Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@simonesi ahoj, krvacanie pokracuje. Včera som mala riadne bolesti, mam pocit, že to zo mna vcera vypadlo. Dnes HCG 257 , bola som na ultrazvuk, doktor len povedal, že sliznica vysoká a zaver neviem. Zajtra zasa HCG a ultrazvuk. Ja neviem, čo si mam mysliet. Prsia ma bolia, dufam, že to nebude mimomaternicove, lebo ma uz picne fakt.
@glopsa ajoj podľa mňa už by si mala ležaťv nemocke na udržanie berieš aspoň niečo?
Kočky, poraďte mi. Mal niekto z vás pocity ako pred ms a výsledok pozitívny? Ja som strašne unavená, neviem či to nemám od utrogestanu (beriem 400mg ráno aj večer). Okrem toho mám mierne zvýšenú teplotu. Má s tým niekto skúsenosť?
Ahoj, ja som mala pozitívny výsledok a cely čas som mala pocit na ms. Bolelo brucho, nafukovalo ma a bolel ma chrbát. Pozitívny test som mala 7 deň. Ale ozaj slabulinka čiarka. Potom sa čiarka zvýrazňovala. Vkladali mi na 4 deň 8 bunkové embryo. Pýtajte sa, kľudne dopíšem. Viem, tiež som všetko skúmala🙂.
@darci17 Pravdu povediac už ani nerátam. 5. IVF, 4xET, 3xKET. Ale tentokrát tomu verím. A máme ešte 2 snehulienky zamrazené. Ja som nikdy nedostala ms, kým som nevysadila liečbu. Len sa bojím preto, lebo na druhý deň po et sme cestovali domov 5 hodín, a mala som pocit, že ma tá cesta poriadne vytriasla.
Ahojte, podrobne? Bolelo ma podbruško ako na ms. No občas som mala výrazne pichanie v podbrušku. Prsia boleli aj mna, no bolo to z pregnylu. Potom prestali a potom opäť začali;). Inak ja som nelezala, trosku prvý deň. Ale hneď po et som išla na nákup a cely deň som chodila so psami tri poschodia peši. Bežne som fungolvala v domácnosti a na piaty deň som išla so prace. Nešpinila som vôbec. Neviem, ak ma ešte niečo napadne, dopíšem. Kolky deň ste po et? Testovať idete? Držím každopádne palce.

@vrds ja som Ket mala včera 😉 Tiež blastocystu