Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Ahojte, ja som dnes osmy den po druhom ET a zacinam spinit, takze predpokladam ze nic z toho...uz naozaj neviem co mam robit...po prvom ET som potratila v 8tt a spinila som od desiateho dna...mala som aj 3x KET a nic z toho...ani doktori nechapu, ze preco sa nic nechyta, kedze sme vraj obaja ok az na horsiu morfologiu... oplodnit sa oplodni ale dalej nic...
@maximiliana drzim palce ! Viem ze si si uz presla vselicim, to ma mrzi. Ale slabe spinenie tentokrat nemusi nic znamenat. Drz sa ❤
Dakujem, ale myslim ze sa to rozbehne...skoncili mi vsetky pregnylove tehotenske priznaky 😕 a dnes ma stary vytocil a cely den som riadila...
@maximiliana
Velmi.ma to mrzi.drzim ti palce.
Som na tom podobne.dnes 10.den a od polnoci spinim.najprv tmavy hnedy hlien cez den redsi a ruzovejsi...vecer som volala dokimu a pichol mi Proluton.
Ale pozeram ze uz zacinam na cetveno aj s malou zraueninou...takze asi koniec.
Test som este nerobila...
@osky ja som dnes skusila a biely ako sneh...este je skoro ale aj tak si myslim ze nic...ja mojmu ani nejdem volat...povie mi ze mam zvysit davku progesteronu a to viem aj sama 😊
@maximiliana mne doktor ovedal ze na test je priskoro.ze mam aspon do stvrtka pockat.
Ja vsak zatra testnem.
Raz mi uz na 10.den ukazalo pekne 2 ciarky.zajtra som 11.den...
nech aspon viem ci nieco odchadza alebo je to normalna ms.
Je to stale horsie.
Nedufam ze sa pripadne tehu udrzi.
Ale jasne.ked je test negativny a pride krvacanie je to ms v podstate.nezahniezdene tehu.aj v prirodzenom cykle to je tak.ci nie?
Ja chcem vediet ci mi vyplavuje vlozene elebo uz zahniezdene embryjka
Tak dievcata.
11.den a test biely ako sneh.
Spinenie cervenie a silnie.
Myslim ze to uz je jasne a premyslam ze idem od zajtra do prace.
Ako ste na tom vy?
@ouroboros ja som zistila ze v cechach sa to legalne da a pokial si najdem taku zenu tak v reprofite nam s tym pomozu.
Jasne ze to stoji od 20 000 hore,takze to je fakt posledna mozna varianta...
Neviem ake vysetrenia.najprv musim zistit ake vsetky uz mame a potom dalsie.vzdy sa da este skumat.
Neporadim ti nic.len pozitivne mysliet co je aj tak tazke.
Ja som tento raz dpravila vsetko mozne.
Jedla som ananas aj s tym stredom cely tyzden.
Pila som bio grepovy cerstvy dzus.
Jedla stiplave veci vela pila.
Hned som si k liekom od doktora nasadila ascorutin a jedla som hory vitaminov-ktore mimochodom uzovam cely rok...
Kupila som si Bryophyllum homeopatikum.
A priplatili sme si embryo glue a cult active pocas ivf...
Vzdy mame icsi...
A vidis.nic nepomohlo.
Zaplatila som cez 1700 eur plus tie vytaminy homeopatika....
Nic nepomohlo k uhniezdeniu...
Vsetko je na prirode....
Mozem sa aj zblaznit.
@osky citam kolko toho mas uz sa sebou, je to smutne ☹ Mas vysetrenu bunkovu imunitu? Napriklad zvysene NK bunky proti trofoblastu mozu zabranit uhniezdeniu..
@summer_103 no ved toto prave neviem presne ze co vsetko vysetrili.viem ze mi hustne krv picham si injekcie ked toto podstupujem a genetika vsetko ok.aj nejake protilatky zistovali ale co vsetko to musim zistit.v lete mi dokonca spravili hysteroskopiu aby pozreli aj maternicu.....neviem kde je chyba
@osky neviem odkial si, ale v ziadnom centre nerobia reprodukcnu imunologiu.. max. protilatky proti spermiam z krvi, ale to je uplne nerelevantne podla imunologov. Ja som bola na prvom vysetreni este v prahe, lebo na slovensku to nikto nerobil. Teraz sa uz da aj u nas, v BA je ambulancia a tiez v Nitre, ja som bola tam, lebo tam robia naozaj vsetko. Mozno bude stacic preliecenie prednisonom... Plati sa tam okolo 200 eur ale budes vediet na com si.
@summer_103 ja som vo viedni.a niesla som vzorky do specialneho vyskumneho laboratoria.dlho sme na to cakali.mne nerobili take vysetrenia v centre.iba mi dali odporucenie.vzali mi odbery ktore boli treba a co sa dalo poslali niekde oni do nemocnice alebo kam a na tie specialne som to niesla sama osobne.
@summer_103 inak aprednisolon beriem vzdy pred ivf pocas stimulky
@osky uff tak to ti neporadim, treba sa spytat lekara.. Neviem ci v rakuskych centrach riesia imunologicke poruchy, aj u nas sa tomu dlho branili, ale skusat jedno ivf za druhym bez toho vysetrenia bunkovej imunity a cytokynov je zle.. skus sa spytat este v teme Reprodukcna imunologia, mozno tam bude niekto z AT a poradi ti..

@ouroboros ja mam tiez doma jedno 7-rocne sidlo, prirodzene pocate. Ja som bola na ET dnes, tak odpocivam. Ale uprimne... neviem si predstavit, ze by bol dovod este dva ci tri dni lezat. Ked som mala prveho, tak v tom obdobi som ani netusila ze sme tehu (hoci sme sa snazili) a o tejto dobe som si veselo 3x tyzdenne skackala na zumbe 😀
Pytala som sa dnes doktorky pri vklade, ci mam nejake specialne opatrenia podniknut, ona ze nie. No jasne ze nejdem skackat na zumbu, ani lyzovat. Som doma, nechodim teraz do prace. Ale kedze uz doma jedno dieta je, ktore ma potrebuje, neviem si predstavit, ze by som este dva dni dalsie lezala...
Ale , fuha, ako to vydrzim do tej krvi, zatial nemam doma ani test tehotensky.... 😉
Ty si teda vklad mala vcera, ked spravne rozumiem?