Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@22erik tak sa opýtaj na repro -imuno v centre čo ti povedia....ja som si chcela byť už istá....nemám čo stratiť....ja som bola v NR u Dzurilky stálo to 250 EUR ufff...no čo už....mňa už tlačí strašne čas...
@maculicek1977 veď toto že čas aj mna tlači nakoľko sa mi už aj prestávajú vytvárať vajíčka 😒
@vrds jeeeejha toto nechapem to akoze preco s tebou nic nerobili? ja som mala pri prvom IVF to iste zacala som krvacat isla som na pohotovost a tam som natrafila na taku hnusnu doktorku ze co placem ze sak to neberu este ako tehotenstvo ze ona mi nic nemoze dat ze mam cakat , no ale ja som to tak nenechala isla som do druhej nemocnice a tam si ma pekne nechali dali infuzky , tabletky .... sparavil mi sono babo tam bolo,pekne bolo vidiet uz aj srdiecko bilo.... dakujem tomu doktorovi zachranil mi maleho povedal ze mi hrozil potrat , mala som hematom v maternici a ten by mi mozno zabil babo....tak si ma tam hned nechali, a som mu za to strasne vdacna .... tak sa nenechaj odbit a hlavne necakaj
@vrds ono je to ťažko... takto skoro nemajú ani lekári veľa možností... ja som skončila v nemocnici a aj tak som len pokračovala s utrošom a ležala... (to som mohla aj doma...) a to som bola už v 8. týždni... buď to bábätko ustojí alebo nie... pravdu povediac v centre mi aspoň urobili sono... v nemocnici skontrolovali sonom na začiatku, či sú krpci ok a vyzerali napriek krvacaniu v poriadku a keď ma púšťali po týždni z nemocnice tak ich ani sonom neskontrolovali... (či sú ešte tam...) vybavila som si sono v centre... takže sa drž a želám ti aby to maličké ustálo ... stáva sa to... (moji malí to ustáli...)
stalo sa to, co sa ma stat. este mam jedno embryo, len musi byt pauza 2 mesiace
@zaneta7 ani ja to nechápem. Nechápem čo sa stalo. Bolo uhniezdene všetko ako má byt a zrazu toto... ani lekárka nechápala. Krv z toho rana ako som za začala krvácať bola ukazkova. No proste sa to niekde posralo.. geneticky vyšetrené embryo po PK. Neviem čo mám viac urobiť pre to. Už som sa vyplakala. Človek ide ďalej. Čo mám robiť:( nerozumiem prečo nevedia zistiť čo sa stalo:( ktoviekolko takých potratov som už mala... len teraz už ani neovulujem a nemám inú šancu ako ivf:( len keď to ani neudržím tak neviem 😨
Aj mna teraz po druhom neúspešnom ivf poslali na hematologiu spolu sparterom
A aj na genetické má poslali

@maculicek1977 ďakujem za odpoved , ja už mám tiež druhé neúspešne ivf za sebou a tak ma pred posledným poslali na tieto vyšetrenia . Prvé embrio sa mi ujalo no bolo mimomaternicove ... na imunologiu je tiež treba ísť ?