Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@summer_103 aha.tak o tom neviem.
Ja sa teraz trosku zregenerujem a skusim Brno.
Najprv sa ale budeme upenlivo modlit o zazrak.mozno motyka vystreli...
@osky Drzim ti moc palce, urcite chod skusit brno, kamoske sa tam teraz podarilo konecne po 7 rokoch na prvy krat.. a viem ze aj tam riesia imunologiu a davaju prednison.
Ahojte babulky pridavam sa k Vam som dnes po ET 🙂 dufam ze sa bublinka aspon jedna uchyti 🙂 vsetkym drzim palce nech si najdeme //
@miskab ahojcek, ja som mala ET vcera 🙂 Kolko ti vlozili - dve? Predpokladam, kedze hovoris, nech sa uchyti aspon jedna. Mne tiez vlozili dve, vzdy som nad tym uvazovala ako nad zvysenim sance vobec otehotniet... ale ked uz ich mam vo mne, tak sa mi zda taketo uvazovanie "nech sa uchyti aspon jedna" maximalne nespravodlive. A to nemyslim na teba, viem ako to myslis. Tak isto sa vcera vyjadril moj muz, ked sme z centra odchadzali, ze nech sa uchyti aspon jeden... a ja ze: ktory - Jozko ci Anicka? Sa začal potiť 😀
Aj ja, tiež si mi bola povedoma ako si mi hovorila o malom a pokusoch ako to nevyšlo... Teraz to už bude lepšie, omnoho... Vieš že ja verím 😉
@miskab osem buniek mali obe. Bez predlzenej kultivacie, nakolko ja som mala iba 3 embryjka, nema vyznam v takom pripade cakat s PK, a riskovat, kedze nie je idealnejsie prostredie, nez maternica. A ten vyber uz aj tak je zuzeny - 2 z 3 🙂
Ak sa mozem opytat, co to znamena, ze uplne slabunke - bolo menej vyvinute?
Ja som v den vkladu mala 2x 8bunkove a 1x 7bunkove. Tak este cakam ako dopadne to tretie embryjko, asi zajtra by som mala volat a povedia co sa s nim stalo. V idealnom pripade ho este dame zamrazit. Aj ked 300€ pre jedno embryjko...
4 IVF a zase neuspesne ☹
9DPT test dnes rano negativny :(
Dobré ránko baby, ako vám je? Ja sa idem zblázniť a to je ešte len 4 DPT. Stále mám pocit ako pred MS, bolia ma prsia aj brucho cítim.
@babikadaska
Je velmi zavcasu a zalezi ma citlivosti testu.skus o 2 dni.drzim palce!!!!!
Dievcata nepotrebujete niektora diferelin a menopur mi ostalo menopur 6 praskov tych 75 jednotkovych a diferelin skoro cele balenie .Ak anko piste spravku.🙂
@ouroboros tiez GF, tak ktovie... Verim ze vedia co robia. Myslis ze by mohol byt problem ked vkladaju v iny den? Snad nie 🙂
Ja tiez citim brucho, prsia ma bolia, bradavky, aj záha ma pali. Ale to vsetko este od punkcie - takze som pochopila ze to je z toho hcg v pregnyle a teda nemam veris vsetkemu, co citim 😀
@osky skusim aj o 2dni jasnacka...
ty si ktory den po ?
a inak ja chodim do brna do reprofitu a som velmi spokojna urcite odporucam. podla mna maju vysoku uroven a najlepsie skusenosti.
inak mrazili mi z 8 embryi iba 2 -o ostatnych povedali ze to nema vyznam,hoci boli pomerne dobre, v porovnani s tym co tu pisete ,ze mrazia a vkladaju vam. celkom ma to zaskocilo,hlavne lekar ked nam to vravel,zdoraznil (asi preto ze sme slovaci a zrejme uz poculi rozne pribehy),ze z nas nebudu tahat zbytocne peniaze a zamrazia a budu vkladat len to co ma ozaj vyznam ! co si o tom myslite ??
@aluska1404 ak si z GF, tak ich od teba priamo v centre odkúpia naspäť

@osky ano? pocula som ze davaju standardne, ale to nestaci pocas stimulky. Mne kazali min. 6-8 tyzdnov pred, v malych davkach 5-10 mg denne.