Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Baby máte skúsenosť s vkladanim prvojadier pri Ket?
@566nz na druhybden mozu byt aj 6, alebo 6 bunkove. Ano takto to robia bezne ze mrazia prvojadra.
No s tymito 2 bunkovymi som dopadla tak, ze som momentalne sice tehotna,ale mam velmi nizke hcg a nehybe sa. Dnes som bola na kontrolnom odbere, ale hcg stagnuje, tak idem este raz v piatok. Dnes som bola presvedcena ze bude vyssie, lebo mam vyraznejsie teh. Priznaky, aj ciarka na teste je tmavsia. Ale krv rovnaka. Nechapem...
Čaute baby, tie,čo ste mali pozitívny test,na aký deň ste mali ducha? Ja som dnes 7 dní po transfere jednej blastocysty a bielo :(
@sisinger ja som zatiaľ skúšala Dr Max (ten naposledy včera a nič), dnes som teda skúsila Mamatest a nič, bielo. Som aj hovorila manželovi,že tu babám na koníku Mamatest urobil ducha vraj aj z pohára čistej vody a mne ani falošného ducha nedá, svinucha lakoma 🙂) a potom sa ti ukázala čiarka neskôr?
@566nz
@yennn
Dakujem baby, ale neverim uz tomu :(
Najhorsia je ta nadej ked mas a ta potom prejde v sklamanie. Radsej hned vediet ze nic nebude z toho ako tato neistota.
Nevysvetlili, len ze nerastie a treba prist znova (uz treti x aj s prvym odberom ked ratam). Niekedy sa to stava, ze embryo sa sice uhniezdilo, ale slabo a tym padom sa asi nevyvija.
No nic, v piatok dam vediet...
Inak, ja mam plnu chladnicku liekov, upenlivo uz dva dni cakam na menzes (tehu nie som urcite), a kazdu noc sa mi cosi o ivf sniva. Preboha ved zosaliem kym sa to skonci 😀
Aj vy mavate taketo tematicke sny??
@joannita ach moja, držím ti päste, toto si pamätám z leta 2015. Najskôr údajne sa chytili obe embrya, hcg stúpalo, potom sa jedno pustilo, takže začalo klesať. Potom po 4 dňoch zase začalo stúpať a po týždni opäť klesať. Ako besni hľadali dva dni na ultrazvuku. Nakoniec hcg kleslo úplne a mohli sme ísť ďalej. Najhoršie je,že oni sami len hádajú. Takže želám, aby teraz hcg zázračne stúplo a už všetko posluchalo. Alebo,ak nemá,nech je to čím menej komplikované :(
Dievcata, prosim , ked ste sa ocitli v takej situacii - brali ste poctivolieky aj po negativnom teste a zaciatku menzesu - do vysledku hcg z krvi? Test vcera (9. Den po ET) snehobiely, ruzove spinenie a dnes aj slabe krvacanie. Do toho teplota nieco cez 38 a asi viroza. Beriem estrimax, Utrogestan, Clexane. Na krv sa dostanem asi az v utorok....
vsetkym babam zelam krasny sviatocny dnik, nech vam prinesie stastie,vo forme // ❤
ahojte dievcata...bola z Vas niektora 7.3 na punkcii v Ba ?
Babulky prosiiim nezostal niekomu menopur ?

@joannita ani na zaciatku nie? Ja chodim cele roky do gynfivu k mojej gynekologicke davno predtym nez sme sa rozhodli pre ivf, a ten obal som vzdy vidala babam na chodbe v rukach. Tak uz mam aj ja jeden 🙂