icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

19lilly
21. júl 2017

@jarika22 volala som povedali mi len ze mam lezat a pondelok dojst na krv ( mala som ist az piatok) a ked som sa pytala ci nemam brat viac progesteronu povedali ze mam maximalnu davku

iskag
21. júl 2017

Ahojte, som po KET, budem užívať aj tie tabletky do pošvy. Chcem sa spýtať (keďže som sa zabudla spýtať lekárky), môžem sa kúpať - akože prírodná voda alebo kúpalisko?

darci17
21. júl 2017

@iskag ahoj, ja osobne by som to neriskovala, teraz to je celé prekrvene, podľa mna náchylnejšie na zápaly a rôzne neduhy. Najlepšie opýtať sa lekára.

babikadaska
21. júl 2017

@iskag ahoj ja som dnes po KET.
lekarka mi neodporucala kupanie.
inak som tu na fore znovu po 3 mesiacoch. predomnou 2 tyzdne cakania na vysledok...

babikadaska
21. júl 2017

@jarika22 ahoj ja som absolvovala KET dnes.
mam za sebou 1x ET - v 5 tt sa to zial ukoncilo.
brala som to z lepsej stranky : hned po prvom vklade tehotenstvo aj ked neuspesne. takze teraz mam vela nadeje ze ti dopadne zase pozitivne a uz uspesne.
co ty ??kolky pokus ??

iskag
21. júl 2017

@babikadaska aj ja som bola dnes po troch rokoch,pred 3 rokmi som bola na IVF a bolo uspesne a mala som este zmrazene,tak skusam ci sa nepodari surodenec

jarika22
21. júl 2017

@babikadaska Ja som po 5. IVF. 4xET, 4xKET. Snažíme sa 14 rokov. Ale nádej umiera posledná. Nikdy sa nič neuchytilo.

jarika22
21. júl 2017

@19lilly A zastavilo sa to špinenie? Pekne ležkaj a oddychuj. Iné nám neostáva. 🙂

jarika22
21. júl 2017

@iskag Ja som sa pýtala pri ket, či môžem ísť na dovolenku ak bude výsledok pozit. Lekár povedal, že áno, dokonca je lepšie normálne fungovať, lebo je menej patolôgie. Naopak pred ket som sa iného pýtala, ten povedal, že na verejnom kupku určite neodporúča, v súkromnom bazéne doma s tampónom. Tak si vyberme.

19lilly
21. júl 2017

@jarika22 zastavilo ale potom som trochu pobehala a zas ma rozboleli krize a spustilo sa spinenie tak teraz len lezim a neplanujem sa do pondelka pohnut z gaucu. Ako nie je to nejak intenzivne krvacanie ale stale cakam ze sa to este rozbehne podla bolesti krizov :(

jarika22
21. júl 2017

@19lilly Budem drzat palce,aby to tak nebolo. Jedno co som sa tu naucila,ze rovnake su priznaky pri pozitivnom aj negativnom vysledku. Z nicoho sa neda usudit vobec nic. Ja som si minule verila velmi vsetko nasvedcovalo tomu ze to bude ok,aj miernu teplotu som mala a nic. Tak radsej ani nezistujem teraz co citim,hoci takmer vobec nic, q cakam.

ereska
21. júl 2017

@jarika22 no co testik nic ????
@sussah ahojte baby takdnesna kontrola supis sliznica 8,5 mm a vklad v stredu 🙂

sussah
21. júl 2017

@ereska super vyzerá to dobre 😉 držím palce 😘 Ja som bola na krv na 14 deň po transfere a namerali HCG 2656 😊

19lilly
21. júl 2017

@jarika22 no ja mam skusenost ze taketo priznaky som mala pri negat vysledku tak sa snazim moc sa nehecovat ze by to mohlo byt este pozit. Dakujem aj ja budem drzat palce aby ti to vyslo 🙂

jarika22
21. júl 2017

@ereska Ešte netestujem. Možno niekedy budúci týždeň. Budúci týždeň máme aj výročie, tak možno v stredu, ale na druhej strane si nechcem pokaziť deň. Uvidím. Na krv mám ísť v piatok. Držím ti palce.

bella1303
21. júl 2017

@19lilly vela oddychuj a nezufsm,uvidis bude to dobre..a spinis len ci aj normalna krv?

