• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

21. septembra 2017 
fotene mobilom co poviete ale asi je dost slaba
13. aug 2015 o 09:05  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
joooj velmi sa bojim :( ze opat to bude nizke :( urcite to nebude trojciferne cislo to uz vidim :( no kiez by aspon nad 50 aaaaaaach boze dnes sa uz dozviem
13. aug 2015 o 09:32  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 neboj sa....dolezite je aby stupalo to je podstatne nie tak ta hodnota...pozri sa ja mam 280 a vraj nizke tak teraz boh vie...
13. aug 2015 o 09:38  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 a zosilnela.....to je hlavne...ja mam ruzovu ale nesilnie.... :unamused:
13. aug 2015 o 09:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@isabella22 dakujem velmi sa bojim a mas fotku na porovnanie ktore si robila obden? Urcite ti tmavne len uz to mozno tak nevidis skus dat fotku
13. aug 2015 o 09:40  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@isabella22 aj ty si uz bola na krvicke?
13. aug 2015 o 09:41  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 nie ja idem zas o tej 2...ale dufam ze vysledky budem mat dnes....je to na nevydrzanie ci to stupa...a nemam fotky uz ani dnes som uz nerobila test...
13. aug 2015 o 09:44  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@isabella22 ano je to na porazanie uz je toho moc.... vcera som mala dostat menzes tak zatial je to v poriadku boooze dufam to tak aj ostane.
13. aug 2015 o 09:47  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 nemozes sa tak bat....inak si privodis len zle...
13. aug 2015 o 09:54  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 ja sa skorje bojim ze mne nebude adekvatne stupat....
13. aug 2015 o 09:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@isabella22 dobre tak budem verit ze to bude tento krat dobre inak pozerala som papiere ako som vlastne mala tie hcg moje a mala som ich takto: 0,31,228,14,21,33 a napr. to prve pozitivne co som mala tak inak pekne mi potom stupalo bolo dalej 150 a potom 480 a potom zacalo klesat to som sa este neliecila na tie protilatky tak mozno aj z nizkej hodnoty sa to da dobojovat aaach boze davam si kolacik na ukludnenie mnam
13. aug 2015 o 10:07  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 neboj ak si uz preliecila protilatky urcite to bude dobre, cakame na dobre spravy
13. aug 2015 o 10:42  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v apríli 2017  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@alison758 dakujem pekne
13. aug 2015 o 10:48  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 ktory si dneska den
13. aug 2015 o 10:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@martuska00 dnes som 14 den po ket
13. aug 2015 o 10:50  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 ahojky tak protilátky proti spermmiám už nemám to mi robila dzurilka v nitre to mám negatívne,ale tebe mohla navrhnúť intralipidy,ked máš aj trofoblast :unamused:
13. aug 2015 o 10:53  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ivka3901 ale mne povedala ze sa to neda vyliecit ze ked to uz raz zena ma tak neviem :( a ze da sa to preliecit mne to zabralo za 2 mesiace a bolo negativne ale ze po case sa to opat vrati ako to bolo tak neviem teda a aku si mala hodnotu? mne dala teraz subcuviu ihly a infuziu privigen a co su to tie intralipidy
13. aug 2015 o 11:02  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ivka3901 tak mi povedala ze ak sa opat budem chciet snazit tak znova sa budu musiet tie protilatky znizit lebo embryjko proti tomu bojuje ze aj pri ivf lebo aj to obsahuje v sebe stopy spermii a embryo vypudi ze vzdy budem musiet pred 2m brat tie lieky ak by som mala medzi tym pauzu
13. aug 2015 o 11:06  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 katka myslim na Teba, urcite to vyjde.Testik tmavne, tak klud :slight_smile:
13. aug 2015 o 11:11  •  čaká bábätko, termín má v apríli 2016  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@dzurkomaj joj velmi krasne dakujem uz sa mi to blíži este 3hod.
13. aug 2015 o 11:12  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ivka3901 tak pozerala som to mne boli robene odbery 1.10 .2014

spermie partnera 50,64% norma 65-120
a trofoblast 39,16% norma 75-120
a za dva mesiace mi to dali do normalu vdaka medrolu ale pytala som sa na to ci to staci takto raz preliecit a je to ok uz a vtedy povedala nie ze to sa neda vyliecit len vzdy pred snazenim sa to da takto upravit tak neviem ake si mala ty hodnoty ale radsej sa na to spytaj lebo ak si to raz mala tak da sa to preliecit a mala si to potom na kontrolnom v poriadku ale nie je to na stalo.
13. aug 2015 o 11:21  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahojte baby, už Vás nejakú dobu čítam a pridávam sa k Vám :slight_smile:
Som 18. deň po ET, test pozitívny, čakám na sono budúcu stredu :wink:
Už som niečo dnes prvý krát prispievala v sekcii "Slovenky v Reprofite" raz pod menom gabika17074, potom už biga7070
13. aug 2015 o 11:59  •  čaká bábätko, termín má v apríli 2016  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
Tam je niečo popísané aj o mne...
