Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
som 3.den po KET a zobudila som sa uplne prechladena !!! boli ma hrdlo a tecie mi z nosa. myslite ze to moze mat negativny vplyv na uhniezdenie ???
@babikadaska Netusim ci to moze ovplyvnit uhniezdenie. V akom stadiu bolo transferovane embryo? Blastocysta sa uhniezduje do 72 hodin.
@jarika22 bola to blastocysta. dakujem za info, ze sa uhniezduje do 72 hodin. myslela som ze cca 5 dni.
Babenky moje mne je tak smutno. Mam pocit ze to nevyslo. Dnes 5den po ET ale nejak sa necitim dobre od vcera. Chyta ma depka, mam pocit ze sa nikdy nedozijem // na teste 😢😢
Som s toho smutna
Bojim sa , ze je to predmenstruacna depka, co ma stale chyta. Manzel ma uz naverboval aj do cestovky, aby som myslela na nieco pozitivne.
@19lilly kolko dnove embryo ti vkladali? mne iba 10 bunkacik ktory sa zacal kompaktovat cize morulka na 4 a pol dna po odbere.. mozno na ten 6 den by z nej mohla byt blasta cize na dalsi den po vklade. Davam si ete taku malu nadej ze este je skoro tak uvidime. Mam este 2 mrazaciky top kvality ale to mi nezarucuje ze sa to podari☹
som 4 den po KET. vcera som bola este plna nadeje vela som jedla a mala dobru naladu. dnes som sa zobudila a citim sa uplne netehotna a mam fakt mizernu naladu.
@babikadaska ono aj pocasie vela robi aleje nas tu takch viac ktore by me najradej do nieocho kopli😈
PROSIM O POMOC
ak mate niektora polycysticke vajecniky,mozete mi napisat vasu hodnotu ovarialnej rezervy AMH a prip. by ma zaujimalo este,aku dennu davku Gonalu (alebo ineho lieku obsahujuceho gonadotropin) ste si pichali pocas stimulacie
dakujem !
Ja som este netestovala, ani nemam kupeny test. Mozno dnes zabehnem kupit.
takze na 10. den z krvi negat mam vysadit lieky a objednat sa na konzultaciu :(
@19lilly ahoj a nie je to skoro ked ti kazu vysadit lieky na 10. den ??
nepockate na 14 DPT ??
@jarika22 ja som si ich dnes kupila 6 kusov. budem testovat kazde 2 dni. nevydrzim tu neistotu. dnesny test (4DPT) ukazoval slabulililinkeho ducha,este po Ovitrelle,takze dalsie testy uz budu ukazovat co maju. ty si kolky den po vklade ??
@iskag ahoj ako sa mas ?kolky den po KET si dnes ?? pocity ??
ja sa citim netehotno,4 den po ket.inak som mala mat este zajtra dovolenku,ale pojdem uz do prace,velmi pomaly mi ide doma cas...
@babikadaska ahoj,už mi je lepšie,len jeden deň mi bolo zle... Nemám čas na to ani myslieť pri malej,dosť ma zamestnáva... Vkladali mi 21.7. dve dvojbunkove,tak som sama zvedava...
Na krv idem až 4.8. a ty ako?
@19lilly :(
@babikadaska Ja som dnes 10. deň po KET.
Baby 10 den po ET a test biely. Myslite ze ke este sanca? Zajtra mam dat test 14 den a moc sa bojim. Stalo sa niektorej ze na 10 den nic a na 14 den \\? Mam este sancu? Bojim sa zajtrajsieho rana ze to zasa nevyslo.Dajte mi trocha nadej. Uz nemam sil.

@19lilly No pravdu povediac necitim nic zvlastne. Teplotu som si nemerala. Nic ine ako doteraz. Bojim sa 11. dna, minule som vtedy dostala ms a trosku sa mi zda akokeby to znovu malo prist. Zatial nemam taku tazku maternicu ako minule. Cakam ...