Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@kubik12 jasne, ze moze. To uhniezdovanie to neznamena to, ze blastula hatchuje a prisaje sa k sliznici maternice. Uz moze byt prisata, ze par hodin po transfere ti sa to tam pekne usadilo. A leb sa to zahlbuje a pricucava nizsie a dalej a narazilo na cievku. Pri uhniezdovani si myslim, ze maternica ide maraton, prekrvena na 300%. Len pekne lezkaj a uvidis. Hnedy vytok ruzovkastny nic neznamena. Ja som mala vcera Always night mega XXL a to je pruser 😄☝🏼
@andrea_lizzy ak by to bola mrcha tak bi som sa uz asi rozkrvacala ne? Neviem či rano testnut alebo počkať do piatku 😨 je to skoro??
Ahojte baby som zacala krvacat po et mam uz aj vysledok hcg pozitivny je to zle však😢
@dzenar preco zle?? Holka ved si moja nadej!😄😄😄😄🙏🏼 Ze krvacas a mozes byt tehu.
@dzenar len sa riad pokynmi lekarov, neboj, ak mas pozitiv budu ta sledovat a pomozu ti. Neboj. Drzim moc palceky
@kubik12 kubik ja som sa rozkrvacala na druhy den. Neboj, u teba je vsetko ok. A testuj rano urcite.
@andrea_lizzy myslíš zajtra rano 😒 neni to este skoro? Ďakujem ti ze ma tak povzbudzujes 😘 prajem tu len vsetko dobre moja 👍
@kubik12 kubik testuj kazdy den prvy ranny moc. Bude to dobre moja. Mne skoncilo krvacanie, ale krize ma bolia tak, ako keby mi lamali kosti v tele. Celu stimulaciu, odber, transfer mi nic nebolo, ziadne vedlajsie ucinky a teraz posledne dni pred finale jak keby po mne hodili traktor, taka bolest a tazoba. Ale verime ✌🏼✌🏼
@andrea_lizzy aj som rozmylala ze by som sla ale do rakuska na sk mi je daleko a nemozem byt uz tak dlho na sk maly mi ide od konca augusta uz do povinnej skolky a nemozme ich zobrat kedy sa nam zachce.som sa rozhodla ze to nechame uz tak.mam zdraveho drobca a to je hlavne. Neviem ci by som to zvladla od zaciatku
@andrea_lizzy drzim ti všetky palčeky aby ti všetko vždy dobre dopadlo 🙏 👍 ja asi zajtra skusim testnut 😉 ak sa odhodlam...bojí m 😖 ved ja vlastne neviem ani kedy mam mat mrchu
ja som 7 den po transfere robila som si test ale bol negativny ne je to priskoro testovat ?
@andrea_lizzy skusim na 10 den ale mam aj bolesty ako keby som mala menštruaciu aj prsia ma pobolievaju ste mali taketo skusenosty
baby račej netestujte ja som testovala dnes 7 den a negativne cely den pokazena nalada ale pondelok idem na krv tak uvidim ako to dopadne ...hlavne všetkym vela štastia drzim palce ..... hlavne nestresujtee :D
@mirka779 Mirka 7.den je prilis skoro, nie je sanca, pokial necakas trojicky, aby ti test nieco ukazal. Pockaj na krv, niektorym babam ukazal test dve ciarky az v 11.dni
@andrea_lizzy ahoj moja ako sa cítiš co máš nové 🙂 ja som dnes testovala a nevyšla mi ani jedna ciarka 😂 celý test biely..uz nebudem testovať necham to na krvicku 😝 a som 10den po et..este stale slabucko spinim ale iba kus
@kubik12 kubik neboj bude to dobre. Ja zas dnes opat spinim, uz to vsetko prestalo a dnes rano opat, nechapem, nikdy som nemala taketo spinenia ani problemy s cyklom, takze nieco sa mi tam deje podla vsetkeho 😄🙏🏼 Prave citam tu na fore, ze 11.den mali negativny test baby a uz 13.den mali pozitivny krvy test. Hlavu hore kubik, bude dobre 🤜🏼🤛🏼
@andrea_lizzy ja viem, že bude 😉 uz som aj ja po termíne 😍 ak by to mala byt mrcha tak by sa yz
@andrea_lizzy už spustila ne?? A neboj to nic bude to dobre a hlavne pozitívne 😍 držím palčeky
Chystá sa niekto budúci týždeň na Et alebo ket? Ja mám naplánovaný ket na piatok. Teraz už len čakať, či sa embryjko rozmrazí v poriadku.

@andrea_lizzy krv to nie je..len taky vytok hnedy alebo ružový 😖 a ano druha čiarka tam bola ale taká viditelno-neviditelna 😂 beriem progesteron 200mg rano vecer... a fraxiparin moze sa na 7/8 den uhniezdovat?? Neni to neskoro 😲 viem vela otazok 😂