Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
Ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

•
20. jún 2016@babik1 super spravicka, gratulujem velmi
0
ahojte dievčatá, zajtra na 9:30 idem na transfer🙏 Neviete ako je to s tym, ze doktori neradi vkladaju 2emrijka? Lebo mne Drabek v Repromedice povedal, ze nie nie, dame 1, ze oni nie su za viacpocetne tehotnosti . Kto o tom rozhoduje, neviete? Lebo uz som myslela, ze dam rovno 2. Mam 34rokov.. Ci musim mat po 35te ci tesne pred 40, aby vlozili 2?
@isabellita ahoj, v podstate rozhodujes o tom ty, ale oni radia.my sme v den transferu vypisovali akoby ziadost ci zmluvu na transfer a zmrazenie a pytali sa kolko vlozime a kolko zamrazime. my sme dali vlozit jedno, tento rok budem mat 34 rokov a uz som mala tu cest potesit sa z //, piatok mam krv 🙂
@marykate82 dakujem za odpoved. ved ano , len sa pýtam ako to funguje. ak bude čo mraziť, tak dam vložit 1. a GRATULUJEM TI 😘 super
@isabellita ja som si dala v nedelu jedno vlozit a druhe zamrazit, tiez sme uvazovali vlozit obe, ale dr. Mi povedala ze ked sa to ma uchytit uchyti sa aj jedno, drzim palce
@isabellita dakujem, zatial sa len tisko tesim. ono dr. hovoria ze je lepsie vlozit jedno, lebo ked vlozis dve a jedno sa neuchyti, rozkladne latky mozu zabit aj druhe embryjko, ale to je take diskutabilne, no uspesnost rastie poctom vkadov 1 embryjka a nie poctom vlozenych embryi na 1 vklad. @bianitka996 obom vam drzim palceky, verim ze vam to vyjde
@1veverica Dakujem, oki, som troska pokojnejsia, len ten cas teraz volako pomalinky ide 🙂 Na ultrazvuku vidia aj srdiecko, ci je embryjko jedno/dve? , nemam velmi predstavu co vsetko tam uvidia, to uz bude vlastne 8 tyzden. Potom si sa rovno objednala ku svojej gynekologicke? Pekne ranko prajem 🙂
@saska6867 ahojik, tak ja osobne som bola dva krat na sono v centre, prvy krat tak ako pises to vychadalo cca ten 8t. to uz videla aj srdiecko, a potom zas tak 3tyzdne neskor, a az potom som sla ku mojej dr. ta mi uz vystavila aj tehu knizku. V centre mi povedala, aj ukazala ako bije srdiecko, a aj pocet plodov, ja som si dala vlozit dve, ale iba jedno sa ujalo 🙂 Hlavne sa neboj, vsetko bude tak ako ma byt, ved ako sa hovori tehotenstvo nie je choroba, iba stav, zit mozes normalne dalej 🙂
No dievčatá a už mam po ET. Vložili 1 embrijko a ze ostalo 7🙈, tak mrazíme (neni to trochu moc?). Držte mi palce dievčatá, aby sa transfer podaril 🙏 Amen❤️
@hranoska
@mikema
ahojte dievcata. ako sa mate a co mate nove ? uz ste boli na ultrazvuk ? ja som bola vcera na druhy a cakalo ma riadne prekvapenie, ktore ale este neni 100%tne. aj dr. bola trochu prekvapena. ak si pamatate, tak my sme dali vlozit 2 embryjka. na prvom ultrazvuku mi v CAR dr. povedal, ze mame len jedno srdiecko, cize druhe embryjko nam odislo. no a vcera moja dr. ze tam vidi 2 srdiecka a su v jednom vaku, takze to embryjko ktore ostalo sa zrejme rozdelilo a vyzera to na jednovajecne dvojky 😃 ... aj mi ukazala na ultrazvuku ako tam nieco pulzovalo v dvoch bielych machulkach 🙂 co boli srdiecka. ale ako hovorim, este pockame na dalsi ultrazvuk ktory dvojky potvrdi v neskorsom tyzdni tehu 🙂
@mikema
