icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

osky
4. apr 2017

@babikadaska

aha.
no ja som vysadila lieky hned na dalsi den ako som zacala krvacat,kedze test bol.negat a isli zo mna zu doslova kusy....tie lieky vobec nepomahali,stale to bolo silnejsie a bolestive.
to bolo 21.3.tak poobede som ich vysadila a na dalsi den zu do prace.

babikadaska
4. apr 2017

@osky fiiha toto sa ti tiez stalo ??? no tak to ma mrzi :( najorv radost nadej a potom krute precitnutie :(

lekar mi dnes znovu napisal,ze zatial dalsie vysetrenia nie su potrebne (bol to moj uplne prvy pokus) akurat prida viac progesteronu pri KETE.a navrhol mi native cyklus.musim vygooglit co to znamena. kolko ivf a ketov mas celkovo za sebou??

prave som sa vratila od farara. bol tam so mnou aj manzel. drzal ma za ruku a pomodlili sme sa vsetci spolu za to,aby som mala silu a nadej. dost mi to pomohlo. uz som kludnejsia,babatko ma dufam pokoj v dusi.

simonesi
5. apr 2017

Ahojte, tehulky dajte aké ste mali príznaky po ET??? Ja som dnes 6 deň 🙈 ale mne vôbec nič nieje😬

montrojruza
5. apr 2017

@simonesi ahoj, pichanie na vajecnikoch : )

simonesi
6. apr 2017

@montrojruza ahoj iba???
pichanie mám, sem tam 😬

meli8412
6. apr 2017

@simonesi Ja som nemala Žiadne 🙂 Až 12ty deň nechuť na cigarety 🙂

simonesi
6. apr 2017

žienky 7 deň po ET rátam aj deň vkladu, aká je čiarka, je OK

osky
6. apr 2017

@simonesi
Fiha.nieco sa tam crta.na 7.den je velmi zavcasu.super.

martusianka78
6. apr 2017

@simonesi no vidim ducha🍀

bella1303
10. apr 2017

Baby ake lieky sa beru pri KET..estrofen a co este?idem si to dat u nas predpisat nech to nemusim na sk platit cele.dakujem

zaneta7
10. apr 2017

@bella1303 ja som brala estrimax a progesteron

simonesi
10. apr 2017

ahojte dnešný test 11 dni po ET a s krvi hcg pozitívne 😉

bella1303
10. apr 2017

@zaneta7 dakujem..uz to mamdoma

martusianka78
10. apr 2017

@simonesi a ked sa mozem opytat aka hodnota HCG ti vysla...a blahozelam uspesne tehu az dopororodu👏👍🍀

bella1303
10. apr 2017

Baby viem ze je to tema vakanie po transfere ale mozno by ste mi vedeli pomoct..moze byt folikul velky 3 cm?alebo som zle rozumela?ide totoz o to ze som dnes bola n kontrole bo v maji idem na umele oplodnenie..beriem zatial antiku kvoli cyklu..dr sa dnes cudoval aky mam velky folikul ze ci som nezabudla zjest tabletku..nezabudla ale ma napadlo ze som raz celu noc prevracala.tak ci to moze byt ovu

simonesi
10. apr 2017

@martusianka78 hcg som mala 685 😉

martusianka78
10. apr 2017

@simonesi pekne tak pekne tehulkovanie😉

simonesi
10. apr 2017

@martusianka78 ďakujem 😉

glopsa
10. apr 2017

@simonesi ahoj, brala si nieco po ET? Doplnky myslim

simonesi
11. apr 2017

@glopsa iba kyselinu listovú nič inšie 😉

ouroboros
11. apr 2017

@simonesi gratulujem konečne sa ku mne niekto pridal 🙂

jania023
11. apr 2017

@bella1303 folik 3cm je cysta
Ta musi prasknut skor ako pojdes do stimulky.

simonesi
11. apr 2017

@ouroboros ďakujem 🙂

bella1303
11. apr 2017

@jania023 fuu tak dufam ze praskne do vtedy.stimulovat zacinam az v strede maja.ja som myslela ze je to mozno len ovulacie..nemoze to byt tak?

ouroboros
11. apr 2017

@simonesi ako sa cítiš? Aj nejaké zmeny sú? Ty si mala transfer až po mne,ale asi po PK,však?

simonesi
11. apr 2017

@ouroboros áno mala som PK vklad bol 31.3 nooo a v podstate mi nič nieje sem tam jemne cítim pichanie v podbrušku a ty??? Tebe ako je

ouroboros
11. apr 2017

@simonesi ja akurát prsia hrozne cítim,najmä ráno. A som viac unavená,ale to možno aj z toho,že som prestala piť kávu.

simonesi
11. apr 2017

@ouroboros a kedy ideš na ult ???? Mne tiež nechutí káva ale zato Coca-Colu by som pila na litre 😂

ouroboros
11. apr 2017

@simonesi mne by aj chutila,len sa bojím,tak pre istotu ju vynechavam🙂 ale zato majonézu by som jedla polievkovou lyžicou a my doma také nikdy nejeme🙂 budúci piatok idem na ult,už sa neviem dočkať. Ty kedy?

simonesi
11. apr 2017

@ouroboros ja idem 28 🙂 tiež sa teším. A koľko si sú dala vložiť jedno či dve??? Ja jedno😉