icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

maryah
30. mar 2010

ahoj sonu... no zatial to aj u teba vyzera dost nadejne...
baby, ja som po OPU brala len utros... nic viac 😒 a iba 2 x po 2... asi v kazdom CAR-e to je ine, ale nechapem preco, ved je to jeden a ten isty problem, problem otehotniet... mozno to tak davaju na zaklade krvnych testov...

zuuuzana7
30. mar 2010

sonulienka tie spravne priznaky, ides na to dobre 😉

sonulienkas
30. mar 2010

ahoj maryah - no neviem , veď vieš , že som dosť negatívna ☹ , veľmi ,veľmi by som chcela byť tehu - tak ako my všetky ,no neviem . Tak ako som ti už davnejšie písala , čas všetko ukáže. A AKO tvoje KETko? Už vieš niečo bližšie?

sonulienkas
30. mar 2010

zuuuzana - mysliš?

maryah
30. mar 2010

sonu, velmi chapem tvoje pocity, uz mame nieco za sebou takze ten negativizmus je v nas... snazim sa ho prekryt pozitivnymi myslienkami a nemysliet na zle... i ked to steklenie v zaludku mam ked si spomeniem na to co teraz prezivam... teda nielen ja, ale my vsetky... a co sa tyka mojho KET-ka tak zajtra idem do sanatoria na UTZ a tam sa snad dozviem, ze co dalej 🙂

sonulienkas
30. mar 2010

🙂 😉 🙂

maryah
30. mar 2010

a priznaky ma velmi dobre... pichnuti v podbrusku a naliate prsia... no moja, pripravuj sa na oslovenie matka 😉

zuuuzana7
30. mar 2010

no nic baby idem trochu nieco pozehlit 🙂
a sup pred telku k ordinacii 🙂

sonulienka no myslis ze ano casto baby opisuju taketo pocity 🙂 pamatas si este na tvoje prve ivfko na tie priznaky? asi uz nie ze?

maryah na zajtra vsetko dobre, aby ste sa nasledne hned pridala k nam cakackam dufam, ze uspesnym cakackam 🙂

maryah
30. mar 2010

dakujem zuzana 😵 😵 😵 a chce sa ti zehlit??? 😀 😀 😀
vy tu uspesnost zacnete a ja sa pridam, budete moja inspiracia 😵 😵 😵

sonulienkas
30. mar 2010

To mysliš vážne? Kiežby si mala pravdu. Vieš mám za sebou neúspešný KET, tak som viac opatrná. 😖 Ako vieš , ja chodím do prace , staram sa o Emku , manžela ,tak mi čas rýchlo uteká, nestíham sa nejako extra pozorovať , ale to občasné pichanie v podbrušku sa neda prehliadnuť.

maryah
30. mar 2010

to mas dobre, ze sa nepozorujes a mas ine povinnosti... to pichanie je jasny priznak, to znamena, ze sa ti vtedy embryjko uhniezduje... 😵 😵 😵

sonulienkas
30. mar 2010

Zuzi z 1. IVF si akurat pamätám , že ma veľmi často bolelo bruško , inač nič , ja som aj cele tehotenstvo mala super - ani raz so nezvracala , a ani mi nebolo nevoľno, jediné , čo bol u mna problem- absolútne mi nechutilo sladké, boli vianoce -koláče, zákusky , žele salonky a ja som na to nemohla ani pozrieť- mi to bolo protivné.

sonulienkas
30. mar 2010

maryah zajtra na teba budem myslieť. 🙂

maryah
30. mar 2010

dakujem sonu 😉 , dam vediet ako som dopadla... aj segra je zvedava a urcite sem pojde kuknut, ze ako som dopadla, ze dasah?????

zuuuzana7
30. mar 2010

tak uz pozehlene, idem do sprcha a sup telka 🙂

sonulianka to teda je super, aspon sa zamestnas a hlavne aspon s casti myslienky zamestnas 🙂
cize aj ty chodis do prace? to som nejak prehliadla

sonulienkas
30. mar 2010

zuzi jasné ja som pracujuca snažilka 😅. Dievčatá a papáte kyselinu listovú -vraj je nevyhnutná pre spravnu tvorbu buniek . Ja si dávam každý deň jednu tabletku 800-vku.

maryah
30. mar 2010

ja papam calibrum babyplan... je tam aj zelezo a aj ten je potrebny a aj kyselina listova... ono staci len 400 kyseliny listovej... je dobra na dobry vyvin plodu. tiez si dam 1 tabletku denne, ale stane sa mi, ze aj pozabudnem... mam uz dost asi tych vseliakych tabletiek...

sonulienkas
30. mar 2010

No ja beriem len tú kys. listovú , ak nerátam 9 tabliet z môjho caru.

sonulienkas
30. mar 2010

Mám brať aj babyplan? Maryah , čo mysliš?

maryah
30. mar 2010

staci ti aj ta kyselina listova... ja jej ma este nejake zasoby tak ich uzivam, ale ak ju zacnes uzivat babyplan tak tym nic nepokazis 🙂

sonulienkas
30. mar 2010

diky 😉

denda1301
31. mar 2010

dobre ránko 🙂 ako sa máte dnes? ja som dnes pri ranajsom čurani zistila slaby výtok ☹ tak neviem či mam zavolat doktorovi alebo mam cakať do zajtra do tej kontorly.Ináč aj ja beriem kyselinu listovú 1x už 3 mesiace+vitamín D to mi predpísal moj doktor.

zuuuzana7
31. mar 2010

denda aky vytok? spinenie? alebo nejaky vytok? ja by som asi zavolala lekarovi ... 😕

aaddeell
31. mar 2010

ahojte ja beriem calibrum baby plan a ten utros 3x denne 2 tabletky
denda radsej zavolaj lekarovi

zuuuzana7
31. mar 2010

ja beriem inac femibion 800 🙂 ale uz hadam aj 1/2 roka ...
baby ja nemam ziadne pichanie, ziadne bolesti len take lahunke obcas v oblasti vejecnikov a prsia mam citlive ale inac nist 😕

aaddeell
31. mar 2010

zuzi ja to mam take iste ako ty

zuuuzana7
31. mar 2010

aaddell no pekne tak len dufat, ze je to tak spravne 🙂 a uspesne 🙂

aaddeell
31. mar 2010

baby tak ma napadlo , ak je to blbost tak ma poslite do certa
co tak napisat nejaku tabulku , aby sme sa nepytali stale ktora ide kedy na krv a co bere
a ked sa niektorej nieco zmeni tak si to prepise, ak som na niekoho zabudla tak prepacte som tu nova
ale nechcem sa stale vypytovat dookola kazdej ktory je den a take veci
co vy na to?
napr.

aaddeell 1IVF, PK, ET 29.3.(2), calibrum baby plan, 3x 2 utros, krv 15.4.
zuuuzana7
denda1301
sonulienkas
maryah

zuuuzana7
31. mar 2010

aaddeell 1IVF, PK, ET 29.3.(2), calibrum baby plan, 3x 2 utros, krv 15.4.
zuuuzana7 1IVF, PK, ET 27.3. (1), femibion 800, krv 6.4.
denda1301
sonulienkas
maryah

denda1301
31. mar 2010

už som absolvovala aj injekciu len také malé špinenie je to a to iba občas.Ja som to už mala ked mi potom povedali,že plod mi odumrel a museli ma vyčistiť.Už som pripravená duševne na všetko,no čo to je život. ako to má dopisat do tej tabulky??,

denda1301 2IVF,PK,ET 23,3,(1) krv 1.4