 17DC co sa mi zda neskoro ked niektore ste to mali uz na 13DC. Aj ked ja mavam cca 32 dnovy cyklus.

@bzebra mala som Gonal900, merional 6x4 a ovitrele, a este cetrotide