icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

kubik12
5. júl 2017

@andrea_lizzy krv to nie je..len taky vytok hnedy alebo ružový 😖 a ano druha čiarka tam bola ale taká viditelno-neviditelna 😂 beriem progesteron 200mg rano vecer... a fraxiparin moze sa na 7/8 den uhniezdovat?? Neni to neskoro 😲 viem vela otazok 😂

andrea_lizzy
5. júl 2017

@kubik12 jasne, ze moze. To uhniezdovanie to neznamena to, ze blastula hatchuje a prisaje sa k sliznici maternice. Uz moze byt prisata, ze par hodin po transfere ti sa to tam pekne usadilo. A leb sa to zahlbuje a pricucava nizsie a dalej a narazilo na cievku. Pri uhniezdovani si myslim, ze maternica ide maraton, prekrvena na 300%. Len pekne lezkaj a uvidis. Hnedy vytok ruzovkastny nic neznamena. Ja som mala vcera Always night mega XXL a to je pruser 😄☝🏼

kubik12
5. júl 2017

@andrea_lizzy ak by to bola mrcha tak bi som sa uz asi rozkrvacala ne? Neviem či rano testnut alebo počkať do piatku 😨 je to skoro??

dzenar
5. júl 2017

Ahojte baby som zacala krvacat po et mam uz aj vysledok hcg pozitivny je to zle však😢

kubik12
5. júl 2017

@dzenar ahoj moja aj ja som včera začala spinit 😖 aj dnes mam taky cudny vytok do hneda aj sem tam do ružová 😝 neboj sa ved mas pozitívny vysledok vdetko bude dobre držím ti palčeky😘 ja som len 8den po et a verim, ze to sa len babo pevne uhniezdilo 🙏

andrea_lizzy
5. júl 2017

@dzenar preco zle?? Holka ved si moja nadej!😄😄😄😄🙏🏼 Ze krvacas a mozes byt tehu.

andrea_lizzy
5. júl 2017

@dzenar len sa riad pokynmi lekarov, neboj, ak mas pozitiv budu ta sledovat a pomozu ti. Neboj. Drzim moc palceky

andrea_lizzy
5. júl 2017

@kubik12 kubik ja som sa rozkrvacala na druhy den. Neboj, u teba je vsetko ok. A testuj rano urcite.

dzenar
5. júl 2017

Dakujem vam baby

kubik12
5. júl 2017

@andrea_lizzy myslíš zajtra rano 😒 neni to este skoro? Ďakujem ti ze ma tak povzbudzujes 😘 prajem tu len vsetko dobre moja 👍

andrea_lizzy
5. júl 2017

@kubik12 kubik testuj kazdy den prvy ranny moc. Bude to dobre moja. Mne skoncilo krvacanie, ale krize ma bolia tak, ako keby mi lamali kosti v tele. Celu stimulaciu, odber, transfer mi nic nebolo, ziadne vedlajsie ucinky a teraz posledne dni pred finale jak keby po mne hodili traktor, taka bolest a tazoba. Ale verime ✌🏼✌🏼

dzenar
5. júl 2017

Len to uz ako keby sa mi rozbiehala menstruacia😢ale nestresujem dufam ze bude ok

bella1303
5. júl 2017

@andrea_lizzy aj som rozmylala ze by som sla ale do rakuska na sk mi je daleko a nemozem byt uz tak dlho na sk maly mi ide od konca augusta uz do povinnej skolky a nemozme ich zobrat kedy sa nam zachce.som sa rozhodla ze to nechame uz tak.mam zdraveho drobca a to je hlavne. Neviem ci by som to zvladla od zaciatku

kubik12
6. júl 2017

@andrea_lizzy drzim ti všetky palčeky aby ti všetko vždy dobre dopadlo 🙏 👍 ja asi zajtra skusim testnut 😉 ak sa odhodlam...bojí m 😖 ved ja vlastne neviem ani kedy mam mat mrchu

mirka779
6. júl 2017

ja som 7 den po transfere robila som si test ale bol negativny ne je to priskoro testovat ?

rogiii
Odpoveď bola odstránená
andrea_lizzy
6. júl 2017

@mirka779 Mirka velmi skoro. Skus az 10.den.

andrea_lizzy
6. júl 2017

vnutorne ver a vsetko bude super. Uvidis ✨✌🏼

mirka779
6. júl 2017

@andrea_lizzy skusim na 10 den ale mam aj bolesty ako keby som mala menštruaciu aj prsia ma pobolievaju ste mali taketo skusenosty

mirka779
6. júl 2017

baby račej netestujte ja som testovala dnes 7 den a negativne cely den pokazena nalada ale pondelok idem na krv tak uvidim ako to dopadne ...hlavne všetkym vela štastia drzim palce ..... hlavne nestresujtee :D

andrea_lizzy
7. júl 2017

@mirka779 Mirka 7.den je prilis skoro, nie je sanca, pokial necakas trojicky, aby ti test nieco ukazal. Pockaj na krv, niektorym babam ukazal test dve ciarky az v 11.dni

kubik12
7. júl 2017

@andrea_lizzy ahoj moja ako sa cítiš co máš nové 🙂 ja som dnes testovala a nevyšla mi ani jedna ciarka 😂 celý test biely..uz nebudem testovať necham to na krvicku 😝 a som 10den po et..este stale slabucko spinim ale iba kus

andrea_lizzy
7. júl 2017

@kubik12 kubik neboj bude to dobre. Ja zas dnes opat spinim, uz to vsetko prestalo a dnes rano opat, nechapem, nikdy som nemala taketo spinenia ani problemy s cyklom, takze nieco sa mi tam deje podla vsetkeho 😄🙏🏼 Prave citam tu na fore, ze 11.den mali negativny test baby a uz 13.den mali pozitivny krvy test. Hlavu hore kubik, bude dobre 🤜🏼🤛🏼

kubik12
7. júl 2017

@andrea_lizzy ja viem, že bude 😉 uz som aj ja po termíne 😍 ak by to mala byt mrcha tak by sa yz

kubik12
7. júl 2017

@andrea_lizzy už spustila ne?? A neboj to nic bude to dobre a hlavne pozitívne 😍 držím palčeky

mirka779
7. júl 2017

@andrea_lizzy diky počkam do utoroka

jarika22
9. júl 2017

Neviete náhodou, či sa estrofem berie aj po ket? Alebo už len utrogestan?

jarika22
9. júl 2017

@ereska Ahoj. Čo máš nové?

jarika22
9. júl 2017

Chystá sa niekto budúci týždeň na Et alebo ket? Ja mám naplánovaný ket na piatok. Teraz už len čakať, či sa embryjko rozmrazí v poriadku.

nika7787
9. júl 2017

@jarika22 ahoj ja som brala aj po vklade a vlastne az do 12tt