icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

simonesi
17. máj 2017

@vrds krásny👍

vrds
17. máj 2017

@simonesi konecne! minuly tyzden som bola vynervovana z toho, az v sobotu mi trosku odlahlo😀si ma dostala s tymi tvojimi ciarkami;) take nadherne mas a ja som mala take nic😒
dufam ze zavolaju nejako doobeda-rano😂 nech som uz fakt kludna! esteze som si vcera vybrala dalsie lieky, lebo mi povedala ze mam prist zase za 2 tyzdne. to by mal mat mrnus za sebou 5tt. ach, som taka stastna, ze mi zrazu na praci vobec nezalezi😍

simonesi
17. máj 2017

@vrds nooo každému rastie hcg inak 😉a mne dnes čiarka zoslabla takže mi hcg klesá, porazí ma to iste čo minulý mesiac 😢

vrds
17. máj 2017

@simonesi coze? to nie asi.... 😲dufam v to... verim ze len blby test..... chapes ze ako mne tie testy strajkovali....

simonesi
17. máj 2017

@vrds veď uvidím krv mi ukáže ale urobila som dva takze už to poznám 😬

simonesi
17. máj 2017

Dnešny

simonesi
17. máj 2017

@vrds vcerajši

vrds
17. máj 2017

@simonesi ach jaj 😤 ides na kontrolu

simonesi
17. máj 2017

@vrds Jo dnes pôjdem znovu na odber

pravdoluba
17. máj 2017

@simonesi juj tak toto vyzerá nádherne 😘😘🙏🙏😇

pravdoluba
17. máj 2017

@simonesi ja by som povedala len jedno, hlavu hore. Ja som mala na teste v minulosti toto isté, ale z krvi bolo hcg vyššie. Držím palčeky 🙏🙏👶

pravdoluba
17. máj 2017

👎🙏👶👎🙏

pravdoluba
17. máj 2017

@vrds preklad smajlíkov nebude to zlé, veríme, bude bábo, nemôže to byť zlé keď veríš.

simonesi
17. máj 2017

@pravdoluba veď uvidím už počkám na krv a uvidím ako bude tak bude

vrds
17. máj 2017

@simonesi no tak hcg 838, piatok kontrolny odber... tak len nech rastie

simonesi
17. máj 2017

@vrds no tak ti poviem že to je dosť 👍 super
Som dnes teda zvedavá na to moje hcg keďže moje čiarky boli odost silnejšie, potom napíšem 😉

pravdoluba
17. máj 2017

😍 👶 super

simonesi
17. máj 2017

@vrds ja mám včerajšie hcg 404

vrds
17. máj 2017

@simonesi no to mas super!!!!

simonesi
17. máj 2017

@vrds dnes hcg 169 kleslo 😢bábo to vzdalo

vrds
17. máj 2017

@simonesi coze????? to ma mrzi!!!! preco sa to deje?????

simonesi
17. máj 2017

@vrds prečo????nik nato nedokáže odpovedať 🙁 ja to dám, prežijem to mám jedno zdravé dieťatko
A halooooooo tebe držím palce všade nech sa tešíš a užívaš tehu 😘

simonesi
17. máj 2017

@vrds budem tu iked už na IVF nepôjdem tak podávaj o sebe info 😊

vrds
17. máj 2017

@simonesi dobre budem. si zlata. no ja teraz cakam na piatok. inak nic necitim, ziadny vytok, bolesti... dnes som mala na veceru kysle ryby😅
pocuj, ta genetika by ti nepomohla? ja som mala z 5 top embrii iba dve dobre... tak som si usetrila 3 cykly skusania.... ja som sa dnes v praci dopocula ze ma chcu vyhodit, tak uvidim, mozno sa hodim aj na pn....
tak to zatial take novinky🙂 mna hento fakt mrzi, dokelu, nechapem sak tie ciarky boli ukazkove... :( ananas si papkala? ja este stale davam aj ked uz to moc nemusim

simonesi
17. máj 2017

@vrds ja mám genetiku Ok aj embrya boli Ok proste všetko sa pre niečo deje😉 hej rýchlo na PN potom ta nemôžu vyhodiť 😉

glopsa
17. máj 2017

@simonesi juj coze? Take ukazkove testy a teraz toto. Tak som drzala palce. Drz sa.

nika7787
18. máj 2017

Tak dockali sme sa a zajtra krvicka. Obavy a strach su velke, ale stale je aj nadej 🙏

pravdoluba
18. máj 2017

@nika7787 neboj, už je to tak blízko. Myslím na teba. 🙏 daj vedieť ako to dopadne.

pravdoluba
18. máj 2017

@simonesi to mi je veľmi ľúto. . 😢, tu sú slová zbytočné. . 😔 veľa síl.

nika7787
18. máj 2017

@pravdoluba dakujem 😉 urcite dam vediet