icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

bique
22. sep 2012

@aris2 ahoj, mne vkaldali jedno embryjko na 6ty den po PK...6ty den po ET som slabo spinila, 3 dni nato bol test pozitivny 😉 to, ze spinis, este nemusi znamenat, ze je to zle, aj ked sa to prvykrat nepodarilo 😒

aris2
Odpoveď bola odstránená
bique
22. sep 2012

@aris2 trvalo mi to par hodin...ja som brala 2x rano+2x na obed duphaston a 2xvecer utrogestan...bolesti som nemala, iba stale pocit ako na menzes, obcas aj take akoby krce....a ten 6ty den som zacala spinit tak naruzovo, asi po 4 hodinach to prechadzalo a potom sa uz neobjavilo....o 3 dni nato som mala slabo pozitivny test a potom uz silnel...takze to moze byt uhniezdovanie..skusala som robit test aj ten 6ty den a potom kazdy dalsi, ale ze nieco bolo skutocne vidiet, tak mi ukazal druhu ciarku az na 9ty den po ET...drzim palce, nech je to pozitivne 😉 ver tomu, ze bude 😉 a nemas velmi nafuknute brucho? lebo vtedy mozu byt bolesti silnejsie

aris2
Odpoveď bola odstránená
bique
23. sep 2012

@aris2 tak velmi nafuknute brucho je tiez jeden z priznakov uspechu 😉 tak mi povedali aj v centre...ze ak po OPU po niekolkych dnoch nesplasne, ale este sa to nedajboze zhorsi, vacsinou je to potom pozitivne...ze zvysujuce sa hcg to takto zhorsuje 😀 tak drzim velmi velmi palce, nech to bolo uhniezdenie a nech sa babulky silno silno drzia a pekne rastu 😉 🙂 a ak by si mala dostat akoze menzes, lieky ti to uz nepodrzia ak sa ti to raz rozbehne....takze podla mna je to na dobrej ceste a o 2-3 dni mozes skusit testik🙂

aris2
Odpoveď bola odstránená
jomini
23. sep 2012

@aris2 Ahoj, spinenie moze suvisiet aj s uhniezdovanim 🙂

bique
23. sep 2012

@aris2 ahoj...jaaaj, prepac 😉 ja som tiez mala iba jednu 🙂 9den po ET uz bola slaba ciarka...drzim palceky, urcite daj vediet, ako to dopadlo 😉

aris2
Odpoveď bola odstránená
deinad
23. sep 2012

@ivka3901 na SK som bola uz 3x na IVF (teda 3 platene pokusy), a teraz sa chystam do Brna na prvu soft stimulku, ale to si uz plne hradime sami..

deinad
23. sep 2012

@radina ahoj, tak super, to je dobre, ze is si to tak naplanovala 🙂 som zvedava na tvoje dojmy 🙂

ivka3901
23. sep 2012

@deinad aj my sme boli raz na konzultácií a dohodli sme sa na soft čiže clostibegytom plus merional,ale nakoniec sme skúsili šťastie v GF v bleve,ale neúspešne tak možno časom pojdeme aj my do Brna a počula som veľa prípadov,že na slovensku nebolo úsešné IVF a nakoniec v brne sa im to podarilo a dokonca som počula o takých prípadoch,že čakajú dvojičky 🙂

aris2
Odpoveď bola odstránená
kefalinek
24. sep 2012

baby prosim vas, poradte mi , robila som si test na 10, 12, 15 den po vklade a boli vsetky pozitivne , ten posledny bola jasne zretelny, na sone mi dr, povedal, ze sliznica je vysoka ako pri tehu a poobede mi volali, ze je to negativne, moze to byt, mam vysadit lieky ,alebo zajst za svojim dr, a poradit sa 😒

rienok
24. sep 2012

@kefalinek a to odkial ti volali? bola si na krv a na zaklade toho Ti povedali negativne? nerozumiem velmi

kefalinek
24. sep 2012

@rienok ano na zaklade toho ale ked som si robila test na 6 den po ET tak bol negativny ,a potom uz bol pozivny a ciarka silnela , nerozumiem ani ja ,moze sa to stat?

