Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@jarika22 ahoj moja nic zajtra musim do ba na 11 dc sliznica len 5,1 na 13 dc som zacala spinit a slabo krvacat na 14 dc sliznica 4,2 a prisla ms nechapem normalne dodnes ms ale dr to chce vidiet co sa deje takze zajtra kontrola tam uvidim co bude estrimax mi zatial nechal zajtra sa rozhodne a ty
Ahojte🙂 som dnes treti den po ket, je tu nejaka zienka, co je na tom podobne?
@andrea_lizzy ahojky dnes ides na krvicku,nie?silno drtim palce!!!
Ahojte. Pridavam sa k vám. Na 7 den po ET som mala hnedasty vytok, 8 den nič a dnes 9 deň krvacam ako pri menzese 😢
Ahojte, mam na vas taku otazocku, resp. od vcera mam brutalne stresy, nervy..,no hroza a pocitujem bolesti v podbrusku, je mozne, ze sa embryo zahniezdi aj ked som v takom strese, nervoch? Lebo ja velmi pochybujem a bojim sa, ze ja som sa pricinila k tomu, aby sa moje 1 a posledne embryo neuchytilo ☹
ahojte mam za sebou druhy ivf mala som bolesty ako pri menštuacii inač ziedne priznaky som nemala test som si robila na10 den negativny dneska som bola na krv 11 den negativne ... som stoho velmi smutna lieky som visadila ale čo uz dam tomu čas ..drzim všetkym palce hlavne misliet pozitivne
Ahojte som po Et vidno uz aj gestacny vačok myslite ,ze na buducu kontrolu by malo byt vidiet uz srdiecko alebo?Dakujem
@bella1303 ahoj mojko, tak ziadna slava, hcg nula 😄 Uz sa musim aj smiat, lebo doteraz som bulila
@emma4442 emka tak som bola aj ja a velmi velmi som verila. Zial nic
@jarika22 ahoj chcem sa Ta opytat, ty chodis do Brna, aj ja som chodila a aj u Teba je to, ze stale iny doktor? Lebo mna prijimal jeden doktor, ultrazvuk zas iny, dalsie vysetrenie zas iny, odber doktorka, transfer ina doktorka...akoze stale niekto iny. Je to normalne a ci Ta vysetruje jeden ten isty doktor, ktoreho Ti pridelili?
Dievčatá niektorej z vás povedali doktori alebo resp. vysvetlili že prečo tak skoro sme začali krvácať po ET? Aj ja sama som začala krvácať už na 6 den po ET,ani som sa nedočkala aby som aspon mohla testnúť.A ked som sa opýtala tak že vraj sa to stáva....ale tak skoro?
@andrea_lizzy joj moja to mi je luto,uplne viem ako sa citis.planujes ist aj znova?
@petajan tak to by zaujimalo aj mna
@bella1303 premyslam moja silno premyslam. Isla by som do toho, ale mam obavy z tych hormonov, ozaj existuje take umele, ze sa nemusis stimulovat? Ze ti odoberu tvoje jedno vajicko, co sa ti kazdy mesiac tvori 💪🏼
@andrea_lizzy áno existuje, ideš v nativnom cykle bez liekov, bez všetkého
@dzanka72 Ak je embryjko životaschopné, nič hň nezastaví, ani stres.
@andrea_lizzy V podstate tak to bolo aj u mňa. Na konzultáciách bol iný dr, ale ultrazvuk a odber robil ten istý. Et zase iný. Ja som sg to tak vysvetlila, že asi sú takto špecializovaní. Neviem. Obvzlášť mi to nevadilo.
@andrea_lizzy anonzevraj existuje. Vyskusaj teda taky. Ja som to uz vzdala ale hadam sa stane zazrak a otehotniem normalne,ved qj to sa stava
Dievcata mala ste niektora po native na 3.den dvojkove embryjko ktore sa vo vas ujalo? Ja som uz mala tolko pokusov a nic. Dnes ma 3. Den mam dvojkove embryjko a mam ist dnes na vklad. Co mi poradite? Dakujem.
Takze uz som medzi vami. Dnes vklad 3 dnove 8+ bunkove. Prvy krat v native. Tak verim ze to vyjde lebo aj vklad sa podaril na 2 x. 1x ostal este v pipete tak museli vklad zopakovat. Drzte palce.
@andrea_lizzy moja dnes som bola na krvi a mam vysledok s-celkovy hcg 89.20 IU/l refer.rozsah 0 . 00 -10.00 Prosím pomôž mi alebo hocikto kto vie lebo ja dnes ani nezaspim 🙏
Ahojte. http://natural-fertility-info.com/bromelain-pin...
V tomto článku som čítala o bromelaíne a jeho priaznivom vplyve na uchytenie embrya.
Ale nie je mi celkom jasné, ako dlho ho užívať, lebo ak som ten článok správne pochopila, tak môže spôsobiť kŕče maternice. Naozaj len jedno koliesko denne?
A čo s taeletkovou formou?
Poraďte ak viete.
DÍKY. 🙂

@nika7787 Díky.