icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

strelka11
1. mar 2010

holki neprovokujte s vyzdobou,lebo ak sa tam ta ciarocka neukaze tak si ju tam dokreslim 😀 😀 😀

maryah
1. mar 2010

😀 😀 😀
tak na to ani nepomyslaj strelka, ze sa tam neobjavi 😉

insolka
1. mar 2010

.neboj nebudes musiet viobec dokreslovat 😉

strelka11
1. mar 2010

no a ak sa tam objavi,tak aj tak tomu nebudem verit 😀 😀

insolka
1. mar 2010

No myslim že až ked budeš počut verdikt od dr tak tomu uveríš 🙂

maryah
1. mar 2010

strelka a to je dalsi dovod preco si to dam zaramovat lebo tomu nebudem moct uverit...
baby, idem sa osprsit, vlozit utrogestan a ulozit do postielky a kukat panelak... tak sa majte, zajtra tu budem znova a pozdravujte svojich milacikov v brusku 🙂 🙂 🙂

strelka11
1. mar 2010

no len urcite mi to bude chvilku trvat dokym to spracujem a uverim,ze je to pravda 🙂 🙂 🙂
uz aby to bolo 😵 😵 😵

insolka
1. mar 2010

...N aj ja si pojdem kuknut panelak 😀 😀 a ešte hodim pokec s prckami nech pekne ostanu ved sa na nich strasne teším 🙂 🙂 🙂

strelka11
1. mar 2010

dobre insolka,tak pozdrav a mame dalsi dnicek za sebou a blizsie k testu aj ja uz pojdem este nieco zahryznut a potom valat na gauc,dobru noc 🙂

vevericka80
2. mar 2010

dobre ranko prajem.....u nas nadherne svieti slniecko 🙂

insolka
2. mar 2010

dobré ranko aj u nas svieti nkrásne slniečko a mne do rana napuchla mandla ☹ ☹

vevericka80
2. mar 2010

juuuj, tak to nem dobre ☹

insolka
2. mar 2010

No už som si naordinovala cajik s nmedikom tak dufam že to prejde.hned po vklade ma to tiež chytilo a cajik s medikom to spravil tak uvidime 😅 😅

vevericka80
2. mar 2010

no dufajme, ze to pomoze 🙂

insolka
2. mar 2010

musíííí 😀

vevericka80
2. mar 2010

no jasne, ze musi.....treba pozitivne mysliet 🙂

maryah
2. mar 2010

dobre ranko, aj tu krasne svieti slniecko, jooj, tusim je uz jar 😵 😵 😵

dasah
2. mar 2010

dobre ranko alebo dobra desiata ..mozem sa aj ja pridat?citam vas tu od nedele kedze ste taka tema co by aj mne vyhovovala,som 2den po ET a citala som tu ze minimalne tri z nas pojde 15 na krv a sono...takze prajem aby vserkym maminam vydrzali gazulky bambulky v brusku a tesili sa ze sme tehulky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dasah
2. mar 2010

myslim fazulky

vevericka80
2. mar 2010

ahoj dasah....vitaj medzi nami 🙂

insolka
2. mar 2010

Ahoj dasah vitaj medzi nami silnymi tehulkami 😀 😀 😀 😀 😀

vevericka80
2. mar 2010

zienky co dobre robite, ze tu nikto nie je?

insolka
2. mar 2010

vevericka no je len podaktorý nespali do pl druhej a teraz dospavaju 😀 😀 😀 😀 ...myslim tym seba

vevericka80
2. mar 2010

jaaaaaj, no ja som od siedmej hore, od kedy nam tak krasne svieti slniecko, rano neviem spat, hoci ja som velky spachtos 😀 takze teraz si podriemkavas? hrdlo sa ako ma? 😉

strelka11
2. mar 2010

ahoj dasah ,vitaj medzi nami cakatelkami 🙂 🙂 🙂
insolka tak ta to zase chytilo?no mozno je to dobre znamenie 😉
inak aj u nas v martine svieti slniecko 🙂 🙂 🙂

insolka
2. mar 2010

No ja som sa zobudila o 6h potom mangel púrišiel o 7h a daql mi božtek samozrejme že som sa zobudila 😅 a potom som zalahla a spala až do niakej 12h a teraz som prepadla ladničku 😀 😀 No hrdlo ma mierne boli ale čajik to spravy teda aspon dufam 😅

insolka
2. mar 2010

Aho strelka radsej nech mi da ine znamenie to to neni oc príjemne 😀 😀 😀

vevericka80
2. mar 2010

no insolka, tak to znaci nieco dobre 😉

strelka11
2. mar 2010

ja viem insolka,ale kamoska tiez takto ochorela a to este nevedela,ze je tehotna,potom jej zacalo byt zle a prehanalo ju a ona si chudatko myslela,ze ma crevnu chripku,dokonca si aj test urobila a vysiel jej negativny,no ale ked to neprestavalo a nakoniec nedostala ani menzes,tak zisitili,ze je v tom 🙂 a teraz ma krasne dievcatko 🙂

insolka
2. mar 2010

no stym prehananim niesom daleko 😀 😀 😀 .......to je dalsia vec co ma dnes trapi 😀 😀 😀