19lilly
21. júl 2017

@bella1303 dakujem za povzbudenie ono je to taky hnedy vytok so sem tam krvou. Nie je to typicka ms ale stale mam pocit ze to este len pride.

jania023
21. júl 2017

Ahoj, som po vklade PK ale iba 10bunkoveho embryjka. Davaju mi sancu len 5% tak dufam v zazrak. Dnes 3 den po vklade tak cesta este dlga predlha a to cakanie je nekonecne.
Dnes mi je este k tomu cely den zle od zaludka tak mi to nijak nepomaha.

jania023
21. júl 2017

@jarika22
Obdivujem ta. Ja po 10 ivf mi uz rohy rastu.
Cakam na vysledok 5 vkladu len do vysledku este daleko

ereska
21. júl 2017

@jania023 moja drzim paste
@jarika22 obdivujem ta ja by som nedokazala cakat drzim paste
@sussah dakujem a to riadne vysoke hcg budu dvojicky????

sussah
21. júl 2017

@ereska veď toto 😃 Neviem čo si mám o tom myslieť 😁 Dvojičky sme teda nečakali 😂

jarika22
21. júl 2017

@jania023 Asi to vieme len my ktore tym prechadzame ake nekonecne vedia byt dva tyzdne. A pocas tychto dni neexistuje ani jedna minuta, kedy by som na to nemyslela. Kazdy vravi memysli na to aj manzel, nejde to.

jania023
21. júl 2017

@jarika22 mne to celkom ide tento krat kedze mi dali sancu len minimalnu takze ja si iluzie nejak nerobim

babikadaska
21. júl 2017

@iskag wau po 1 vklade hned dietatko uzasne povzbudzujuce 🙂
@jarika22 ani neviem co na to povedat. musis byt velmi silna osobnost !!!!

budete si robit tehotenske testy ?? ja by som chcela vydrzat az do krvi. pichla som si tyzden pred vkladom ovitrelle,neviem ci by to nedalo skresleny vysledok (ducha na teste)

iskag
22. júl 2017

Odporúčam nerobiť si test,pred tromi rokmi,keď som otehotnela po IVF som si deň pred krvou spravila test a bol úplne negatívny...tentoraz si robiť nebudem

iskag
22. júl 2017

Baby spolucakatelky,este mám jednu otázku - neviete aký je rozdiel medzi užívaním progesteronu perorálne ako je písané na letáku a do pošvy? Ma to nejaký iný účinok pri užívaní perorálne? Lebo pred KET som to užívala podľa letáku a po KET mi kázali do pošvy...osobne mi viac vyhovuje perorálne..

jarika22
22. júl 2017

@iskag Peroralne sa mozu viac prejavit vedlajsie ucinky. V posve posobi lokalne.

jarika22
22. júl 2017

@iskag Vacsinou ked predpisu do posvy , tak znasobia davky, aby sa s istotou dosiahol zelany efekt. Ja napriklad uzivam 4_0_4.

jarika22
22. júl 2017

@19lilly Ahoj. Co mas nove?

19lilly
22. júl 2017

@jarika22 ahoj dokopy nic rano krv potom len spinenie poobede ani to na vecer zase spinenie... Ale ms to nie je. Ono keby nemam tampon ani neviem ze mam nejake spinenie. Bo ked som skusala bez tamponu intimka ostala cista. Cely den len lezim uz budem mat aj prelezaniny. A vecer som mala chvilu zvysenu teplotu ze 37,1 ale uz nemam. A ty ako? Ziadne pocity/priznaky?