Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Kočky, kamarátke chýba 75 IU Menopur, ďakujem.
@simonesi ahoj, krvacanie pokracuje. Včera som mala riadne bolesti, mam pocit, že to zo mna vcera vypadlo. Dnes HCG 257 , bola som na ultrazvuk, doktor len povedal, že sliznica vysoká a zaver neviem. Zajtra zasa HCG a ultrazvuk. Ja neviem, čo si mam mysliet. Prsia ma bolia, dufam, že to nebude mimomaternicove, lebo ma uz picne fakt.
@glopsa ajoj podľa mňa už by si mala ležaťv nemocke na udržanie berieš aspoň niečo?
Kočky, poraďte mi. Mal niekto z vás pocity ako pred ms a výsledok pozitívny? Ja som strašne unavená, neviem či to nemám od utrogestanu (beriem 400mg ráno aj večer). Okrem toho mám mierne zvýšenú teplotu. Má s tým niekto skúsenosť?
Ahoj, ja som mala pozitívny výsledok a cely čas som mala pocit na ms. Bolelo brucho, nafukovalo ma a bolel ma chrbát. Pozitívny test som mala 7 deň. Ale ozaj slabulinka čiarka. Potom sa čiarka zvýrazňovala. Vkladali mi na 4 deň 8 bunkové embryo. Pýtajte sa, kľudne dopíšem. Viem, tiež som všetko skúmala🙂.
@bobricek1979 berem len progesterone 4 ks 200 ky
@darci17 Pravdu povediac už ani nerátam. 5. IVF, 4xET, 3xKET. Ale tentokrát tomu verím. A máme ešte 2 snehulienky zamrazené. Ja som nikdy nedostala ms, kým som nevysadila liečbu. Len sa bojím preto, lebo na druhý deň po et sme cestovali domov 5 hodín, a mala som pocit, že ma tá cesta poriadne vytriasla.
Ahojte, podrobne? Bolelo ma podbruško ako na ms. No občas som mala výrazne pichanie v podbrušku. Prsia boleli aj mna, no bolo to z pregnylu. Potom prestali a potom opäť začali;). Inak ja som nelezala, trosku prvý deň. Ale hneď po et som išla na nákup a cely deň som chodila so psami tri poschodia peši. Bežne som fungolvala v domácnosti a na piaty deň som išla so prace. Nešpinila som vôbec. Neviem, ak ma ešte niečo napadne, dopíšem. Kolky deň ste po et? Testovať idete? Držím každopádne palce.
Dievcata den vkladu sa rata uz ako prvy den?

@vrds ja som Ket mala včera 😉 Tiež blastocystu