Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Ahojte žienky dnes 5 deň po ET bez PK mali ste nejaké príznaky alebo už ste podľa niečoho vedeli že to nevyšlo? Celé 4 Dni som len ležala píla jedla muž má obskakoval dnes by som už scela ísť aj do obchodu kina a tak to je v pohode že?
Baby dali ste si vlozit 1 alebo 2 ?
My uz mame 7r syna, mne by nevadilo zvysit si sancu, no moj muz nechcel ani pocut, ze by to mohli byt nakoniec dvojicky. Myslela som, ze vklad jedneho je standard, ale moja doktorka povedala, ze naopak - v mojom veku by nam uz iba jedno ani neodporucali, vraj po 35r sa sanca na dvojicky vlozenim dvoch embryi nezvysuje (statisticky)
@yennn my sme vlozili dve a su to dvojicky, mam 31. neviem niekto hovori že vlozenim dvoch sa nezvysuje sanca na otehotnenie nam zas v car povedali ze ano, ze ked vkladame jedno tak je 20% sanca ked dve 40% plus som si dala embryoglue to je dalsich plus cca 5%. Takže my sme sa rozhodli podla toho že sme chceli vyssiu snacu.
@lenna71 @joannita no babulky blahozelam k dvojickam 😉, ale ste ma riadne zneistili, to ani nemozem povedat muzovi, ze je taka sanca na dvojicky :-P
@566nz obavame sa aj my, a uplne opravnene. Nielen financie a miesto v byte, no hlavne ten "zahul", co doma na par rokov nastane 😀
Kamoske po prvom dietati narodenie dvojiciek rozbilo manzelstvo, proste to nezvladli😕

@lenna71 srdcko muž mi zas kúpil nejaký swiss brelain je to čistý výťažok z ananásu ale zas tam píše že nevhodné pre tehotné ženy tak neviem