13. aug 2015 o 12:00  •  čaká bábätko, termín má v apríli 2016  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Po takmer ôsmych rokoch manželstva a skoro piatich v centre SK, 5 x IVF a neviem koľkých ET a KET, toto je šieste a prvý ET v RF Brno. Prvá poriadne čiarky na testoch v mojom živote! Raz som mala takú slabú, ale nebolo z toho nič, ani neviem koľko HCG bolo.
13. aug 2015 o 12:05  •  čaká bábätko, termín má v apríli 2016  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
Takže prišla som povzbudiť, prípadne poradiť :slight_smile:
13. aug 2015 o 12:10  •  čaká bábätko, termín má v apríli 2016  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@biga7070 gratulujem a ake si mala hcg?
13. aug 2015 o 12:18  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@biga7070 a v com mate problem?
13. aug 2015 o 12:19  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ja mám nejaké čiastočne nepriechodné vaječníky, jeden sa mi zdá tuším úplne, PCO, endometrióza bola a zlý spermiogram. Takisto štítna žľaza a z hematológie jeden gén porušený, to sa picháva ten fraxiparin.
Nás všetci nahovárali na Brno dávno, ja som si ale hovorila, čo môže byť iné tam ako tu...nepripúšťala som si to...až som sama vyskúšala. Aj tak som chcela vybrať všetky pokusy cez poisťovňu tu, po troch IVF sme mali 50 % zľavu v tom istom centre, tak sme pokračovali.
Brno je naozaj iné...prostredie (porovnávam iba s ISCARE BA), mňa veľmi oslovil prístup v tom, že v RP akoby nerobia z ničoho vedu, všetko ide tak hladko, rýchlo. Mne veľmi pomohlo aj to, sú to možno také maličkosti, ale napr, že nebolo treba vybavovať interné predoperačné pred odberom, nie kvôli peniazom, ale že potom je toho veľa chodenia po doktoroch. A pani doktorka, keď si prezrela všetky papiere z SK, tak hneď mi spravila hysteroskopiu, tú mi dovtedy nerobili v BA, čo ma prekvapilo, a hneď mi povedala, keď videla hormonálny profil, že chce mať tú hodnotu TSH pod 2...mala som ju stále okolo 4,7-5,5. To v BA nikto neriešil, asi iný názor lekárov, neviem.
A HCG neviem, pani doktorka povedala, že ak bude pozitívny test, mám prísť až na sono, tak ani som nebola na krv.
13. aug 2015 o 12:31  •  čaká bábätko, termín má v apríli 2016  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@katka17044 ja mám nejaké čiastočne nepriechodné vaječníky, jeden sa mi zdá tuším úplne, PCO, endometrióza bola a zlý spermiogram. Takisto štítna žľaza a z hematológie jeden gén porušený, to sa picháva ten fraxiparin.
Nás všetci nahovárali na Brno dávno, ja som si ale hovorila, čo môže byť iné tam ako tu...nepripúšťala som si to...až som sama vyskúšala. Aj tak som chcela vybrať všetky pokusy cez poisťovňu tu, po troch IVF sme mali 50 % zľavu v tom istom centre, tak sme pokračovali.
Brno je naozaj iné...prostredie (porovnávam iba s ISCARE BA), mňa veľmi oslovil prístup v tom, že v RP akoby nerobia z ničoho vedu, všetko ide tak hladko, rýchlo. Mne veľmi pomohlo aj to, sú to možno také maličkosti, ale napr, že nebolo treba vybavovať interné predoperačné pred odberom, nie kvôli peniazom, ale že potom je toho veľa chodenia po doktoroch. A pani doktorka, keď si prezrela všetky papiere z SK, tak hneď mi spravila hysteroskopiu, tú mi dovtedy nerobili v BA, čo ma prekvapilo, a hneď mi povedala, keď videla hormonálny profil, že chce mať tú hodnotu TSH pod 2...mala som ju stále okolo 4,7-5,5. To v BA nikto neriešil, asi iný názor lekárov, neviem.
A HCG neviem, pani doktorka povedala, že ak bude pozitívny test, mám prísť až na sono, tak ani som nebola na krv.
13. aug 2015 o 12:31  •  čaká bábätko, termín má v apríli 2016  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@biga7070 aj ja mam ciastocne nepriechodne jeden mam uz prec ten sa uplne za 2 roky zhorsil... tiez mi kazdy hovori ze Brno tu som minula uz 3 cykli ivf tak na 4 ak by sa toto nepodarilo jedine Brno uz sme tam boli na konzultacii inak tiez spomínali tu hysteroskopiu tiez mi ju tu este nerobili prosim ta ako to prebiehalo? Je to bolestive ?
13. aug 2015 o 12:37  •  snaží sa  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok