Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Ahojte viem ,že sa to vsade riesi, ale od kedy ratate den po po vklade z toho dna alebo az den po tom? Pozerala som si tabulky hcg a ak sa to ma rátať po tak som v norme ak od dna vkladu tak uz nie. Moja prva hodnota bola 76 a po 4 dnoch 218.
@19martinka89 den vkladu by sa nemal ratat
jaj je to hcg nie hgh😳 je na mna prilis skoro rano 😏
@vrds vyzerá super. Tešíme sa na ďalšie potvrdenie 😘
@19martinka89 deň vkladu nerátaj. Tak ako písala nika.
Ahojte dievčatá,
podarilo sa mi napísať dva skutočné príbehy žien, ktoré absolovali IVF, ak si chcete krátiť čas čakania na výsledky ET, budem rada, ak sa zastavíte na mojom profile ... Príbehy sú spracované do knižnej podoby, takže sú dosť podrobné...
https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-iii-cast-au6eub/
@pravdoluba takze cakame babo...hcg vysoke 😍
@nika7787 moja, tak to má byť 👶👶👶 oplatilo sa čakať a veriť. A to ty si ani netestovala však? Tak teraz idem čakať ja. Tešííím sa preveľmi. 😍
@vrds drž sa. Neboj, isto bude všetko ok.
@pravdoluba vobec som netestovala. S manzelom sme nechceli. Ale dnes otestujem 😍
@nika7787 zlatá. 🙂 Ja prežívam také zvláštne pocity. Po 3 neúspešných IUI sme sa dali na Ivf a neostáva mi nič len čakať. Uvidím ako vydržím s testovaním.
@vrds držkajte sa 😍😍😍
@pravdoluba tiez mam pocity zmiesane. Na jednej strane sa chcem tesit ale nakolko sa posledne tehotenstvo skoncilo potratom v 7 tt je to este predcasne. Ale v kutiku srdca je radost velka 😍
@nika7787 juj krása 😍😍😍😍😍 len tak ďalej. Poznám aj ten pocit straty, ale treba veriť, nič nám nezabráni v tom, aby sme verili. Držím palčeky. 😀
dva krvne testy za sebou hodnota stúpa a až o 3 týždne na ultrazvuk .Máte rovnaké skúsenosti? je to moj prvý pokus.Len ako vydržať bez vedomosti či ozaj stále rastie???
Babulky nezostastal niekomu menopur ?
@miskab mne ostal len jedna davka
@miskab ja mam nejaký. Koľko potrebuješ?

@simonesi
moja a preco zu neskusis?
ci zu mas dost?
nevzdavaj to este,ked vidis ze sa uchyti...hladaj pricinu.