icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

ouroboros
23. mar 2017

Baby, vidím,že mnohé z vás sú veriace,myslím tým naozaj praktizujuce veriace. Držte si svoju vieru, musí to pre vás byť veľká opora.

babikadaska
23. mar 2017

dievcata

na krv do centra idem v pondelok 27.3. - 14 DPT.

uvazujem vsak,ze este predtym - zajtra 11DPT by som zasla na krv k svojej gynekologicke.

co si o tom myslite ???

miskab
23. mar 2017

Babulky som 2.den po ET a nemam ziadne priznaky? ako ste na tom vy?

klaudiahu
23. mar 2017

@miskab hmmmmm skoro podobné som na tom aj ja....Skôr by som povedala že mám príznaky na ms waaaaaaa to čakanie 😖

klaudiahu
23. mar 2017

@babikadaska pri svojom prvom IVF som tiež bola počas čakania, u svojho ...Predsa je ten vzťah trochu iný osobnejši...Aspoň u mňa to tak je

miskab
23. mar 2017

@klaudiahu no sak prave to cakanie , aj mna sem tam zaboli brucho , no hadam je to dobre znamenie 🙂 pichanie nepocitujes ? lebo ja nie, ze vraj to je pri uhniezdovani a mna nic nepicha :(

klaudiahu
23. mar 2017

@miskab to som sem tam cítila, hlavne večer v ten utorok po vklade, len neviem či to nebolo skoro.Teraz už len klasické bolesti ako pred ms. A to mám dostať až v utorok.... Škoda že na toto čakanie nie je nejaký liek....Ja som totižto celé dni sama doma, vieš si potom predstaviť tie myšlienky v hlave🙄

miskab
23. mar 2017

@klaudiahu tak to mas dobre znamenie 🙂 uvidis budes tehulka 🙂 ja mam dostat v stredu menzes

ouroboros
23. mar 2017

@miskab @klaudiahu ani nehovorte, je to na zbláznenie. Ja som 5 DPT a tiež žiadne extra pocity, skôr ozaj ako pred ms. To pichanie som inak cítila pár dní, to je akože dobre?

miskab
23. mar 2017

@ouroboros ze vraj ano ze to je uhniezdovanie 🙂

klaudiahu
23. mar 2017

@miskab
@ouroboros takže určite máte aj ten pocit že tentokrát to jasné že bude a potom zas opačne....Ja som práve vo fáze že všetky kúzla a mágie sem....😂😂😂😂😂 Ono to URČITE bude dobré
Tešia má vaše pocity, lebo to máme cca rovnaké a nemôže byť že nám to nevide ...To by bola veľmi zlá štatistika 😗😝

klaudiahu
23. mar 2017

@miskab nech len pichá, hryzie, nech sú kŕče....To všetko zvládneme ... Len nech sa to jednoducho deje...Vsak chceme rodiť 😘

miskab
23. mar 2017

@ouroboros
@klaudiahu urcite nam to vyjde musi 🙂 a vsetkym snazilkam co sme tu 🙂

osky
23. mar 2017

@miskab 2. dwn???ß
a ake priznaky by si zu chcela mat.neblazni a hlavne sa nesleduj !!!!
oddychuj a uzivaj si to.

na stresy mas este more casu ked nahodou daco neklapne.

ale to tvoj pripad jasne ze nebude,takze klud.coskoro zu si tehu 😍

miskab
24. mar 2017

@osky 🙂 Dakujem za povzbudenie 🙂 len ked ten cas ide tak pomaly :/

babikadaska
24. mar 2017

baby 11DPT test negativny...
stale vsak verim ze mam iba zatial hcg nedostatocne a ze v pondelok po odbere krvi bude pozitivna sprava...

babikadaska
24. mar 2017

@miskab
@klaudiahu
@ouroboros
inak prvych 7 dni sa mi cakalo ako tak dobre. bola som v klude a vecsinu dna lezala a citala. tiez som takmer stale sama doma momentalne. potom som si urobila prvy test,negativny a odvtedy som.nervozna netrpezliva kazdu sekundu pozeram na hodiny a idem sa zblaznit.v stredu som jemne krvacala a odvtedy sa moja netrpezlivost este zhorsila. fakt uz neviem co so sebou :D
priznaky mam aj ja bolave a napäte brucho,strasne citlive prsia,viac jem a skoto chodim spat. avsak myslim si ze to mame vsetky a ze je to dosledok stimulacie a hormonov,ktore uzivame...

babikadaska
24. mar 2017

@oliva001 a kedy ides na druhy vklad ?? bude to KET ?

