Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@rearo ahoj, ufff tazko povedat? Kazda z nas ma ine priznaky ....ale ak boli brusko tak to je dobre znamenie...napriklad u mna pri prvom ivf som mala bolesti brucha ako pred ms a nevyslo to:(teraz druhe ivf..mala som len 3 dni bolesti pichanie a teraz nic:(len prsia sem tam bolia ale bradavky neskutocne:((takze uplne nieco ine ako pri prvom
@katka17044 po ET som 4dni bola uplne ze v klude vela spinkala a chodila na prechádzky,Na 5deň som už trošku makala na vyzdobe kostola pred velkou nocou nakolko som kvetinarka.Stres prišiel až tento tyždeň utorok ked mamku mi odviezli do nemocnice ☹ Môj doki mi povedala že keď mi je ťažko nech sa vyplačem, BUDE DOBRE BABY DRŽÌM PALCE 😉
Mna prsia uz aj prestavaju boliet tie bradavky ma boleli tiez strasne uz je to ok len to brucho uplne ako na ms...a ty si tiez nafuknuta? Pijem 3 l denne mozno stoho...brucho je nenormalne velke
@katka17044 na 5 deň by sa nám mali uhniezdovať embryjká 😉 no mna okrem tej nádchy začal ešte bolieť aj zub ☹ a to ho mám blombovaný 😒 všetko možné na mňa lezie 😒 môj mm bol asi 3 týždne pred odberom chorý,bral ATB,hnisavá angína,,lenže chodil do práce a tak sa mu to pred odberom vrátilo,,tak bol na cuclavkách a v deň odberu už večer musel ísť na pohotovosť a dalšie ATB 😒 ja som sa tiež bála,že to chytím od neho,,ale nedostala som to 🙂 ja som doma,takže tiež sa snažím viac oddychovať aj ked pravdu poviem,že ma nič nebaví 😀
@dejna0412 moja,tak to je dobré znamenie a výborné,ked ťa tak prsia bolia,,to je určite isté tehu 🙂 no mnňa to podbruško bolí ako na ms,,raz bolí,potom necítim nič,,po vklade som cítila aj popichávanie v brušku a včera také ako šteklenie som mala v brušku 🙂 no mňa prsia dosť boleli na 4 a 5 deň po vklade a včera zrazu bum,nič prestali bolieť,,tak tomu nerozumiem,,ale mám ich navreté aj okolie bradaviek a dosť mi je vidieť žilky na prsiach 😉
@silvia545 ak na teba nieco lezie to je dobre znamenie🙂 neboj teraz to das🙂 silno ver ...mysli na neho ako ho budes mat v naruci ako ho budes kocikocat a tak🙂) mbe to pomaha🙂 sice nepozorujem sa az tak a hlavne co je zvlastne som velmi kludna🙂)az som s toho mimo:(no ja sa moc na tie bradavky neupinam...lebo to moze byt aj z gelu co si davam crionit🙂
Prsia aj mňa boleli a aj bolia su citlivèba aj bradavky,bolesti v podbrušku na dennom poriadku A umňa už týždeň ranna a niekedy celodenná nevolnosť.A najnovsie bublinky v brušku ma budia v noci a vtedy mam nutkanie na zvracanie 🙂 😝
@ivka3901 dakujemeeeee ;)
@katka17044 tie lieky mas asi na pozitivne protilatky proti trofoblastu? Lebo ja mam priti spermiam pozitivne a proti trofoblastu negativne tak na to mi ani nic nedali , kedze sme mali icsi. Tak snad bude vsetko ok lebo tych liekov mam az az mam aj inzulinovu rezistenciu beriem aj glucophage. A kopec dalsieho a vitaminov . Ale to cakanie nekonecne tiez sa s malym Miskom v brusku stale rozpravam a ako ho lubime tatko mu da vzdy pusku na brusko 🙂
@anina303 aj moj muž sa mu prihovára nech tam zostane a že ho lúbime už teraz velmi vemi velmi 🙂 ozaj chcem sa spýtať,že aké pocity si mala po vklade tedak ten 6-7 den mala si aj pocit na mrchu?ja mám také sem-tam vzťahy a pocit na mrchu o prsiach ani nehovorím a mám taký čudný výtok 😒
Moje ma dnes 15 dnickov...
@nikadomi a ake embryjka ti vkladali? a na kolky dnik si uz mala pozitivny testiik? joooj paraada drzim palceky
@katka17044
@ivka3901 vkladali mi jedno neviemkolkobunkove ale po 6 dnovej kultivacii a pozit. testy mam od utorka 🙂 cize hned sa musel bojivnik najvacsi uhniezdit... Inak OPU som mala v januari, 18 vajok, vklad kvoli ohss odlozeny, chodila som cely tyzden na infuzky a aj vodu mi museli odsavat a napokon sa mrazili 4 blastocysty a z nich sa len toto jedno rozmrazilo, takze bojovnik neskutocny... 🙂 a predtym z prveho ivf som uz mala tri vklady a boli nesupesne, ale to je nepodstatne co mam za sebou, ale to co mam pred sebou 🙂

ja si myslim ze ten pocit akoby na menzes je dobry... ja som to mala vzdy nad ranom take ovela slabsie ale citila som to a mala som vtedy aj pozitivny test