Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
ano,presne tak huraaaaaaaa uz nech to je nech nam rastu bruska 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
lusi ja uz dneska mam 15den po ET,nekrvacam,nespinim,normalne priznaky mrchy,bolenie prs a sem tam pobolievanie bruska,tak dufam,ze je to na dobrej ceste 😅
uz 15 den???fiha...ani raz si netestla?tak to ja by som nevydrzala...zajtra ides na krv???
Ahoj lusi ako sa mate?....mi sme ani jedna netestli a ja sa ani nechystam ved uvidim čo bude 😅
strasne sa bojim,ze by bol test negativny a nechcela som si pokazit vikend,na krv idem az utorok lebo v pondelok uz mali vela zien poobjednavanych,ale to nevadi,lebo podelky a piatky byvaju dobre napchayte cakatelkami 🙂
este stale nie som rozhodnuta,mozno testnem zajtra rano alebo sa na to vykaslem,este uvidim ale ak to spravim dam vediet 😉
strelka tak to si dobra, ked vydrzis netestovat 🙂
mna uz teraz svrbia ruky 😀 ale musim este par dni vydrzat, dnes som iba 6.den od ET
ja nastastie ani test nemam tak ma nema co pokusat a ani ma to nejak neteha asi koli tomu žwe som bola odhodlana už davno ešte pred vkladom 😅
no ja viem,ale vobec ma to nelaka....no ty len vydrz vevericka este je skoro,iba ak mas na to nervy a vela testou doma 🙂 ,lebo ako som sa dozvedela v tejto teme,tak niektorym tie // ciarocky ukazalo uz aj 5den po ET ale niektore to mali negativne a ked testli neskor tak uz ich tam mali,takze je to fakt individualne.....skoda ,ze neni nejaky jasny znak tehu 😅
baby , chcela som sa spýtať či vás občas pichne na vaječníku, alebo v maternici? Ja som mala transfer len v piatok, ale občas to od začiatku cítim, neviem či je to s tými hormonmi?
ja som si teraz citala stranku a priznakoch tehotenstva...tam pisu o bolestiach v podbrusi, castom moceni, zmenach poprsia, nevolnosti, zavraty
mňa po transfere veľmi boleliprsia, teraz keď nenosím podprsenku tak menej
veverička kolko si po trans.
presne tak vevericka u kazdej je to ine,citala som si prispevky dost dozadu a myslela som si ze najdem nieco konkretne medzi tymi co otehotneli a tymi co vysiel test negativny a nenasla som nic konkretne,takze fakt u kazdej je to ine 😖
to ano,ale aj tie co im krvny test vysiel negativny,ale niektore zacali dost skoro krvacat,tak vlastne ani do testu nevydrzali ☹
no ale nam uz ostava len par hodin do krvicky,tak uz sa nebudeme strasit negativnymi vysledkami....nech to dopadne tak ako to ma dopadnut,myslim,ze uz na tom nic nezmenime 😀 🙂 😅 😖 ☹ 😢
pekny vecer dievcatka, prepacte ze vam tu tak vchadzam len na sekundicku prew strelku ...
Strelka ja som prvy krat testla na 15 den.... mrkni na moj albumik 🙂 🙂 🙂 tak drzim palce a uz teraz to mas na dobrej ceste 😀 😀 😀 drzim palceky 😉 😉 😉
lusi- som rada ze ti je uz lepsie a hlavne ze si domka , vsade dobre doma najlepsie 🙂 🙂 🙂 tak sa drzkaj 😉
ahoj brmbolcek,dakujem za povzbudenie,su to nadherne dve silne ciarocky,aj ja by som ich chcela vydiet 😀 😀 ,ved som si robila srandu z muza ze ak by sa tam ta druha ciarocka neobjavila,tak nech mi ju tam dokresli 😀 😀 ,
ale muz nechce aby som testovala skorej ako krv,takze este stale nie som rozhodnuta ci sa testnem 😨

vdaka vevericka,aj tebe drzime palceky,ved uz sa na to cakanie konci uz len par hodin 😅 😅 😅