Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@osky fiiha toto sa ti tiez stalo ??? no tak to ma mrzi :( najorv radost nadej a potom krute precitnutie :(
lekar mi dnes znovu napisal,ze zatial dalsie vysetrenia nie su potrebne (bol to moj uplne prvy pokus) akurat prida viac progesteronu pri KETE.a navrhol mi native cyklus.musim vygooglit co to znamena. kolko ivf a ketov mas celkovo za sebou??
prave som sa vratila od farara. bol tam so mnou aj manzel. drzal ma za ruku a pomodlili sme sa vsetci spolu za to,aby som mala silu a nadej. dost mi to pomohlo. uz som kludnejsia,babatko ma dufam pokoj v dusi.
Ahojte, tehulky dajte aké ste mali príznaky po ET??? Ja som dnes 6 deň 🙈 ale mne vôbec nič nieje😬
@simonesi ahoj, pichanie na vajecnikoch : )
@montrojruza ahoj iba???
pichanie mám, sem tam 😬
@simonesi no vidim ducha🍀
Baby ake lieky sa beru pri KET..estrofen a co este?idem si to dat u nas predpisat nech to nemusim na sk platit cele.dakujem
@simonesi a ked sa mozem opytat aka hodnota HCG ti vysla...a blahozelam uspesne tehu az dopororodu👏👍🍀
Baby viem ze je to tema vakanie po transfere ale mozno by ste mi vedeli pomoct..moze byt folikul velky 3 cm?alebo som zle rozumela?ide totoz o to ze som dnes bola n kontrole bo v maji idem na umele oplodnenie..beriem zatial antiku kvoli cyklu..dr sa dnes cudoval aky mam velky folikul ze ci som nezabudla zjest tabletku..nezabudla ale ma napadlo ze som raz celu noc prevracala.tak ci to moze byt ovu
@martusianka78 hcg som mala 685 😉
@simonesi pekne tak pekne tehulkovanie😉
@martusianka78 ďakujem 😉

@babikadaska
aha.
no ja som vysadila lieky hned na dalsi den ako som zacala krvacat,kedze test bol.negat a isli zo mna zu doslova kusy....tie lieky vobec nepomahali,stale to bolo silnejsie a bolestive.
to bolo 21.3.tak poobede som ich vysadila a na dalsi den zu do prace.