icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

ereska
30. jún 2017

@jarika22 ano mojko len do vkladu 🙂

andrea_lizzy
1. júl 2017

Ahojte dievcata, som tu nova a neviem akosi zaspat a v hlave plno otazok, tak sa chcem opytat. Dnes som 7. den po vklade, ale tri dni uz malinko spinim a to len take male kusky hnede ako nitky. A hrozne mam pocas dna navaly tlaku do lona, ze neviem ani cinma to boli maternica a ci vajecniky a ci mocovy mechur. Dnes som sa aj ako hrdinka testla poobede, styri kvapky narychlo, ze aby som mala v sebe take ospravedlnenie, ze aj tak bol zle ocurany 🙂)) ked nic. Chcem sa opytat, vsade sa pise, ze babam sa rozbehol menzes pocas cakania, ale mne doktor povedal, ze menzes nemoze prist, ked sa berie utrogestan. Tak neviem, co bolo to moje spinenie. Mala som 5 dnovu kultivaciu a vlozene 2 embryjka (hb a xm) v Reprofite v Brne. Verim 🍀🙏🏼

bella1303
2. júl 2017

@andrea_lizzy ahoj ja som po ket tiez spinila a mam uz 4,5 rocneho syna.teraz 2 krat som nespinila a menzes som dostala az po vysadeni liekov ,nevyslo nam to. Test bol negativny?

andrea_lizzy
2. júl 2017

@bella1303 ja odrana trosku krvacam, ale je to zatial slabe, myslis, ze je este niejaka sanca?

bella1303
2. júl 2017

@andrea_lizzy normalnou cervenou krvou? Ja dom mala lenhnede spinenie

andrea_lizzy
2. júl 2017

@bella1303 ano Belli, uz je ta krv cervena. Rano bola len hneda. A mam aj bolesti ako pri menzese.

bella1303
2. júl 2017

@andrea_lizzy joj to asi moc dobre nie je..ale nezufaj este to moze byt pozitivne.nevolala si si do centra? Ti poradia co a ako,mozno by zvysili davku progesteronu

andrea_lizzy
2. júl 2017

@bella1303 belluska volala som, doktor mi povedal, ze to nie je menzes, beriem vysoke davky progesteronu, co stopuje menzes. Moze to byt cokolvek, ale krv nie je dobre znamenie. Ja uz mam jedno dievcatko, 9r dcerku a prvykrat sme skusili IVF po rokoch nedarenia. Ale stale verim, ze aspon jedno z tych dvoch sa tam zakuslo jak upircatko 🙂

bella1303
2. júl 2017

@andrea_lizzy silno drzim palce!! Ak krvacas len troska tak nemoze to byt to implantacne krvacanie?inak si pisala ze si testovala poobede..ked budes chcet testnut tak z raneho mocu.mne uz 8 den bolo nieco vidiet kuk moj album

bella1303
2. júl 2017

@andrea_lizzy este ma napadlo..krv sice neni dobre znamenie ale nemusi ti hned znamenat ze sa nepodarilo ja somvobec ani nekrvacala ani nespinila teraz a vidis nic s toho.skus vela oddychovat

andrea_lizzy
2. júl 2017

@bella1303 dakujem Ti belli za krasne povzbudive slova. Snazim sa cely den lezat, cele lono ma mierne pobolieva a krv je taka, ze dve vlozky pocas dna. Je to ine ako normal moje ms, ja prvy den vzdy niagare, aj druhy a treti uplne donemlatom 🙂 a toto je take slabsie. Vraj je rozhodujuci zajtrajsom, ci to ustane alebo to da prvu pardubicku 🐎

bella1303
3. júl 2017

@andrea_lizzy ahoj Andrejka tak ako?uz lepsie?

petajan
3. júl 2017

@andrea_lizzy ahoj,aj ja som vo všetkom nováčik. ja som mala vklad 18.6 a už na 6 den po ET som začala krvácať,predtým 2 dni špiniť-skoro nič a potom sa spustila krv. takže hlúposť čo lekár ti hovoril že sa nemôže spustiť menzes. Aj som vkladala utroš a ani to nezastavilo krvácanie. a vlastne špiním dodnes☹ takže u mna ET nevyšiel. držím ti palce aby si mala viac šťastia ako ja🙏