rienok
24. sep 2012

@kefalinek hmm, no stať sa môže všeličo a aj Ti povedali hodnotu hcg v krvi? lebo ak nie, tak zatiaľ nevysadzuj lieky a zajdi si pre istotu k svojmu doktorovi, predsa len istota je istota. A dnes si si robila test?

kefalinek
24. sep 2012

@rienok dnes nie , hodnotu mi nepovedali , skusim si test urobit zajtra alebo strredu a uvidim, pride mi to divne , ze dr. povedal, ze to bude tehu a test pozitivny a nakoniec nic . ...

alex81
24. sep 2012

@kefalinek ja by som na tvojom mieste lieky nevysadzala a kazdopadne hned rano urobila test a isla opat na krv ... drzim palce.

bambula27
24. sep 2012

Halo, zienky....ocitla som sa tu nahodou. CHcem sa vas opytat, nema niektora skusenost s DIphereline taku, ze menzes nie a nie skoncit? ZAcala som ho pichat od 3DC, dnes som 10DC a menzes ma neopusta, dokonca zo mna idu normalnevelke kusy ☹ ☹ To je z tych injekcii???? Uz som z toho hotova.

jomini
24. sep 2012

@bambula27 Ahoj, dipherelin s pouziva na znizenie funkcie vajecnikov aby si oddychli pred stimulkou, resp. ko brzda pri stimulke. Ja som mala dlhy protokol, a z dipherelinu mi neskala ms tusim cez tyzden, no potom prisl normalna, nic speci. Silna ms by mala znamenat, ze si mala krasnu, vysoku sliznicu posledny cyklus.

bambula27
24. sep 2012

@jomini ach jaj....to som mala, lebo som bola na USG v CAR a dr. povedal, ze je sliznica vysoko a riadne "jatky" preto som mala zacat OKAMZITE s DIphereline. No ale od pichania nie a nie koniec menzesu. Uz som z toho unavena...

bique
24. sep 2012

@aris2 haaaaa, no vidis, ja som to vedela, u mna to bolo tak isto 😀 a s druhou ciarkou a jej intenzitou sa netrap, kuk do mojho albumu, aku som mala ciarku na 13 den po et, na 14ty som bola na krv a hcg bolo 1000, to by uz mala byt asi aj silnejsia ako kontrolna 😀 a predsa bola o dost slabsia...hlavne je, ze tam je, ale dalsi urob az obden, na druhy by este nemusela byt silnejsia...ja som dokonca raz mala z poobednajsieho mocu o dost silnejsiu ako v ten isty den z ranneho 😉 uz bude iba silniet, musis mysliet iba na to, ze bude vsetko dobre 😉

jomini
24. sep 2012

@bambula27 neboj, rychlo to ubehne 🙂

annamary27
25. sep 2012

@kefalinek skús ísť za svojím gyn,nech ti vezme aj on krv na hcg a lieky zatial nevysádzaj.

cakatelkana
25. sep 2012

ahojte ja som tu nova tak sa medzi vas pridam ak vam to nebude prekazat. idem na vklad dnes o pol jednej , budu mi vkladat 2 embrya. takze mam pred sebou este par dni cakania na vysledok a dufam ze pozitívny . neviem ci mi nejake ostanu na mrazenie tak inu moznost si ani nepripustam ako pozitivny vysledok . vsetkym drzim palce aby sa to konecne podarilo.

milcsi
25. sep 2012

@kefalinek ahoj, urcite by som este isla na krv, pokial je mozne do ineho labaku, lebo to moze byt chyba laboratoria. Sestricka v mojom CAR mi rozpravala o jednej, co mala stale negativnu krv, vzdy pozitivny test. Krv jej robili u jej gynekologa. Nakoniec aj lieky vysadila, ale menzes nic a test pozitivny. Nakoniec isla na utz a bola uz "riadne" tehotna.

kefalinek
25. sep 2012

@milcsi moja ja mam test pozitivny , do vecera ziadna lieky a menzes nikde akurat mi volali z centra ze krv bola 1,37 som z toho vol, idem kupit test a rano sa testnem a uvidim co dalej, bojim sa aby to nebolo mimomaternicove tehu uz som to raz zazila ☹

aris2
Odpoveď bola odstránená
cakatelkana
25. sep 2012

@aris2 to je povzbudzujuce... dufam, ze sa takehoto vysledku dockame vsetky 😉