icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

osky
18. máj 2017

@simonesi
moja a preco zu neskusis?
ci zu mas dost?

nevzdavaj to este,ked vidis ze sa uchyti...hladaj pricinu.

19martinka89
18. máj 2017

Ahojte viem ,že sa to vsade riesi, ale od kedy ratate den po po vklade z toho dna alebo az den po tom? Pozerala som si tabulky hcg a ak sa to ma rátať po tak som v norme ak od dna vkladu tak uz nie. Moja prva hodnota bola 76 a po 4 dnoch 218.

nika7787
18. máj 2017

@19martinka89 den vkladu by sa nemal ratat

vrds
19. máj 2017

takze dnes mame kontrolny odber. test vyzera lepsie ako v utorok. snad vysledky budu uspokojive.

vrds
19. máj 2017

jaj je to hcg nie hgh😳 je na mna prilis skoro rano 😏

pravdoluba
19. máj 2017

@vrds vyzerá super. Tešíme sa na ďalšie potvrdenie 😘

pravdoluba
19. máj 2017

@19martinka89 deň vkladu nerátaj. Tak ako písala nika.

laurakrauz
19. máj 2017

Ahojte dievčatá,

podarilo sa mi napísať dva skutočné príbehy žien, ktoré absolovali IVF, ak si chcete krátiť čas čakania na výsledky ET, budem rada, ak sa zastavíte na mojom profile ... Príbehy sú spracované do knižnej podoby, takže sú dosť podrobné...

https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-iii-cast-au6eub/

simonesi
19. máj 2017

😍
@vrds paráda takto to má ísť👍

simonesi
19. máj 2017

@osky ja už jedno dieťatko mám, a siliť to nebudem tak som dotoho šla buď to výjde alebo nie, ja vždy všetko beriem, že všetko je tak ako má byť😉 ja mám komplet všetky vyšetrenia aj hemato všetko, nuž jeden zázrak mi stačí 😝

vrds
19. máj 2017

@simonesi presne toto povedala aj moja kamoska. ze raz uz prirodu oklamala a druhy krat to uz nebude silit🙂
no bola dom na krvi... zevraj o druhej budu vysledky. tak som zvedava ci mi zavolaju, alebo zasa na mna zabudnu, a budem si to musiet zhanat sama. 😅

vrds
19. máj 2017

@simonesi tak hcg vyse 2000 a zacala som krvacat. sedim v cakarni 😭😭😭😭😭😭

nika7787
19. máj 2017

@pravdoluba takze cakame babo...hcg vysoke 😍

simonesi
19. máj 2017

@vrds jeeeeemine chod na vyšetrenie možno je všetko Ok držím palce 😉

pravdoluba
19. máj 2017

@nika7787 moja, tak to má byť 👶👶👶 oplatilo sa čakať a veriť. A to ty si ani netestovala však? Tak teraz idem čakať ja. Tešííím sa preveľmi. 😍

pravdoluba
19. máj 2017

@vrds drž sa. Neboj, isto bude všetko ok.

nika7787
19. máj 2017

@pravdoluba vobec som netestovala. S manzelom sme nechceli. Ale dnes otestujem 😍

pravdoluba
19. máj 2017

@nika7787 zlatá. 🙂 Ja prežívam také zvláštne pocity. Po 3 neúspešných IUI sme sa dali na Ivf a neostáva mi nič len čakať. Uvidím ako vydržím s testovaním.

vrds
19. máj 2017

@simonesi maly je tam. dostala som injekciu a idem pn😳 snad krvacanie prestane, a buduci tyzden kontrola. hcg bolo 2800.

glopsa
19. máj 2017

@vrds drzte sa a pekne odychujte.

pravdoluba
19. máj 2017

@vrds držkajte sa 😍😍😍

nika7787
19. máj 2017

Takze moj dnesny na 14 den po KET. Fazulka je potvrdena. HCG je krasne vysoke

nika7787
19. máj 2017

@pravdoluba tiez mam pocity zmiesane. Na jednej strane sa chcem tesit ale nakolko sa posledne tehotenstvo skoncilo potratom v 7 tt je to este predcasne. Ale v kutiku srdca je radost velka 😍

pravdoluba
19. máj 2017

@nika7787 juj krása 😍😍😍😍😍 len tak ďalej. Poznám aj ten pocit straty, ale treba veriť, nič nám nezabráni v tom, aby sme verili. Držím palčeky. 😀

vrds
20. máj 2017

@simonesi tak krvacat som prestala, uz vcera vecer. tak asi len nejaka zilka, nic ma neboli, tak to tam hadam tak aj ostane. to boli nervy. vcera som tam letela ako vietor. porusila som snad vsetky dopravne predpisy..... koniec toto:(

19martinka89
20. máj 2017

dva krvne testy za sebou hodnota stúpa a až o 3 týždne na ultrazvuk .Máte rovnaké skúsenosti? je to moj prvý pokus.Len ako vydržať bez vedomosti či ozaj stále rastie???

miskab
20. máj 2017

Babulky nezostastal niekomu menopur ?

19martinka89
20. máj 2017

@miskab mne ostal len jedna davka

simonesi
20. máj 2017

@vrds super, odpočívaj hlavne a držte sa 😉

pravdoluba
20. máj 2017

@miskab ja mam nejaký. Koľko potrebuješ?