andrea_lizzy
3. júl 2017

@bella1303 belluska ahoj, rano som sa zobudila a sa mi zdalo, ze to slabne a potom sa isla konecne tronit po troch dnoch 😄 a uplne niagare 😤 Mam aj bolesti ani nie ze krce, ale kontrakcie. Rano som volala s Brnom, ze mam byt v klude, ze mozno odislo len jedno embryjko. Tak som teda v klude, kukam si bugaboo kociky a myslim pozitivne 😄 Cez to vsetko mam v prist v pondelok na krv a na sono. O dios mios to je cely tyzden, tak snad dovtedy uprosim cely vesmir 😉

andrea_lizzy
3. júl 2017

@petajan ahoj dakujem za odpoved, ved ano, citala som to velakrat na tomto fore, ze menzes uplne v pohode sa spusti. A mala si j krce? A kolko embryi Ti vkladali?

petajan
3. júl 2017

@andrea_lizzy dala som vložiť iba jedno. krče nie, len v kuse ma bolelo podbruško.ja ked som začala krvacať, nedavala som už tomu žiadne nadeje.čo má byť aj tak sa stane....

jarika22
3. júl 2017

@ereska ahoj. Ako kontrola?

bella1303
3. júl 2017

@andrea_lizzy neboj to ti zbehne rychlo! Inak vidis ved aj to moze byt..jedno odislo a druhe sa prkne zahryzkalo😍Vela lezkaj,citaj..oddychuj..bugaboo su krasne kociky sa mi pacia tiez😜

jarika22
3. júl 2017

Aj ja som naposledy začala krvácať napriek tomu,že som brala utros.

andrea_lizzy
4. júl 2017

Dievcata mam total niagare, aj bolesti, zatvaram stranku s kocikmi a otvaram stranku s dovolenkami 😄 Asi by som sa mala co najskor zmierit. Najhorsie na tom je to, ze jak idem na krv a vypocut si ten smutny vysledok, zrovna budem mat 40 rokov. Ach jo 😌

ereska
4. júl 2017

@jarika22 ahoj uplne na prd vzdy mavam sliznicu s estrimaxom okolo 10dc 10mm a teraz na 11 dc len 5,1 mm vo stvrtok mam dalsiu kontrolu tak uvidim ci podrastie ci nie

jarika22
4. júl 2017

@ereska Držím palce, aby podrástla. Ja idem až v piatok. Aké dávky estrimaxu berieš?

ereska
4. júl 2017

@jarika22 3x1 estrimax to je tenn 2mg drzim paste na piatok

jarika22
4. júl 2017

@ereska Díky. Ja tiež beriem 6mg denne.

bella1303
5. júl 2017

@andrea_lizzy ahoj ako sa mas?uz lepsie?neskusala si test?

andrea_lizzy
5. júl 2017

@bella1303 ajoj belly, dnes je to take naparadu, ze uz nekrvacam, ale lono a krize bolesti nahovado. Ze ledva chodim. Test mam na policke a stale na neho kukam ci si spravim a ci nie 😄😄😄 akosi este naivne verim. Ale v piatok si ho spravim 😄😄😄

kubik12
5. júl 2017

@andrea_lizzy ahoj Prosím ťa včera som bola 7den po et a mala som hnedy výtok asi hodinku potom uz nic..uz len po wc na toaletnom slabo ružový ale trošku len..🙄 aj test som zrobila a druha ciarka bola strašne slabulinka 😨 ale bol tam aspon naznak druhej..vies mi poradiť Prosím 🙏 😘 Ďakujem

bella1303
5. júl 2017

@andrea_lizzy tak to je super ze nekrvacas!! Este stale je tam sanca! Urob ale z ranneho mocu a daj potom vediet😘

andrea_lizzy
5. júl 2017

@kubik12 aj ja som zacala spinit na 7den po, u teba to vyzera na uhniezdovanie. Volala si na kliniku? Budes musiet zvysit utrogestan ak beries. Moja rada len lez a lez a nevstavaj, aspon den dva. Uvidis ci sa ti to rozbehne, ale ak mas ducha na teste tak si na dobrej ceste. Treba verit. Ja krvacam, liala som jak niagare styri dni, kontrakcie krce jak pri porode, nafuknuta bolava a tazoba so slabostou dokopy, ze som mala este aj pocit, ze sa mi rozbieha ohss...ale furt verim 😄😄😄 moj muz mi uz dal 🏅bobrika statocnosti 😉

andrea_lizzy
5. júl 2017

@bella1303 Bell urcite dam vediet, ci tam bude jedna čára alebo aj trebars tri 😄
Pojdes este na IVF?