Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@katvic no vidis, uz sa nestresuj, dopadne dobre aj ultrazvuk 😉 Kedy mas ist?
@summer_103 19teho ...
@katvic uff tak to je este daleko.. ale nejako to uz len ubehne.. hlavne nech je babo v poriadku 😉
Ahojte dievčatá, som 6dni po mojom prvom ET ,a niekoľko krát do dňa ma chytia kŕče ako na mrchu 😒..veľmi dúfam ze sa len bublinka uhniezduje 🙂 mali ste niektora nieco podobné?
Ahojte ja som dnes 4 deň po ET. Je to moje 3IVF a štvrtý vklad.Vcera ma začali pobolievat vaječníky a mám také mierne kŕče v podbrušku občas.Myslim že to robí ten Progesteron ale dúfam že to bolo uhniezdovanie. Ja som to už zažila ale to bruško ma začalo bolieť trošku neskôr predtým nie hneď druhý, tretí deň po vklade.Drzim Vám všetkým palce aby ste mali // čiarky. Najhoršie je čakať.
Mňa prsia prestavaju bolieť tak asi to nieje dobré znamenie ☹..ale neprestavam dúfať..
@hbabb aj ja som dnes 7 den po ET a test biely.. baby mi radili spravit o dva dni dalsi, vraj je to prilis skoro este..
@summer_103 ja som zacala trochu spinit,to som zase čítala ze to moze byt este uhniezdnovanie..ved bodaj by bolo..
@hbabb to je podla mna dobre znamenie, vela bab spini a maju pozitivny test 😉 drzim palce!
Ahojte. Myslite, ze ma zmysel ist k mojej gynekologicke pre prvym ultrazvukom na ivf klinike? Mozno by mi mohla znova spravit hcg testy (pre pokoj v dusi) a mozno aj skorsi ultrazvuk. Robi sa to tak?
Ahojte dievčatá, som tu nová. Nikdy by ma nenapadlo,že sa tu ocitnem aj ja. Som 7.deň po ET, 1.IVF a 6.rokoch dúfania... Mám už toho plné zuby a dnešným dňom sa moje dúfanie zas rozplynulo. Začala som kvácať presne v deň mrchy. Akoby naschvál prišla presne načas. Doktor vraví, že netreba vešať hlavu, že na kontrole o 4 dni sa uvidí ale..... Neviem kde nájsť silu.
@poliu ahoj, ja som dnes 11den po ET,zacala som krvacat pred dvomi dnami,presne 14dni po OPU tak som isla dnes rovno na krv a je to negativne bohuzial..mesiac pauza a dame KET..ale ano treba veriť do poslednej chvíle🙂 keby sa dalo spravila by som aj nemozne len aby to vyslo..ale asi je všetko tak ako ma byť a ideme ďalej..🙂
Neviem čo je v tomto prípade horšie. Ja ich mám zamrazených ešte 5. Ani si nechcem predstavovať,že ešte 5, alebo aj viac mesiacov,mám toto sklamanie prežívať. Zbláznim sa z toho,a to si myslím,že stále viem byť ešte nad vecou. Normálne by som sa na to vykašľala,keby som nemala 34rokov. Ak dlho sa snažíte vy?
@poliu veď práve vek hra proti nam v tomto pripade..my sa snažíme dva roky ale ak to ani o mesiac nevyjde tak sa budeme snažiť dalej prirodzene pretože doktori tvrdia ze mame vsetko super,takže neviem kde je problem a taktiež sa nedá ist hned na ďalší cyklus IVF co sa financii tyka..😒
@poliu ja neviem,doktor ze teda aby sme skúšali,len nas (teda hlavne mňa) to uz prestavalo baviť každý mesiac čakať ci pride mrcha alebo nie..tak reku ked sme zdraví IVF by mohlo vyjsť na prvý sup..aaa zase nič..je to sklamanie,ale co uz narobim priroda to na teraz takto zariadila..ale fakt obdivujem baby co maju za sebou uz niekoľko IVF cyklov a su stale ok..
@hbabb neviem ako to dokážu. Keď čítam tvoje riadky,mám pocit ako by som to písala sama. Tiež som si myslela,že to musí už tentokrát klapnuť a dosť ma to dokázalo rozhodiť. Tak žiadna káva, alkohol,mesiac sme sa na seba s mužom len dívali..... No poviem ti,že sme si dali teraz za štamperlík. Síce na mňa ten môj pozeral, že som už hodila flintu do lesa,ale mrcha funguje poriadne😤. Neviem ako zmeniť to nastavenie v hlave
@poliu a ty si mala dlhy protokol? Ja som mala krátky, aj to OPU uz na 10den cize som zobrala o dosť menej injekcii ako mi predpisali kedze vajecniky tak silno a rychlo na ne reagovali..Ja uz si hovorím ze pri KET budem viac v pohode (uz sa vidim ako budem čakať na prvy mozny tehotensky test 😀) je to fakt aj o hlave vela..ja sa okrem partnera s nikym o tom nebavim, tak tieto fóra su tiez take trochu odlahcenie..
@hbabb ja som mala dlhý protokol v CRMBB. Iiekovych fľaštičky mám toľko,že si ich môžem dať na výstavu 🙂
Ja vlastne ani neviem, čo by som mala urobiť inak,ako inak to brať. Snažíme sa zostať nad vecou lebo za 6rokov to sklamanie máme aj celkom nacvičené, ale ide o to,že už máme toho dosť. Tiež som sem napísala len preto,že mám pocit ako by sme boli s týmto trapenim len my. Kolegyne mám tehotné o mesiac,dva čo si zmyslia,že chcú dieťa. Stále mám však taký pocit,že sa to podarí, keďže raz to už prišlo úplne samo. A horšie ako teraz som na tom určite nebola. Len vieš čo? Ja mám taký dojem,že ET nebol tak celkom vhod nacasovany. Ja som na ten 5.den už pocitovala PMS. Ja pravda,že každá sme iná, ale ja som to tak cítila.

@summer_103 dakujem! Dopadlo to dobre 🙏🏻 Tak teraz cakam na ultrazvuk. Drzim ti palce! Ja som sa strasne vystresovala ze som si aj doma robila testy z mocu, realne som sa dostala do stavu ze som nevedela co vidim, ci jednu alebo 2 ciarky. Neodporucam. Ale viem ze clovek uz by chcel aby nieco vedel. Jaj a neodporucam test co sa vola MaybeBaby - je podla mna menej citlivy ako udavaju.