Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Na svoje prve IVF a ET som bola tento pondelok 13.3. Prve tri dni som pocitovala velke napätie v podbrusku, tazko sa mi dlhsie stalo aj chodilo. Vecsinu casu som prelezala. Dnes som sa zobudila akasi fit, napätie pominulo, a ja sa citim tak netehotno... :( Napriek tomu stale dufam, ze to vyjde na prvykrat. Partner mal spomalene spermie, ja som uplne zdrava, v reprofite nam povedali, ze mame sancu tak 40%.
@babikadaska držim palce 🙂
@babikadaska Mne dr. povedal, že sa embryjko uhniezduje 2-3té deň. Nemusíš sa báť, a som sa tiež necítila tehotná. Držím palce.
dievčence dakujem 🙂
zajtra som 5.deň po ET, myslite, ze je skoro na test? Ja som si na vyvolanie ovulacie nepichla Pregnyl ako vela dievcat, co tu citam, ale Diphereline. Moze aj tento liek ovplyvnit vysledok testu v zmysle, ze nespravne ukaze pozitivny test?
Inak vy chodite do prace? Ja som uz od odberu vajicok na PEENKE, teraz je to presne druhy tyzden, a este tyzden doma mam pred sebou. Mam velmi stresujucu pracu, chcela som cakat doma v klude. Po odbere som sa aj tak spamatavala si 3 dni, mala som 19 vajicok a dva dni po odbere fakt velke bolesti, nemohla som sa ani pohnut poriadne. Tak vecsinu casu lezim, chodim na prechadzky so psami, varim, citam knizky ale hlavne citam vsetky diskusie na modrom koniku. je to velmi povzbudzujuce, pretoze velkej kope dievcat vyslo IVF na uplne prvykrat.
@babikadaska 5.den je veeelmi skoro.vraj az daky 11.den.tie lieky ti to neovplyvnia
@babikadaska Ja som začala testovať 7.deň, ale ducha som mala až 8-9tý deň.
@babikadaska kam chodievas do akeho centra?
Ahoj babikadaska. Ja som testovala na 8 deň a nemala som na teste nič. To ale nič neznamenalo, pretože som bola tehotná. ☺ Rozhodla som sa ale potom už netestovať a nestresovať sa. Počkala som až na krv. Vyplatilo sa ☺ podarilo sa na prvý krát. Síce to celé dopadlo hrozne, ale nestrácam nádej...
@slivuska30 chodim do Reprofitu do Brna
@lucifer06 dopadlo hrozne ak to je to,co si myslim, tak ma to mrzi :( a chystas sa na dalsie pokusy?
@montrojruza dakujem a co ty ? mas to uz za sebou alebo pred sebou alebo tiez prave cakas? 🙂
@babikadaska ja som po druhom vklade, úspešnom, uz mám vak, o 2 týždne ďalší ultrazvuk a už by malo byť vidno bodku 🙂
@babikadaska momentálne som v šestonedelí 😪, hneď ako budem môcť, pôjdem na KET
Ahoj baby, tie, čo ste boli úspešné, chcem sa spýtať, mali ste aj nejaké špeciálne pocity po transfere? Bolesti alebo niečo iné?
@ouroboros ja mam tie iste priznaky co yennn. uz od zaciatku. je to z tych hormonov netreba sa na to spoliehat.
ktory DPT si ? ja dnes siedmy..
dnes rano 7 DPT test negativny
skusim znovu o 2 dni
@ouroboros
Ja som vtedy o 2 tyzdne od poz.testu potratila.
Bola som potom v septembri ale to sa nepodarilo.
Teraz som 10.den po et a dnes v noci i rano som trosku nahnedo spinila😢
Tak nervy..
Ano sme v at.je to uz moje 5.ivf.
Mam cerstvych 39 a tak malo casu.
Drzim ti silno palce!!!!
Ty mas uz aspon jedno dieta.🙂
Rada ta tu vidim.
@ouroboros
Ja som este nikdy nemala ket.
Vzdy celu stimulku.
Mam zamrazene jedno-pokym viem,doktor vsak tvrdi ze su dve...
Kazdopadne ja som si povedala ze mrazaciky si necham na zle casy.kym som schopna produkovat vlastne zdrave vajicka,podstupim to cele.
Lebo starnem a co potom ked pominam aj mrazacikov?
Tych vyuzijem ked uz celkom nebudem schopna...
Lieky mi nerobia dobre ale nejako to beriem...skratka som neni schopna to vzdat.
Nejake podvedomie ma zenie ze raz to vyjst musi.
Tu ma na krv nevolaju.
Testovat treba 14.den.
Minule som mala uz na 10.den krasne ciarocky v tej nasej starsej teme....
Ale kedze som dnes v noci spinila bala som sa urobit test.
Asi testnem zajtra.
Ale pozeram ze stale trosicku spinim.tak asi z toho nebude nic.😢

Ahojte nepotrebujete niekto progesteron? Ostalo mi cele balenie