ahojte dievcata. ako sa mate a co mate nove ? uz ste boli na ultrazvuk ? ja som bola vcera na druhy a cakalo ma riadne prekvapenie, ktore ale este neni 100%tne. aj dr. bola trochu prekvapena. ak si pamatate, tak my sme dali vlozit 2 embryjka. na prvom ultrazvuku mi v CAR dr. povedal, ze mame len jedno srdiecko, cize druhe embryjko nam odislo. no a vcera moja dr. ze tam vidi 2 srdiecka a su v jednom vaku, takze to embryjko ktore ostalo sa zrejme rozdelilo a vyzera to na jednovajecne dvojky 😃 ... aj mi ukazala na ultrazvuku ako tam nieco pulzovalo v dvoch bielych machulkach 🙂 co boli srdiecka. ale ako hovorim, este pockame na dalsi ultrazvuk ktory dvojky potvrdi v neskorsom tyzdni tehu 🙂
@boba245 waaw aj taketo prekvapenia niekedy prinása život👍 Drzim ti palce aby vsetko bolo dobre a tak ako chces👍❤️❤️
@boba245 wau!!! tak to je aky uzasny zazrak!!! ♥♥♥ krasne, zelam vam vela zdravicka..podla mna sa teda mozete tesit na dvoch drobcov 😉
co sa mna tyka, tak zatial mam za sebou len 1.utz, tam srdiecko bilo, ale embryjko malo len 4mm, co by znamenalo, ze je tak 5 dni pozadu..na dalsie idem 6.7., tak som zvedava, ci to dobehlo..
co sa mna tyka, tak zatial mam za sebou len 1.utz, tam srdiecko bilo, ale embryjko malo len 4mm, co by znamenalo, ze je tak 5 dni pozadu..na dalsie idem 6.7., tak som zvedava, ci to dobehlo..
fotoportrét
isabellita Dievčata, dnes som po IVF-kedze 3.IUI boli neuspesne. Po Spft stimulacii sa ziskalo 10vajicok, z toho 9sa oplodnilo a 8prezilo po predlzenej kultivacii (5dni). Vlozili mi dnes 1embrijko a 7mraziiime 🙈 Doktor povedal, ze toto pri Softe (aspon on) este nezazil emoticon)) tak uz len čakat 14dní a verit, ze ak vsetky parametre som mala tak pozitívne, ze bude pozitívny aj krvný test 🙏🙏❤️❤️ Amen❤️ A Dr.Drábek je úplne perfektný, kludny, mily, vsetko vyborne vysvetlí.
isabellita Dievčata, dnes som po IVF-kedze 3.IUI boli neuspesne. Po Spft stimulacii sa ziskalo 10vajicok, z toho 9sa oplodnilo a 8prezilo po predlzenej kultivacii (5dni). Vlozili mi dnes 1embrijko a 7mraziiime 🙈 Doktor povedal, ze toto pri Softe (aspon on) este nezazil emoticon)) tak uz len čakat 14dní a verit, ze ak vsetky parametre som mala tak pozitívne, ze bude pozitívny aj krvný test 🙏🙏❤️❤️ Amen❤️ A Dr.Drábek je úplne perfektný, kludny, mily, vsetko vyborne vysvetlí.
Prepacte, komentar predtym mal byt do inej skupiny-IUI-informovala som kamošky snažilky👍
@hranoska dakujem ti krasne 🙂. mne dr. v CARe tiez povedal, ze embyjko je mensie ako by v tomto tyzdni malo byt i ked to blizsie nespecifikoval a mna nenapadlo sa opytat kolko ma mm aa vidis, este sa aj šibal rozdvojilo 😃 ... ja uz vyjadrenia doktorov beriem trochu s rezervou, lebo ani oni nemozu vzdy vediet vsetko presne a priroda si pre nas moze prichystat rozne prekvapenia 🙂. verim, ze i u teba bude vsetko v poriadku a malicky bude pekne rast tak ako ma a bude z neho zdravy/zdrava ludska bytost 🙂
@boba245 tak dufam, ze ta nebudem nasledovat 😉 teda my sme vzdy chceli dvojicky, aj sme chceli dat vlozit dve, ale bolo by to strasne prekvapenie 🙂 ja verim, ze nase male vsetko dobehne a bude vsetko v poriadku. ja to tak citim, ze je vsetko ok, preto si nerobim ziadne stresy 😉 daj urcite vediet ako pokracujete ♥
Začni písať odpoveď...

Odošli