icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

baby24
15. feb 2017

@lenna71 srdcko muž mi zas kúpil nejaký swiss brelain je to čistý výťažok z ananásu ale zas tam píše že nevhodné pre tehotné ženy tak neviem

meli8412
15. feb 2017

@baby24 Nerieš to, ja som nič nebrala, kedže pri 2 malých deťoch nemožné oddychovať a predsa sa podarilo.

lenna71
15. feb 2017

@baby24 mojko to neviem ale podla mna to je este ok. ja by som to brala normal...

baby24
15. feb 2017

@lenna71 veď ako by mi mohol uškodit vítamin z ananásu HM... Ja neviem nechcem nič pokaziť

baby24
15. feb 2017

@meli8412 ja viem moja ale také vitamíny by mi nemali uškodit nie?

meli8412
15. feb 2017

@baby24 Jednoducho zjedz celý ananás a ten ti neuškodí 🙂

baby24
17. feb 2017

Ahojte žienky dnes 5 deň po ET bez PK mali ste nejaké príznaky alebo už ste podľa niečoho vedeli že to nevyšlo? Celé 4 Dni som len ležala píla jedla muž má obskakoval dnes by som už scela ísť aj do obchodu kina a tak to je v pohode že?

lenna71
17. feb 2017

@baby24 ja som vsetko robila normal aj do prace chdila a snažila sa na to nemysliet, mne priznaky až tak na 10 den...ale tto može bzt aj z hormonov nie len z tehu to nevies nazaciatku.

baby24
17. feb 2017

@lenna71 sak to že nemám žiadne len mierne popichavanie keď ja som tak nedočkava a ja mám prácu kde stojím 8 hoď vkuse a nadrapujem sa tak mám dovolenku... Keď ja to už tak strašne chcem vedieť a koľko bunkové ti vlastne vkladal?

lenna71
17. feb 2017

@baby24 mne len 8bunkove. vies niekto nemusi mat zaidne priznaky niekto ma vsetko možne vela je aj o psychike. nepozoruj sa velmi, skus na to tak nemysliet 🙂

joannita
17. feb 2017

@lenna71 "len" 8 bunkove? Ved 8 bunkove je super nie? 🙂

baby24
17. feb 2017

@lenna71 tak to je super mne dávali 6 bunkové a 4 bunkové zadná sláva teda ...A dosť sa bojím už to všetko na mňa dolieha ☹

joannita
17. feb 2017

@baby24 nezalezi na tom kolko bunkove ti daju. Niekomu daju blastocysty a nic z toho. Mne 1.x davali 4 a 6 bunkove a obe sa ujali. Teraz mi davali dokonca 2 bunkove.

baby24
17. feb 2017

@joannita to faaaakt?? Supeeet ďakujem že si ma nadchla ďakujem.... Snáď to po 6. Rokoch vyjde dávala som si aj lepidielko....🙂 a tiež si fungovala po vklade normálne či si odpočívala ako ja....

joannita
17. feb 2017

@baby24 normalne som fungovala, akurat som nechodila do fitka a neskakala po schodoch 🙂 Ale zial som aj potratila dvojicky v 9tt. U mna to bolo po 9 rokoch snazenia.

baby24
17. feb 2017

@joannita
@joannita cooooze a dôvod potrat? Prečo sa to deje nám??

joannita
17. feb 2017

@baby24 presny dovod ti nikdy nepovedia. Proste to nevyslo..... Ale krvacala trosku pocas tehu a mala som tam nejaku zrazeninu. Takze pravdepodobne to bol dovod.

lenna71
17. feb 2017

@joannita ja som myslela tak že som nemala PK 🙂
8bunkove na 3ti den boli presne podla tabuliek tak sa vyvijali pekne a krasne bojuju doteraz takze sa tesime 🙂

joannita
17. feb 2017

@lenna71 aha jasne. A na toto su nejake tabulky? To najdem niekde? Alebo ak vies, napises ze kolko buniek je ideal ten ktory den? 🙂

baby24
17. feb 2017

@lenna71 Nechapem tým tabulkam a mne keď ich odobrali v piatok a v pondelok vkladali tak ja mám potom aké?? Som nevedela že na to sú tabuľky 🙂

yennn
17. feb 2017

Baby dali ste si vlozit 1 alebo 2 ?
My uz mame 7r syna, mne by nevadilo zvysit si sancu, no moj muz nechcel ani pocut, ze by to mohli byt nakoniec dvojicky. Myslela som, ze vklad jedneho je standard, ale moja doktorka povedala, ze naopak - v mojom veku by nam uz iba jedno ani neodporucali, vraj po 35r sa sanca na dvojicky vlozenim dvoch embryi nezvysuje (statisticky)

lenna71
17. feb 2017

@yennn my sme vlozili dve a su to dvojicky, mam 31. neviem niekto hovori že vlozenim dvoch sa nezvysuje sanca na otehotnenie nam zas v car povedali ze ano, ze ked vkladame jedno tak je 20% sanca ked dve 40% plus som si dala embryoglue to je dalsich plus cca 5%. Takže my sme sa rozhodli podla toho že sme chceli vyssiu snacu.

566nz
17. feb 2017

@yennn ja to mám tiez ako ty. Mám jedného 13 ročného syna a 35 rokov. Tiež nám hovoria, že sa majú vkladať dve. Ale toho sa trochu obávame.

joannita
17. feb 2017

@yennn ja uz mam 37 a vlozili mi 2 a aj sa ujali 2, takze neviem 🙂
A tiez som si dala embryoglue

yennn
17. feb 2017

@lenna71 @joannita no babulky blahozelam k dvojickam 😉, ale ste ma riadne zneistili, to ani nemozem povedat muzovi, ze je taka sanca na dvojicky :-P

@566nz obavame sa aj my, a uplne opravnene. Nielen financie a miesto v byte, no hlavne ten "zahul", co doma na par rokov nastane 😀
Kamoske po prvom dietati narodenie dvojiciek rozbilo manzelstvo, proste to nezvladli😕

566nz
17. feb 2017

@yennn fu to mi ani nehovor. Ja neviem čo robiť, boli sme dva krát na vklade a nič. Teraz stoja za svojím, že máme vkladať dve. Máme ešte 5 zmrazenych a dilemu čo ďalej. Nemyslím si, že by nám to rozbilo manželstvo. Natoľko poznám svojho manžela.

joannita
17. feb 2017

@yennn dakujem pekne, ale zial ja som o nich prisla v 9tt 🙂

yennn
17. feb 2017

@joannita prepac prosim ☹

yennn
17. feb 2017

@566nz vies pri prvom by som ani okom nemihla. Ale doteraz sme sa vzdy o tom s muzom bavili ako o "druhom", nie o druhom+tretom 😀