oliva001
24. mar 2017

@babikadaska 31.3. idem na konzultáciu a pravdepodobne potom počkám na ďalší cyklus. Pôjdem na ket, máme zamrazených 14 embryí, tak dúfam že prežijú rozmrazenie a druhý pokus sa vydarí.

yennn
24. mar 2017

@miskab naozaj, nesleduj sa, ziadne pichanie ci ine priznaky uhniezdovania nie su vobec povinne 😉
Podla mna to nase telo je z tych hormonov tak sialene zblbnute, ze momentalne sa mu neda verit ani vzduch, ktory dycha 😀 Ja som mala neskutocne tehotenske priznaky - ale este pred vkladom 😎 - palila zaha jak slak, boleli prsniky, aj bradavky, aj podbrusko. Stat sa mi to pred dvoma mesiacmi, som presvedcena, ze som tehu. A teraz vidis, este ani neboli embryjka vo mne... 😀 A bolo to isto z toho HCG v pregnyle, takze to beriem ozaj cele veeeeelmi s rezervou. Aj tieto priznaky mi uz pomaly odznievaju, prsia uz ma nebolia , bradavky... no cojaviem, ked si ich zrovna nestiskam heverom 😀 , akurat ta zaha je , ked som hladna. Ale dnes citim taky akoby vacsi prival energie, doteraz som bola taka unavena. Podla mna este stale z toho OPU, telo vedelo ze sa tam nejaky zakrok udial, takze preto to aj pobolievalo aj popichavalo. Nenahovaram si, ze sa daco uhniezdovalo. Jasne, ze verim, ze sa uhniezdili, no nepripisujem pichnutiu tento magicky vyznam. Predtym ma to pichanie sprevadzalo kazdy mesiac 😀 😀 😀
Takze sa hod do kludu 😘

babikadaska
24. mar 2017

dievcata neviem ci to bude vidno na fotke ale mam tam slabu ciarku..potvrdil mi ju aj manzel. som 11 DPT

babikadaska
24. mar 2017
yennn
24. mar 2017

@babikadaska ja ju vidim - asi v polke medzi testovacou a tym hornym modrym okrajom 🙂 Skus zajtra z ranneho 😉 Kolky den si?

yennn
24. mar 2017

@babikadaska uz vidim -11 🙂
A nebola si ma krvi este???

babikadaska
24. mar 2017

som 11DPT. je to moje uplne prve ivf a v strefu som aj krvacala. zatial sa mi nechce ani verit. rano urobim dalsi test,aj v nedelu. krv v pondelok.dovtedy sa budem udrzovat v nadeji...

ouroboros
24. mar 2017

@babikadaska otestuj radšej zajtra hneď ráno, to by malo byť lepšie vidno.

ouroboros
24. mar 2017

@yennn @miskab @babikadaska ja som si povedala,že nebudem testovať, v stredu idem na krv. Dovtedy asi síce vyletim z koze, ale nechcem zbytočne stresovať,lebo sa bojím neúspechu. Ani príznaky už nesledujem, tie hormóny aj tak robia všelijaké čary mary,nedá sa ani vlastnému telu veriť 🙂

yennn
24. mar 2017

@ouroboros mas moju podporu, presne to iste si myslim! Zatial nemam doma testy, uvidim dokedy vydrzim 😀

klaudiahu
24. mar 2017

@ouroboros
@yennn jaj baby mať tak vaše železné nervy... Ja už budem v nedeľu skúšať... Viem že skoro lebo v utorok som mala vklad ale inak sa zbláznim... Radšej sa utešiť že ešte je skoro vidieť tam niečo ako potom razom zistiť že to nevyšlo.

osky
24. mar 2017

@babikadaska bozinku ty tu stresujes....
Ved je tam!!!!!!!
To je super.aj ked je slabucka.
Zelam ti velmi aby tento prvy krok napredoval pre tvoje potesenie a nase povzbudenie.
Dievcata ja uz som na tom tak....
Ani nevnimam ze sa nieco stalo.
Keby som silno nekrvacala ani neviem ze daco bolo.
Nejako som sa cez to prehryzla a dufam ze depka sa uz nevrati.

K tym priznakom...
Nie su doveryhodne.ja mam stale bolestive prsia,odpor na urcite pacjy,som unavena a rano zavcadu hladna....typicke priznaky....

A mam ms.test som mala robit dnes.
Vsetci do mna hucia aby som este spravila.ale na co?
Ved zo mna bysli hektolitre krvi...
Takze nesledujte sa a myslite pozitivne !!!!!!