icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

misiatkooo
15. mar 2017

Ahojte nepotrebujete niekto progesteron? Ostalo mi cele balenie

babikadaska
16. mar 2017

Na svoje prve IVF a ET som bola tento pondelok 13.3. Prve tri dni som pocitovala velke napätie v podbrusku, tazko sa mi dlhsie stalo aj chodilo. Vecsinu casu som prelezala. Dnes som sa zobudila akasi fit, napätie pominulo, a ja sa citim tak netehotno... :( Napriek tomu stale dufam, ze to vyjde na prvykrat. Partner mal spomalene spermie, ja som uplne zdrava, v reprofite nam povedali, ze mame sancu tak 40%.

montrojruza
16. mar 2017

@babikadaska držim palce 🙂

meli8412
16. mar 2017

@babikadaska Mne dr. povedal, že sa embryjko uhniezduje 2-3té deň. Nemusíš sa báť, a som sa tiež necítila tehotná. Držím palce.

babikadaska
17. mar 2017

dievčence dakujem 🙂
zajtra som 5.deň po ET, myslite, ze je skoro na test? Ja som si na vyvolanie ovulacie nepichla Pregnyl ako vela dievcat, co tu citam, ale Diphereline. Moze aj tento liek ovplyvnit vysledok testu v zmysle, ze nespravne ukaze pozitivny test?
Inak vy chodite do prace? Ja som uz od odberu vajicok na PEENKE, teraz je to presne druhy tyzden, a este tyzden doma mam pred sebou. Mam velmi stresujucu pracu, chcela som cakat doma v klude. Po odbere som sa aj tak spamatavala si 3 dni, mala som 19 vajicok a dva dni po odbere fakt velke bolesti, nemohla som sa ani pohnut poriadne. Tak vecsinu casu lezim, chodim na prechadzky so psami, varim, citam knizky ale hlavne citam vsetky diskusie na modrom koniku. je to velmi povzbudzujuce, pretoze velkej kope dievcat vyslo IVF na uplne prvykrat.

zorkahorka
17. mar 2017

@babikadaska 5.den je veeelmi skoro.vraj az daky 11.den.tie lieky ti to neovplyvnia

meli8412
17. mar 2017

@babikadaska Ja som začala testovať 7.deň, ale ducha som mala až 8-9tý deň.

slivuska30
17. mar 2017

@babikadaska kam chodievas do akeho centra?

lucifer06
18. mar 2017

Ahoj babikadaska. Ja som testovala na 8 deň a nemala som na teste nič. To ale nič neznamenalo, pretože som bola tehotná. ☺ Rozhodla som sa ale potom už netestovať a nestresovať sa. Počkala som až na krv. Vyplatilo sa ☺ podarilo sa na prvý krát. Síce to celé dopadlo hrozne, ale nestrácam nádej...

babikadaska
18. mar 2017

@slivuska30 chodim do Reprofitu do Brna
@lucifer06 dopadlo hrozne ak to je to,co si myslim, tak ma to mrzi :( a chystas sa na dalsie pokusy?

babikadaska
18. mar 2017

@montrojruza dakujem a co ty ? mas to uz za sebou alebo pred sebou alebo tiez prave cakas? 🙂

montrojruza
18. mar 2017

@babikadaska ja som po druhom vklade, úspešnom, uz mám vak, o 2 týždne ďalší ultrazvuk a už by malo byť vidno bodku 🙂

lucifer06
19. mar 2017

@babikadaska momentálne som v šestonedelí 😪, hneď ako budem môcť, pôjdem na KET

ouroboros
20. mar 2017

Ahoj baby, tie, čo ste boli úspešné, chcem sa spýtať, mali ste aj nejaké špeciálne pocity po transfere? Bolesti alebo niečo iné?

yennn
20. mar 2017

@ouroboros ja este len idem na transfer dnes, ale uz teraz viem ze sa nemam nechat zmiast pocitmi. Uz teraz ma bokia prsia, bradavky, podbrusko a pali ma zaha. A to sa este nic nedeje. Tehotenske priznaky, zeby z toho hcgv podanom pregnyle ? 😉

ouroboros
20. mar 2017

@yennn ja viem, asi sa len moc nudím, tak sa pozorujem 🙂 držím palce, v ktorom CAR si?

babikadaska
20. mar 2017

@ouroboros ja mam tie iste priznaky co yennn. uz od zaciatku. je to z tych hormonov netreba sa na to spoliehat.
ktory DPT si ? ja dnes siedmy..

babikadaska
20. mar 2017

dnes rano 7 DPT test negativny
skusim znovu o 2 dni

amik123
20. mar 2017

@ouroboros
Ja som nemala žiadne príznaky a hlavne som konečne z toho nerobila žiadnu vedu nelezala som a isli sme behať po obchodoch. Chytili sa obidve a čakáme dvojičky. Predošlé razy som vždy niečo mala a iba som oddychovala.

osky
20. mar 2017

@ouroboros
Ahoj kde si sa tu vzala?
Pamätas si.ma?boli sme takto pred rokom v inej teme spolu.
Ty si teraz po et?

osky
20. mar 2017

@amik123
Prosim ta a kolke ivf mas za sebou?
A ak sa smiem spytat kolko mas rokov?

amik123
20. mar 2017

@osky
3ket sa podaril. Mám 30. Vždy sme vkladali 2.

osky
20. mar 2017

@amik123 jej dakujem ti za rychlu odpoved.ty si este mlada.
Drzim silno palce!!!!

ouroboros
20. mar 2017

@osky ahoj osky, jasne, že pamätám🙂 len už neviem, ako si dopadla...u nás tretie IVF, mali sme aj jedno KET, všetko márne. Teraz som druhý deň po ET a šaliem doma 🙂 mám 38 a jedno odrastené dieťa doma, prirodzene počaté. Len sme asi dlho čakali s týmto ďalším...ty ako?

ouroboros
20. mar 2017

@osky vy ste v At, však? No a ako ste teraz na tom?

osky
20. mar 2017

@ouroboros
Ja som vtedy o 2 tyzdne od poz.testu potratila.
Bola som potom v septembri ale to sa nepodarilo.
Teraz som 10.den po et a dnes v noci i rano som trosku nahnedo spinila😢
Tak nervy..
Ano sme v at.je to uz moje 5.ivf.
Mam cerstvych 39 a tak malo casu.
Drzim ti silno palce!!!!
Ty mas uz aspon jedno dieta.🙂
Rada ta tu vidim.

ouroboros
20. mar 2017

@osky juj,budem ti veľmi držať palce. A nešla si ešte na krv? Alebo si testovala doma? Mne povedali, že na 10 deň mám prísť.

ouroboros
20. mar 2017

@osky a to je piate ivf alebo počítaš do toho aj KET? Lebo 5 krát stimulovať, to je obdivuhodné, to by som nedala...ja už som túto tretiu stimulku silno zvažovala

osky
20. mar 2017

@ouroboros
Ja som este nikdy nemala ket.
Vzdy celu stimulku.
Mam zamrazene jedno-pokym viem,doktor vsak tvrdi ze su dve...
Kazdopadne ja som si povedala ze mrazaciky si necham na zle casy.kym som schopna produkovat vlastne zdrave vajicka,podstupim to cele.
Lebo starnem a co potom ked pominam aj mrazacikov?
Tych vyuzijem ked uz celkom nebudem schopna...
Lieky mi nerobia dobre ale nejako to beriem...skratka som neni schopna to vzdat.
Nejake podvedomie ma zenie ze raz to vyjst musi.
Tu ma na krv nevolaju.
Testovat treba 14.den.
Minule som mala uz na 10.den krasne ciarocky v tej nasej starsej teme....
Ale kedze som dnes v noci spinila bala som sa urobit test.
Asi testnem zajtra.
Ale pozeram ze stale trosicku spinim.tak asi z toho nebude nic.😢

ouroboros
20. mar 2017

@osky uf, to je sila. A teraz zbytočne nestresuj, špinenie nič neznamená. Zajtra testni,keď na to budeš mať náladu. Veľmi na teba budem myslieť a držať ti palce. Raz sa to musí podariť. A vy aj riešite nejaký zdravotný problém?